reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Kochaniutkie !!!

Dzisiaj mam ciężki dzień jeśli chodzi o samopoczucie. Totalny brak siły i straszna spiączka. Sobota i niedziela mineła dość aktywnie więc może dlatego! Dodają mi siły kopniaczki synusia :tak: ...eh te poniedziałki !

Pozdrawiam Serdecznie !!!

reklama
Dali w 20 tygodniu moj bobas byl ulożony posladkowo pionowo, więc chyba dzidziole sobie fikaja w ten i nazat :-) Jutro idę na usg to zobaczę czy juz się odwrociło.

hej
ja już po wizycie
u mnie mały ułożony dzisiaj jak do porodu już się ucieszyłam (moja córcia pośladkowo była ułożona do porodu i cesarka była) a lekarz mówi żeby sie jeszcze nie cieszyć bo może kilka razy się odwracać

Cookies, rozumiem że chłopak potwierdzony;-)? Na tym etapie ciąży to rzezcywiście nie ma co się cieszyć, u mnie córcia przekręcała się kilka razy:-)

cokies dbrze ze wszystko w porzadeczku!
MLODAM powodzenia jutro!

MALINOWA fajnie ze takie duze zakupki zrobilas!

BISHOPKA, COKIES oj beda sie jeszcze nasze pociechy obracaly.moj jest na razie poprzecznie...

NADZIEJA to chyba ta zmiana pogody, ja na wieczor dzis tez zmeczona jakbym maraton przebiegla

Powodzonka na wizytkach;)
Innym szybkiego powrotu do zdrówka:)
Dziewczyny nie męczą Was skurcze w łydkach ostatnio? Bo mnie od kilku dni próbują złapać ale szybko reaguje... Może to oznaka niedoboru magnezu?

reklama
Dobrze, że jesteście zadowolone po wizytach- już prawie wszystkie wiemy co mamy pod sercem:) . Ja swoją opisałam na innym wątku, już nie chcę się znowu denerwować.

Karolinkaz- pewnie to tak jak mówisz brak magnezu. Możesz popić przez jakiś czas, zobaczysz czy pomaga.

Do góry