reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Widzę, że ten dzisiejsza aura nie bardzo sprzyjająca była...

karolap mam nadzieję, że jutro sprawa przybierze nowy, korzystniejszy dla Was wymiar. Że też człowiekowi w takich momentach musi wiać wiatr w oczy...

Blackberry jesteś bardzo, odważna. Podejrzewam, że mało która z nas potrafiłaby nazwać sprawę tak jasno, jak zrobiłaś to Ty. Bo przecież jak można płakać, bo ma się syna a nie córkę. Przecież jak to mówią wszystko jedno byle zdrowe, ale jak widać nie jest tak i warto te emocje nazywać i dzielić się nimi oczywiście z osobami, które zrozumieją, doradzą a nie osądzą...Dziewczyny napisały Ci już tyle wspaniałych słów, aż sama z radością je przeczytałam. Dołączam się i wierzę, że przyjdzie czas na nieograniczone szczęście ;)

Ja też po wizycie i będę mamusią synusia;))

reklama
Lemoniada zadnych innych pism nie dostawalismy - jesli tak to wszystko szlo na adres tamtego mieszkania o czy na nawet nie wiedzielismy bo nie przekazano nam zadnego awizo ani listu!!!!

dizewczyny dizekuje za wsp[arcie jutro sie odezwe- jak bede w stanie pisac

Dzisiejszy dzień faktycznie jakiś kiepski... Dobrze że się kończy...

karolap oby wszystko dobrze się ułożyło

Gratuluję udanych wizyt.

Idę spać bo mi głowa pęknie.
Dobranoc brzuchatki!

Maggie, W "W oczekiwaniu na dziecko" właśnie wyczytałam (str. 130), że jak puchnie twarz, powieki albo dłonie to trzeba się skontaktować w lekarzem. Nie były podane powody, było tylko napisane, żeby się skontaktować (możliwie szybko).

Maggie mozliwe ze od pudru dostalas uczulenia. Ja raz tez tak mialam, puchlam jak pileczka pilam wapno i alertec tylko wtedy nie bylam jeszcze w ciazy.
Karolap zycze powodzenia na dzisiejszym spotkaniu z prawnikiem.
Jestem od pon na l4 i codziennie wstaje o 6 az jestem zla na siebie zamiast wyspac sie polezac dluzej to oczy same sie otwieraja i nie dam rady dluzej lezec.
Zycze udanego dnia i sloneczka u mnie narazie same deszczowe chmurki wisza nad domkiem

Cześć wam.

Karolap- powodzenia u prawnika. Mam nadzieję, że wyjdziecie z tego bez szwanku a odpowiedzialność poniesie osoba która powinna.
Aankaa84- pewnie wstajesz tak wcześnie jeszcze z rozpędu- przywykniesz do leniuszkowania i zegar ci się przestawi.

W krk słonko niemrawo zerka zza chmur w okienka. Oby było ładniej niż w ostatnie dni. Jadę oddać próbki do labolatorium bo coś ostatnio kiepsko było i muszę powtórzyć.

witam Dziewczyny:)

Mam nadzieję,że humorki dzisiaj lepsze:)

Blackberry jak u Ciebie? Troszkę to źle wczoraj ujęłam ,że są większe tragedie w życiu. Absolutnie nie chciałam pomniejszać Twojego problemu. Jeśli Cię uraziłam to przepraszam.... Na pewno będziesz cudowna mamą dla swojego synusia:) tymczasem korzystaj z nieobecności męża, wybierz się na babskie ploty ( tylko może nie z tą koleżanką co będzie miała córkę:) , oglądnij sobie jakiś durny babski film i rycz do woli póki mąż nie widzi... Trzymam kciuki za poprawę humoru.

Taycia mam nadzieję,że u ciebie tez lepiej:)

Marcelina a ty przez remont tak się denerwujesz?

Bishopka gratuluję synka! A te ciuszki sobie licytuj bo ja mam córkę:) Ta dziewczyna co jakiś czas wystawia takie zestawy startowe dla noworodków i są naprawdę super i prawie wszystko nowe. Troszkę trzeba kasy wydać jak na jeden raz ale naprawdę wg mnie są cudne.

Karolap trzymam mocno kciuki zarówno za usg jak i za spotkanie z prawnikiem. Daj znać od razu jak wrócisz...

Mam nadzieję,że o nikim nie zapomniałam:)

reklama
zapomniałam o sobie:)
Uczulenie minęło, zażyłam wczoraj wapno i dzisiaj jest już ok. Podkład na wszelki wypadek odstawię. Jakaś alergiczna zrobiłam się w tej ciąży. Balsam do ciała używam dla dzieci bo inne mnie uczulają:(

Do góry