reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam przy porannej kawce:)

Ale dzisiaj piękna pogoda:) A ja dzisiaj mam beauty day i idę na pazurki:)
Zamówiłam tą sukienkę na ślub, wczoraj już ją wysłali:) Ciekawe jak wygląda w rzeczywistości....

Jakoś tu smutno o poranku bez Monili:(

reklama
witam o poranku

maggie-zyczę ci udanego dnia przy pazurkach i nasyć się piękną pogodą po drodze

Monila-gdzie się podziewasz? martwimy się o ciebie, odezwij się. może któraś z was wie co się z nią dzieje:-(
Marcelinaa-ciebei też ostatnio tu nie widać

ja dzisiaj wybieram sie na wizyte i bede miała USG połówkowe,później opowiem co i jak

Ostatnia edycja:
witam!
ja ostatnio ciągle jak śpiąca królewna, ledwo wstałam a już nieprzytomna jestem. może to przez tą anemię, okazało się, że Biofer też nie jest tolerowany przez mój organizm.

cokies trzymam dzisiaj kciuki za Ciebie!
a85 jaka z Ciebie laska, matko:-)! moje GRATULACJE!!!

Jeśli chodzi o szkołę rodzenia, to ja chodziłam w pierwszej ciąży i byłam bardzo zadowolona. bardzo dużo nam to dało obojgu. teraz też bym chętnie poszła, ale trochę głupio...

Witam sie dzis baaardzo slonecznie:-) Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Dziewczynki mam pytanie... czy wszystkie z was wybraly juz szpital?? Bo ja zaczelam sie rozgladac i juz chyba wybralam;-) Jak jest u was i czy to nie za wczesnie?? Na co zwracacie uwage i ile z was na pewno bedzie chcialo znieczulenie (o ile macie taka mozliwosc:baffled:) Bardzo mnie to ciekawi bo czas mi mija a mi ciagle wydaje sie ze na wszystko jest jeszcze za wczesnie, chce zeby wszystko bylo do konca wporzadku:-(

Witajcie!:-)
a85 Wszystkiego Najlepszego i samych szczęśliwych dni! Pięknie wyglądałaś:tak:
Ja będę rodzić w szpitalu gdzie mój lekarz jest ordynatorem i szpital cieszy się dobrą opinią.
Kurcze ja się jeszcze nie zapisałam do szkoły rodzenia. Mam nadzieję, że nie jest za późno:dry:
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)
Uciekam na ogródek!

To znaczy generalnie chodzi o to ze mieszkam 5 min od szpitala powiatowego, 25 min od dwoch duzych szpitali w innym miescie ale wszystkie maja zla opinie... Wybralam nowy szpital tylko ginekologiczno- polozniczy w malenkiej zielonej wsi ktory obejrzalam i zwiedzilam dokladnie w niedziele;-) Odrazu czuc bylo mila atmosfere i zyczliwosc personelu czego nie widzialam w innych:baffled::no: Boje sie bo to moj pierwszy raz w szpitalu i chcialabym nie miec traumy:-(

reklama
Ach jak cudnie za oknem :-)
Dziś siedzieć w domu to grzech naprawdę...

Myszka myślę, że najważniejsze jest wrażenie jakie zrobił na Tobie szpital i personel, ale warto też popytać o wrażenia wśród osób, które tam rodziły ewentualnie szukać opinii w internecie, choć tu to zawsze można trafić i na dobre i na złe. No ale nie ma idealnego szpitala. Ja jeszcze decyzji nie podjęłam, mam nadzieję dowiedzieć się czegoś ciekawego odnośnie szpitali w szkole rodzenia, no i chcę zapytać o opinię mojego gina - on już w żadnym nie pracuje, jest na emeryturze, ale myślę, że wiedzę ma.

Do góry