reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli.B ale on pojechał na 'swoje' zakupy:) Coś tam ma robić w piwnicy i pojechał do sklepu budowlanego... Niestety tak dobrze nie mam:)
Na zakupy spożywcze wolę jeździć sama bo on pewnie by połowy rzeczy zapomniał:)
aaaaaaaa, no mój K chodzi na zakupy spożywcze, ale jak mu np każę ser kupić to przynosi pół takiego okrągłego :szok: nie ma wyczucia w ilościach chłopina :-). A ja dziś do fryzjera :-), wieczorem imprezka

reklama
aaaaaaaa, no mój K chodzi na zakupy spożywcze, ale jak mu np każę ser kupić to przynosi pół takiego okrągłego :szok: nie ma wyczucia w ilościach chłopina :-). A ja dziś do fryzjera :-), wieczorem imprezka
ja też mojego parę razy wysyłałam na zakupy ale po co jak później muszę jechać jeszcze raz:)
Ja mam dzisiaj imprezę domową u siostry. Baw się dobrze:)

wstałam :))) bez spotkania z miską, myślę, że będzie dobrze dzisiaj :)
umowilam się właśnie do fryzjera, obciecie 70zł jaka cena! szok! moglabym sobie kupic coś fajnego, moze sie jeszcze zastanowie i nie pojde co? hmmm w sumie chodze do fryzjera raz na ruski rok, nie wiem...do 13 mam troche czasu, obetna mi 2 cm wlosow i 70zl nie moje :p
u mnie tez jest troche sniegu, ale nieduzo,

hej,

witanko. My dziś kimalismy do 8. Teraz już po śniadanku i właśnie idę suszyć włosy, bo na 11 jadę z Frankiem na urodzinki do jego koleżanki do parku zabaw dziecięcych.

Do napisania.

Witam dzisiejszego dnia!

Petunia - ja też się zawsze denerwuję,że może coś będzie nie tak,ale potem mile się rozczarowywuje. Nie martw się,, będzie dobrze...

Mi znowu od dwóch dni zakrząta myśl tych badań prenatalnych. Praktycznie wszystkie już je miałyście,a ja zaraz w 13 tygodniu i nikt mi nie zaproponował takiego badania. Co gorsze , ginekolog będzie dopiero w przyszłym tygodniu i teraz pytanie... czy znowu mam zapłacić fortunę,ale iść zrobić te badania czy dać sobie spokój??
Ogólnie rzecz biorąc lekarka była zadowolona z dzidzi,że ładnie się wszystko rozwinęło,ale sama myśl,że może mogłabym zapobiec jakiejś chorobie we wczesnym stadium nie daje mi spać. Chciałabym po prostu usłyszeć - tak dziecko ma nosek itp,a tak siedzę i myślę co robić .... :/:/

spokojanie...takiego badania nie mała żadna ze znanych mi kobiet w ciązy bo specjalnie robilam wywiad...bo o usg genetycznym dowiedziałam się z tego forum.jestem teraz w polsce i bede szla do gina i zobaczymy co powie..ale w Norwegii nikt mi czegos takiego nie proponowal...wszytsko jest ok ...usg polowkowe bedzie bardziej szczegolowe.
p.s. a czy na to usg genetyczne trzeba sie jakos umawiac specjalnie...to jakas inna aparatura niz maja ginekolodzy u siebie ?jak to jest?i chyba krew trzeba oddac tak?czekac na wyniki,dobrze mowe??wytlumaczcie mi.

A ja dzisiaj zaszalalam. Slodki maslany rogal z zoltym serem i .... dwie parowki z musztarda. Do tego slaba kawka... Pychota! Jak te parowki w lodowce zobaczylam to jakby sie zwierz we mnie obudzil. ehhh..

U nas sniegiem po kolana zasypalo wiec z domu sie nie ruszam. A juz myslalam, ze wiosna powoli sie zbliza. W tv nawet wysyp zonkili pokazywali, bidulki wszystkie umra.

USG genetyczne ja robilam. W UK jest proponowane kazdemu, niezaleznie od wieku. Sprzet ten sam, tylko USG nieco dluzsze i doktorek duzo pomiarow pobiera a do tego krew. W piatek dostalam wlasnie wyniki krwi i ryzyko chorob genetycznych bardzo male, wiec odetchnelam z ulga. Ja tam panikara jestem i wolalam zrobic, chociaz to nic nie zmienia, bo przeciez jesli by jakas wade wykryli to jakie to ma na tym etapie znaczenie....

Witam dziewczyny chcialam Wam zyczyc milego weeku niestety nie mam czasu teraz na BB zbynio bo za duzo spraw na glowie pozdrawiam;-)

Cześć Kochane!

U was gdzieniegdzie śnieg,a u mnie piękne słonko i 12'C :-) byliśmy właśnie na spacerze,a teraz Mąż gotuje obiad..mniam.. gulasz ;-) z zdrową kaszą gryczaną ;-)

A ja nie mam jeszcze żadnych dziwnych zachcianek i brzusio rano się chowa i wychodzi dopiero na wieczór.

Życzę Wam miłego weekendu!

reklama
Witam.
Dołaczam sie Dziewczyny do Was. Jestem w 16t.c, termin mam na 2-4.08 :)
Gorace pozdrowienia z mroźnego i zasypanego Białegostoku,

Do góry