reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam,

Wpadlam sie przywitac. Niestety od kiedy wrocilam do pracy nie mam za bardzo czasu na bb a poza tym wieczorami jestem wykonczona.
Wczoraj mialam przykre doswiadczenie z usg, robione w panstwowym szputalu. Bylo bolesne i nieprzyjemne, babka miala kamienna mine, slowem sie nie odezwala i na wyniki musze czekac 10 dni! Gdyby nie to, ze mialam prywatne usg 3 tyg temu i wszystko bylo super, bardzo bym sie martwila. Co za rzeznia. Brzuch mialam obolaly cala noc i mam nadzieje, ze to babsko nic mojej dzidzi nie zrobilo. Wiecej tam nie pojde, usg anatomiczne napewno zrobie prywatnie. Strasznie sie teraz denerwuje o dzidzie. Czy to moglo zaszkodzic?

Teraz spadam poczytac, co tam naskrobalyscie mamuski.

Malgo000 ja jak byłam na badaniu u jednej kobiety to też mnie jakoś tak dziwnie uderzała w brzuch tym urządzeniem, aż mnie denerwowała, mówiła, że Maleństwo nie chce współpracować,
a jak bylam u faceta ostatnio to był dużo bardziej delikatny, a jak chciał, żeby Dzieciaczek się poruszał to mi tak w brzuch delikatnie ręką robił, a nie tym urządzeniem,

ale z Dzieciaczkiem jest na pewno wszystko dobrze, także się nie stresuj.

Po prostu tak bywa z tymi lekarzami...ja kilka razy już spotkałam się z opinią, że lepiej chodzic do ginekologa faceta, bo zazwyczaj faceci są bardziej delikatni,
w sumie moja ginekolog prowadząca ciąże jest bardzo w porządku i nigdy nie była niedelikatna, a do facetów chodzić nie lubię, ale ten ostatni naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył.

hallo jest tu kto jeszcze??? a ja właśnie się zajadam hmm morze lepiej będzie jak napisze ze sie objadam paczkami i lodami..;):) hih od 2 dni nawiedza mnie zgaga.... poradźcie coś ..;)

Witam dziewczyny.chciałam wam troszkę poplakac .od 2 dni umieram z bólu głowy ,nic nie mogę robić tylko leżeć i zdychac.wzięłam wczoraj 2apapy a dziś 1 paracetamol...i w sumie po apapow lepiej ale sama nie wiem ile tego można brać ,czy w ogóle można .spacer pomógł trochę -jak wróciłam do domu to jak łopata w łeb i znowu ból .a tak dobrze się czułam a tu jestem prawie w 2 trymestrze gdzie powinno być super,a tu jak na złość .jestem tak załamana ze straciłam nadzieje na to ze głowa przestanie mnie boleć haha :( jak jest z tymi tabletkami?tez tak macie lub mialyscie?

hej babencje
MALGO wsppolczuje wizyty, normalnie szczeka opada jak czytam jak sie z Toba obchodzono i ze na wynik usg tyyle musisz czekac...

dziewczyb´ny ale JAJA (w przenosci in doslownie he he) z tym ze faktycznie u wiekszosci jak na razie podejrzenia na chlopcow, ano zobaczymy

kurcze DAli nie pomoge, mnie glowa boli tylko na zmiane pogody albo ze zmeczenia <(czyt w tej chwili), ale to musi byc straszne, mam nadzieje ze ktos zna lek ktory nie szkodzi a pomoze

ja padam na tak zwana twarz, dzis po raz drugi obchodzilismy urodzinki mojej corci, tym razem z jej kolezenstwem, fajnie bylo ale od 6.20 na nogach- sprzatanie, zakupy, ciasta i te sorawy, jedna kolezanka Lusi zostala na noc i dziewczyny tak szalaly ze ho ho i zasnely dopiero pol godz temu. mezus tez zmeczony a ja juiz w ogole
dobrej nocy

reklama
Monila ja normalnie Renii brałam na zgagę,
dali współczuję z tym bólem głowy, ja nie mam takich dolegliwości
Dziewczyny ale mnie K wczoraj zabrał na obiado-kolację. Aż wstyd powiedzieć ale w życiu tyle nie zjadłam. Na koniec jadłam już z łakomstwa :-D takie dobre było. I fajne miejsce bo mieli dużo zabawek dla dzieci i Piotrek zajął się sobą i był święty spokój :-)

Ostatnia edycja:
Do góry