reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam się znowu na troszkę, póki mam dostęp do kompa.
Witaj Alamis.

lenka5 taki mąż to skarb ;-)

Rybka dziękuję:) Ci.
właśnie on taki dobry, a ja ostatnio ciągle taka niedobra... ciągle coś mnie irytuje, denerwuję się momentalnie o byle co.

Młodam pamiętamy pamiętamy.

to dobrze Młodam, że z ruchami wszystko ok, ostatnio i mojemu udało się wyczuć kopniaczki:).

ja nigdzie się nie wybieram, ale mąż zaraz przejmie komputer.

A, zamówiłam sobie dzisiaj dwa pasy ciążowe, tak od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad nimi, ale nie mam pojęcia jak się sprawdzają. Może któraś z Was jest w posiadaniu takiego pasa i mogłaby coś na ten temat powiedzieć?

A, zamówiłam sobie dzisiaj dwa pasy ciążowe, tak od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad nimi, ale nie mam pojęcia jak się sprawdzają. Może któraś z Was jest w posiadaniu takiego pasa i mogłaby coś na ten temat powiedzieć?

Dołączam się do pytania. Mi taki pas przysłali "w gratisie" ze spodniami ciążowymi, oczywiście w porywie wieczornej inteligencji uznałam, że to rodzaj opaski do włosów, tylko jak to nosić jak to takie wielkie. I przymierzałam sobie czas jakiś.

Cześć dziewczynki. Ja już jestem w UK. I co z tego? jakaś deprecha mnie chyba złapała. Po dwóch miesiącach nie mogę się przyzwyczaić do tego miejsca. Wszystko mnie denerwuje, wkurzaja mnie ludzie, z którymi dzielimy dom... Wszystko mnie wkurza. siedzę sama bo facet w kółko w pracy, tęsknie za domem rodzinnym i mamą... Nie wiem co się ze mn ą dzieje :-(
Jutro mam skan...

lenka5 W końcu w ciąży jesteśmy ;-) trzeba trochę ponarzekać!
Alamis witaj :)

jaskółka głowa do góry !

Ostatnia edycja:
lekna to miłego wieczorku życzę :-)
jaskółka to normalne, że tęsknisz za mamą i domem. pewno jakbyście mieli własne lokum, bez innych ludków byłoby Ci lżej, bo na swoim, ale cóż musisz wytrzymać i przejść te kilka trudnych dni aklimatyzacji. będzie dobrze zobaczysz. a wnerwianie sięna wszystko zwal na hormonki ;-) ściskam. powodzonka jutro.

ja brykam się położyć. miłego wieczorku życzę.

reklama
to pewnie i dlatego aż tak mnie ten moj mąz irytuje tymi swoimi tekstami.

A tak z innej beczki to jedziemy ze znajomymi na weekend w góry troche sie odchamic. Mam nadzieje że pogoda nam dopisze.

zmykam pomału spac, do jutra:-D;-)

Do góry