reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mój też był przy cc i też był nieocenionym wsparciem :-). Teraz też będzie i cieszę się bardzo z tego

reklama
Mój Kochany też będzie ze mną - czy tego chce ,czy nie chce :-) chociaż widzę,że chce tylko On to taki panikarz trochę ,więc pewnie na ostatniej prostej będzie musiał wyjść. Nieważne... ważne,że będzie obok i będzie świadkiem narodzin naszego Skarba :-):-)

Mój Mąż chcę być bardzo przy mnie w czasie porodu, ja nie jestem do tego przekonana. Z drugiej strony nie chcę być sama, więc jednak będzie. tylko jest jedno "ale" nie wiadomo czy będę rodzić sn czy będzie cc. Nie orientuje się czy mąż może być przy cc, u nas. Będę musiała się spytać mojego gina.

hej sierpniowe ciężaróweczki:-) mogę do Was dołączyć? jestem Ala i mieszkam w okolicach Malborka:-) Mam już dwójkę dzieciaczków i oczekujemy trzeciego:-) Termin wg OM mam na 6 sierpnia ale gin zmienił na około 14 wg pierwszego usg:-)

Co do porodu to ja rodziłam w wojewódzkim w Gdańsku Lenkę i Bartusia sn a mieszkałam wtedy w tczewie i dojechałam bez problemu chociaż przy drugim byłam na styk bo jak dotarłam na porodówkę to było już pełne rozwarcie i zaczynał się drugi etap porodu:p a mąż ledwo zdążył na salę bo za 20 min od przyjazdu do szpitala urodził się Bartuś. tak szczerze bardzo sobie chwalę ten szpital nawet przy pierwszym porodzie opieka była idealna:-) teraz też zamierzam tam rodzic ale mam od 20 km więcej... mam nadzieję, że zdążę:-)a co do męża przy obydwóch porodach był ze mną cały czas. ostatnio oglądałam program w tv i mówili, że wspólne porody psują sytuację w związku, nie wiem jak na to patrzeć ale między mną a moim mężem bardzo się zmieniło już nie jest tak jak kiedyś.chociaż bez męża na porodówce z całą pewnością nie da łabym rady...

karolap5 a Ty gdzie chciałabyś rodzić? ja słyszałam różne opinie o szpitalu w gdynii i złe i dobre a jak jest naprawdę to nie wiem...

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona:-)

pozdrawiam:-*

witaj Alamis cieszę się że się przyłączyłaś do nas i również ja się spodziewam trzeciego dziecka:) zaglądaj tutaj częściej
jest jeszcze na tym forum wątek "trzecie dziecko i co dalej.." zapraszam cię również są tam też wspaniałe dziewczyny matki trójki dzieci a nawet i liczniejszych:)

serdecznie dziękuję za miłę przyjęcie:-)cokies napewno zajrzę oi tam:-) pewnie, że będę pisać tylko przeważnie będzie to rano bo popołudniami pracuję i niezbytnio znajduję czas na włączenie kompa:-) ja spadam do pracy życzę Wam miełego dzionka i wieczorku:-)

witaj ALAmIS!

ja jeszcze godzinke w pracy a potem do soboty wolne...wreszcie

w piatek ide do ginki i nie moge sie doczekac...

reklama
Do góry