reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

czesc :-)

dawno mnie nie było :-) ale mam nadzieję, że u wszystkich jest OK :-)
aha, chciałam wspomnieć, że byłam kilka dni w szpitalu, miałam niewielkie plamienie, ale na szczęście na strachu się skończyło. z dzidzią jest wszystko dobrze, dzięki Bogu. \

Mam do Was pytanie, bo w szpitalu powawali mi Clexane a przy wypisie przepisali jeszcze 20 sztuk. Czy któraś była w podobnej sytuacji? mnie czeka wizyta w przyszły czwartek i będę wiedziała czy nadal mam brać. Nie wiecie czasem czy jest jakieś prawdopodobieństwo odstawienia tych zastrzyków?
Przyznam, że moje ramiona wołają o pomstę do nieba... ale jak zajdzie konieczność to czego się nie robi dla maleństwa.

anka84 witam :-) pozdrawiam Białystok :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :) ja już po śniadanku;) hihh z oknem śnieżnie i zimno... brrr... nie muszę dzis wychodzic wiec nie będę;) ojj wyspałam sie dzis na całego....;) tylko wieczorami łapie mnie zgaga i niestety nic nie pomaga..
Miłego dnia kochane brzuchatki;)

O jak pusto :szok:

Ale mieliśmy z K sobotę. Zaliczyłam fryzjera (z malowaniem, cięciem itd), sklepy, muzeum, pyszny obiadek (jestem przerażona bo zjadłam tyle co K :szok:), potem K sauna , a ja masaż plecków, trochę się martwię bo miałam ten masaż leżąc na brzuchu, ale jeszcze nie mam jakiegoś mocno wystającego. Potem impreza, ale wróciliśmy wcześnie, bo ja po tych wojażach nie miałam już sił :-). O i taki dzień.

mlodam nie orientuję się niestety z tymi zastrzykami
aankaaa witamy, też mam termin na 4.08

Oli.B - ale Ci zazdroszcze tego masazu - nie martw sie napewno nie zaszkodzi.
Dziewczynki wczoraj pobalowaly bo cisza na forum jak nigdy :-) a ja po cichutku z grypa żołądkową leże i cierpie :crazy: mlody mnie zarazil chyba. On juz hula a ja z lazienki do lozka kursuje.
Milej niedzieli kochane

Witam ze sniadankiem sie rowniez....
U mnie zasypalo ulice - ja chce slonce i ciepelko .....

mlodam - ja mam zastrzyki z fragminu a to chyba podobne ma dzialanie - na rozbicie mikroskrzepow...teraz juz go koncze a biore od pierwszej wizyty codziennie w brzuch...a ty swoje robisz w ramiona??? to sa leki ktore podaje sie podskornie przeciez....
oli.b - no to ladnia sobota byla - pozazdroscic....
witam nowa mamusie....

Cześć Dziewczyny!!!!:)))
Oli.B Tobie to dobrze!!!!
EwaK żeby Ci szybciutko minęła ta grypa żołądkowa!!! wracaj do zdrówka <przytul>

Ja też poszalałam wczoraj, wydałam 70zł na tego fryzjera, dawno nie miałam takich krótkich włosów i w sumie to chyba średnio mi się podoba, ale tak to jest jak się ma na głowie zamiast włosów piórka, ale przynajmniej trochę sobie odpoczną i może się odżywią, włosy nie zęby :p

jade dzisiaj szukać sukienki na mój ślub cywilny, ciekawe czy uda nam się załatwić wszystko tak, żeby był 5 marca :p czasu trochę mało :)

a85 a jak tam dzis tez masz dzień bez miski? tak sobie myślę ze możne juz nie będziesz sie z miska ściskać;)życzę ci tego bardzo;) widze u ciebie tez tak drogo u fryzjera biora.... ja do fryzjera wybiorę się chyba dopiero po porodzie:) no i udanych poszukiwan sukienki slubnej;)

Ja wczoraj dałam 240 zł z pasemkami, cięciem, ułożeniem za fryzjera, a właściwie nie ja tylko K. Dziś kolejny dzień szaleństwa bez dziecka. :-) Centrum Nauki, obiadek na mieście i kino :-). I jak się uda to ikea i oglądanie łóżeczka dla synunia

Oli.b ale masz weekend pełen wrażeń;) hih super ale ciesz się kochana i korzystaj;) a tak własciwie to dzie macie Piotrusia:)( dobrze zapamiętałam imie waszego szkraba)??

reklama
Oli.b ale masz weekend pełen wrażeń;) hih super ale ciesz się kochana i korzystaj;) a tak własciwie to dzie macie Piotrusia:)( dobrze zapamiętałam imie waszego szkraba)??

Monila dobrze zapamiętałaś. Piotruś do środy u dziadków na feriach. W piątek go zawiozłam.
clap.gif
dlatego tak korzystamy. Jestem w szoku bo nasze dziecko w ogóle nie płacze. Dziś nawet rozmawiał ze mną przez telefon. Poopowiadał mi wszystko i poszedł się bawić :szok:

Do góry