reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A85 teraz mogę złożyć życzonka Wszystkiego najlepszego na tej Nowej Drodze życia Samych szczęśliwych i słonecznych dni ;-)
Wyglądałaś zjawiskowo:-D

reklama
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia :))))

sukieneczka taka, że brzuszka nie było widać, w sumie jestem z niej bardzo zadowolona :)))z bucików również :))

jak sobie teraz przypomne jak się poryczałam to chce mi się smiać :))))

czuję się teraz tak dobrze, że można zapomnieć, że jestem w ciąży! jedyne co to chce mi się spać i rosnę sobie, też tak macie teraz?:)))

Witam sie wieczorkiem ..ja juz po wizytce,zadowolona(co i jak zaraz napisze na odpowiednim watku):-)

A85 slicznie wygladalas,zycze duzo szczescia..

Pogoda dzisiaj nam dopisala,sloneczko swiecilo,maluch taki,ze hohoh,nowy ciuch w szafie i toreba:rofl2: wpadlam sie pochwalic i lece na salatke,bo umieram z glodu.:-p
Milego wieczorku..

wow A85 wygladalas slicznie, no i bardzo smukla jestes, nigdy bym nie pomyslala ze jestes w ciazy!
jeszcze raz wszystkiego naj naj dla WAS!!!! a ze plakalas to normalne i piekne...

fajne te bluzeczki ktore pokazujecie, szczegolnie mi sie te 2 pierwsze podobaja, musze sie za czyms podobnym rozejrzec...

A85 gratulacje! obyście takich pięknych i wzruszających dni w swoim życiu mieli jak najwięcej!

a mam pytanie do Was bo nie pamiętam czy o to któraś pytała - czy chodzicie do szkoły rodzenia?

Agulalula był kiedyś temat szkół rodzenia i zdania były podzielone z tego co pamiętam. My jesteśmy zapisani na maj, uznałam, że jednak warto, ale bardzo starannie wybierałam szkołę :-)

reklama
Agulalula my też jak Tonya wybieramy sie w maju bo zaczyna sie kolejna tura wtedy i odpowiedni czas mysle;-)

Do góry