reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam z Rana :)
Wlasnie zajadam jajecznicę :) mmm....
Dawno mnie u Was nie było :) Jakies zmiany?? cos nowego?? licze tylko na dobre wiesci.

czesc
u nas wczoraj tez padal snieg , dzis jeszcze sie utrzymuje - piekna wiosna echhhhhhh
teraz tez cos sie cmurzy wrrr

mi 2 dzien z rzedu twardnieje brzuch, wczoraj wieczorem to az troszke pobolewalo nawet, ale pomasowalam i jakos przeszlo, we wtorek mam wizytke to powiem ginkowi - zobaczymy co powie

ide budzic mojego spiocha wczoraj byli u nas znajomi mala popijawka byla i maz spi jeszcze ( co ptawda wczesniej wstal ale polozyl sie jeszcze) musze go na zakupy wyciagnac - nie bede przeciez dzwigac jak on jest hehe
papa

Witam z ranka ooo wsumie to juz południe heheh
....taaa człowiek cały tydzień czeka na weekend, od poniedziałku do piatku śliczna wiosenna pogoda a dzis deszcz:/ /i pozostaje spedzic dzien w domu lub cetrum handlowym :/
No nic, zjedlismy pyszniutki twarożek z rzodkiewka na sniadanie, teraz popijamy kawe i jedmy ciasto kawowe a za chwile podskoczymy do tescia do szpitala bo jest po zabiegu

a85- powodzenia :)

Hej!

Ponawiam próbę wysłania słońca na ziemię polską.... piiipp.... ziemia nie odbiera....piiip... próbuję raz jeszcze i nic :-( może uda się jutro :*
a 85 - powodzenia i najszczersze gratulacje!!!!!!!
Dzisiaj czeka mnie sprzątanie,więc właśnie szykuję kawkę i zabieram się do roboty,a Wam moje Drogie życzę miłego dnia (pomimo tego całego wiosennego zamieszania)

Hej!

Ponawiam próbę wysłania słońca na ziemię polską.... piiipp.... ziemia nie odbiera....piiip... próbuję raz jeszcze i nic :-( może uda się jutro :*
.....piiiipp.....odbieram sygnaly ze jutro gdzie niegdzie powinno sie udac....piiipppp....od poniedzialku bedzie coraz lepiej.....piiipppp.....NIE ZAPOMNIJCIE PRZESTAWIC DZIS W NOCY ZEGARKI:).....

reklama
Do góry