reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam,

Wpadlam sie przywitac. Niestety od kiedy wrocilam do pracy nie mam za bardzo czasu na bb a poza tym wieczorami jestem wykonczona.
Wczoraj mialam przykre doswiadczenie z usg, robione w panstwowym szputalu. Bylo bolesne i nieprzyjemne, babka miala kamienna mine, slowem sie nie odezwala i na wyniki musze czekac 10 dni! Gdyby nie to, ze mialam prywatne usg 3 tyg temu i wszystko bylo super, bardzo bym sie martwila. Co za rzeznia. Brzuch mialam obolaly cala noc i mam nadzieje, ze to babsko nic mojej dzidzi nie zrobilo. Wiecej tam nie pojde, usg anatomiczne napewno zrobie prywatnie. Strasznie sie teraz denerwuje o dzidzie. Czy to moglo zaszkodzic?

Teraz spadam poczytac, co tam naskrobalyscie mamuski.

Malgo000 ja jak byłam na badaniu u jednej kobiety to też mnie jakoś tak dziwnie uderzała w brzuch tym urządzeniem, aż mnie denerwowała, mówiła, że Maleństwo nie chce współpracować,
a jak bylam u faceta ostatnio to był dużo bardziej delikatny, a jak chciał, żeby Dzieciaczek się poruszał to mi tak w brzuch delikatnie ręką robił, a nie tym urządzeniem,

ale z Dzieciaczkiem jest na pewno wszystko dobrze, także się nie stresuj.

Po prostu tak bywa z tymi lekarzami...ja kilka razy już spotkałam się z opinią, że lepiej chodzic do ginekologa faceta, bo zazwyczaj faceci są bardziej delikatni,
w sumie moja ginekolog prowadząca ciąże jest bardzo w porządku i nigdy nie była niedelikatna, a do facetów chodzić nie lubię, ale ten ostatni naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył.

hallo jest tu kto jeszcze??? a ja właśnie się zajadam hmm morze lepiej będzie jak napisze ze sie objadam paczkami i lodami..;):) hih od 2 dni nawiedza mnie zgaga.... poradźcie coś ..;)

Witam dziewczyny.chciałam wam troszkę poplakac .od 2 dni umieram z bólu głowy ,nic nie mogę robić tylko leżeć i zdychac.wzięłam wczoraj 2apapy a dziś 1 paracetamol...i w sumie po apapow lepiej ale sama nie wiem ile tego można brać ,czy w ogóle można .spacer pomógł trochę -jak wróciłam do domu to jak łopata w łeb i znowu ból .a tak dobrze się czułam a tu jestem prawie w 2 trymestrze gdzie powinno być super,a tu jak na złość .jestem tak załamana ze straciłam nadzieje na to ze głowa przestanie mnie boleć haha :( jak jest z tymi tabletkami?tez tak macie lub mialyscie?

hej babencje
MALGO wsppolczuje wizyty, normalnie szczeka opada jak czytam jak sie z Toba obchodzono i ze na wynik usg tyyle musisz czekac...

dziewczyb´ny ale JAJA (w przenosci in doslownie he he) z tym ze faktycznie u wiekszosci jak na razie podejrzenia na chlopcow, ano zobaczymy

kurcze DAli nie pomoge, mnie glowa boli tylko na zmiane pogody albo ze zmeczenia <(czyt w tej chwili), ale to musi byc straszne, mam nadzieje ze ktos zna lek ktory nie szkodzi a pomoze

ja padam na tak zwana twarz, dzis po raz drugi obchodzilismy urodzinki mojej corci, tym razem z jej kolezenstwem, fajnie bylo ale od 6.20 na nogach- sprzatanie, zakupy, ciasta i te sorawy, jedna kolezanka Lusi zostala na noc i dziewczyny tak szalaly ze ho ho i zasnely dopiero pol godz temu. mezus tez zmeczony a ja juiz w ogole
dobrej nocy

reklama
Monila ja normalnie Renii brałam na zgagę,
dali współczuję z tym bólem głowy, ja nie mam takich dolegliwości
Dziewczyny ale mnie K wczoraj zabrał na obiado-kolację. Aż wstyd powiedzieć ale w życiu tyle nie zjadłam. Na koniec jadłam już z łakomstwa :-D takie dobre było. I fajne miejsce bo mieli dużo zabawek dla dzieci i Piotrek zajął się sobą i był święty spokój :-)

Ostatnia edycja:
Do góry