reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
a ja pol kawy wypilam o 17.00 i taki efekt ze jeszcze nie spie....z placuszkow nic nie wyszlo bo maz kupil kurczaka z grilla i frytasy...kurcze pozna pora ale cos bym jeszcze zjadla..wiem pisze sama do siebie bo wszystkie juz spicie. dobranoc dziewczyny

hej
Taycia nic sie nie martw:) ja tez w Irlandii jestem,mam za soba trzy poronienia tutaj i porod Mayeczki....choc w marcu skoncze 36 lat zadnych badan prenatalnych robionych nie mialam:) korzystam tylko i wylacznie z uslug lekarzy irlandzkich i nie korzystalam nigdy z jakiejkolwiek porady polskich lekarzy tutaj....niestety mam swoje zdanie na ten temat;-)
nie zamartwiaj sie kochana a jak masz jakies watpliwosc czy pytania to pisz na P ja chetnie podziele sie z Toba wiedza i doswiadczeniem jesli chcesz:)

No dobra, dzień dobry dziewczyny. I tyle było z mojego wyspania jak synunia nie ma
ranting.gif
. Organizm się przyzwyczaił i od 6 rano już nie śpię, bo o tej mniej więcej młody mnie budzi. No, a taki był piękny plan spania do 11.00
eusa_wall.gif
. No i oczywiście już mnie korci, żeby zadzwonić do rodziców i zapytać jak tam sytuacja, no ale nie chcę żeby myśleli że panikuję w końcu jest w najlepszych rękach :-). Zostawał już z rodzicami na kilka dni, ale to jak był młodszy. Ostatni raz chyba w wakacje. Ale po 8 już nie wytrzymam i zadzwonię ;-)

Uf, ale śniegu napadało
blee.gif
, cholera i jeszcze prószy.

Oli mam to samo. Mój M. wstaje do pracy po 6 i ja też już później nigdy nie śpię. Mieliśmy plan dzisiaj pospać dłużej... To M. już jest na zakupach a ja od 6.30 oglądam akcesoria dla dzieciaków na internecie:)

I zima też na południe przyszła:(

maggi ale masz super z tymi zakupami. Mój K oczywiście śpi jeszcze, ale jego trudno jest dobudzić

Cześć Dziewczyny!
Tez miałam plan pospac dłużej, nie da się :(
jeszcze nie patrzylam za okno, wiec nie wiem co tu u mnie :) pisze z łóżka i przymierzam się do herbatnikow i herbaty i mam nadzieje,ze nie będę potrzebowac miski :)

reklama
Oli.B ale on pojechał na 'swoje' zakupy:) Coś tam ma robić w piwnicy i pojechał do sklepu budowlanego... Niestety tak dobrze nie mam:)
Na zakupy spożywcze wolę jeździć sama bo on pewnie by połowy rzeczy zapomniał:)

a85 życzę braku kontaktu z miską:) Jak ja się cieszę,że u mnie już to minęło...

Oli możesz już dzwonić do rodziców:)

Ostatnia edycja:
Do góry