reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ale Wam dobrze z tym jedzeniem!
Ja nie zjadlam od początku ciąży ani jednego pomidora,nie mogę na nie patrzeć, ani o nich myśleć!a bardzo lubilam przed ciąża!może mi się jeszcze zmieni,ale póki co nie umiem zjeść połowy rzeczy które tak bardzo lubilam, z reszta kurde mało co jeść potrafię! Myślałam,ze będę jeść dużo, a nie problem z jedzeniem :(
rozkojarzona jestem maksymalnie :)
i pomimo tego,ze dzisiaj nie byłam Rzygaczem, Narzeczony mi napisał,ze jestem jego rzygaczem u dzie tu sprawiedliwość?haha
Ciąża to niesamowity okres hihi :)))
ale za to widzę,ze rośnie mi brzuszek i już mam taki fajny :)))

reklama
a85 przechodziłam dokładnie to samo co Ty jeśli chodzi o wymioty i awersje do jedzenia. Zaczęło mi się poprawiać od zakończenia 15 tyg. więc już niedługo może i u Ciebie być normalnie - już moge jeść praktycznie wszystko - cierpliwości :-)

Słuchajcie kobietki! Założyłam nowy wątek z poradami co warto kupować a czego nie i wkleiłam tam porady z wątku o zakupach, żeby były w bardziej spójnej wersji. Mam propozycję, żeby nie pisać tam komentarzy tylko dopisywać kolejne rady, jak coś Wam przyjdzie do głowy

a85, lacze sie w bolu! Na ukochane pomidory nie moge patrzec jak i zreszta na wiekszosc rzeczy, ktore jadlam przed ciaza. Mam nadzieje, ze to nam niedlugo minie.

Malgo000 też mam taką nadzieję!!!
mi się chyba po raz pierwszy w życiu czipsy przeterminują w domu :) uwielbiałam czipsy przed ciążą i teraz jakiś czas temu kupiłam sobie paczkę z myślą, że może mi się zachce! ale mi się nie zachciewa :)

Wyobrazacie sobie dziewczyny jak musialo byc kobieta w ciazy ciezko kiedys bez internetu, ciazowych gadzetow (poduchy, ciuchy, itd.), takich fantastycznych grup wsparcia jak nasza a nawet usg? Moja mama usg nie miala w ciazy i jak zobaczyla zdjecia mojej dzidzi to sie poplakala!

O rany, Was nadrobić...
flex.gif
więc przepraszam, że nie odpisuję każdej z osobna
Nie odzywałam się cały dzień, bo pojechałam młodego zawieść do rodziców (6 godzin w samochodzie) właśnie wróciłam. Do środy odpoczywamy z K i śpimy do bólu, a w weekend zaliczamy: imprezę, kino, kilka muzeów, wspólne kolacyjki itd
clap.gif
. Chyba, że trzeba będzie jechać na ratunek dziadkom bo nasz synuń to człowiek demolka :-)
Muszę Wam jeszcze powiedzieć, że byłam dziś w szoku. Zjadłam w samochodzie kabanosy zagryzając paczką żelków, następnie stanęłam w McDonaldzie po loda i kupiła w rezultacie BicMaca :szok: i nawet mnie nie zemdliło

hallo jest tu jeszcze ktosik?? bo ja właśnie objadałam się ptysiem:)) dziewczyny dziś miałam jakieś dziwne smaki .....jadłam ptysia z odrobina musztardy..;p haha mój mąż patrzał na mnie z obrzydzeniem a mi smakowało jak nigdy..;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry