reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz a raczej totalne olanie i tak pseudo przesympatyczne powitanie w waszym gronie

zegnam sie i jest mi bardzo smutno nie wiem nowa to inna ?? albo nie warto gadac bo nie jest w temacie ??szok:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

:szok::szok::szok: Koleżanko,czy my jesteśmy w podstawówce? Wybacz że po kilku postach nie zapraszamy Cię od razu do zamkniętego grona? Nic o Tobie nie wiemy, udzieliłaś się tu raptem klika razy..
Poza tym z tego co pamiętam zostałaś miło powitana na forum..
Ja to jestem w szoku...

reklama
to wystarczylo tak odpowiedziec a nie olac z gory akurat na tym forum babyboom jestem pierwszy raz i nie znam zasad

poza tym tez chcialam sie z wami podzielic swoimi fotkasmi ale widze ze nie warto

Ale ja nie muszę Ci odpowiadać na każde pytanie..trzeba było wysłać pytanie na priv..Ja też kiedyś zapytałam o to na forum publicznym i nikt przez kilka dni mi nie odpowiadał, ale nie obrażałam się jak nastolatka..

wrocilam od ginka i niestety od poniedzialku szpital :-( zobaczyl moje nogi i od razu kazal sie zglosic ale ublagalam zeby od poniedzialku bo dzis to nawet nie mialabym jak dojechac bo to w innym miescie. :-(Powiedzial ze to na pare dni zeby cisnienie unormowac (na wizycie mialam 170/80) i te obrzeki zlikwidowac, badania porobic.
:-(
karolap - zdrowia zycze :*
szuszu ja sie bardzo boje bo moj jest strasznie rozpieszczony bo nie mamy wiele maluchow w najblizszej rodzinie i my i wszystkie babcie go rozpuszczaja strasznie ;-)
bedzie ciezko wiem to juz...

wrocilam od ginka i niestety od poniedzialku szpital :-( zobaczyl moje nogi i od razu kazal sie zglosic ale ublagalam zeby od poniedzialku bo dzis to nawet nie mialabym jak dojechac bo to w innym miescie. :-(Powiedzial ze to na pare dni zeby cisnienie unormowac (na wizycie mialam 170/80) i te obrzeki zlikwidowac, badania porobic.
:-(
karolap - zdrowia zycze :*
szuszu ja sie bardzo boje bo moj jest strasznie rozpieszczony bo nie mamy wiele maluchow w najblizszej rodzinie i my i wszystkie babcie go rozpuszczaja strasznie ;-)
bedzie ciezko wiem to juz...

Ewcia, bardzo mi przykro..mam nadzieję, że poleżysz krótko i szybko do domu wyjdziesz.

Ewa, trzymaj się dzielnie. Ja przez ciśnienie siedzę na zwolnieniu lekarskim, miałam górne też pod 170 :( Jak sobie poleżałam w domu to mi trochę zeszło. Wierzę że i Tobie się temat wyciszy.

Nareszcie nadrobiłam wszystko...prawie 30 stron!!!!! Ale teraz już będę na bierząco :-)

Witam wszystkie nowe mamy wśród nas :-)

Odpowiadając na pytanie o wątek zamknięty z naszymi zdjęciami (chyba susmali pytała) to jedyna możliwość, to założenie zamkniętej grupy, którą może założyć każda z nas i zaprosić do niej kogo chce i wtedy tylko zaproszone osoby widzą fotki. Więc jeśli jest taka potrzeba, to zachęcam do zakładania grupy :-)

A co do grup już istniejących, to decyzję o przyjęciu nowych osób podejmuje założyciel grupy i najczęściej konsultuje się wcześniej z członkami grupy. Jeżeli komuś zależy na uczestniczeniu w takiej grupie, a nie zostanie zaproszony, zawsze może stworzyć swoją własną.

Ewak współczuję ogromnie, że jednak szpital jest konieczny, mam nadzieję, że nie będą Cię długo trzymać, ale objawy miałaś niepokojące bardzo, więc może i lepiej, że Cię szpitalnie "prześwietlą" i wyleczą co potrzeba...Wracaj do nas szybko!

reklama
Ewa przykro mi,że musisz zostać w szpitalu:( ale tak będzie najlepiej dla Was. A masz z kim zostawić Nikodema?

A u mnie śnieg sypie... Gdzie ta wiosna???

Do góry