reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej mamuśki!
A ja czuję się dobrze. Czułabym się bardzo dobrze gdyby pogoda sprzyjała przebywaniu na Świerzym powietrzu. 10minutowy (dłużej na tej zimnicy nie wytrzymuje)spacer z psem wcale nie pomaga. Czuje się niedotleniona...
Doskonale pomaga delikatna gimnastyka :) Polecam.

reklama
witajcie wieczorkiem

ale mam czytania ....:)
mąż przyjechał wiec musiałam spędzic z nim kilka chwil ;)

u nas koniec ferii zaczynają sie obowiązki.... juz mi sie nie chce ;/
znowu ranne wstawanie...lekcje.... obiadki ...:szok::szok::szok::szok:

lece zjeść i do łóżeczka wskoczyć zeby poczytać :)

Witam wieczornie po weekendowej nieobecności :-)

Prosiłyście mnie o relację z użytkowania z poduszki-kojca, więc jak tylko kurier mi ją dostarczył w piątek od razu była przetestowana, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne jak i piątkowa i sobotnia noc w jej "objęciach" ;-) Jak nie potrafiłam sobie znaleźć miejsca w nocy i było mi niewygodnie to teraz, biorę mojego rogala i od razu mogę odpływać w sen. Naprawdę godny polecenia.

przeczytałam, że rybkaaa3 zaobserwowała, że jak na razie szykują nam się sami chłopcy. Mi lekarz powiedział na USG genetycznym w 12tygodniu i 5 dniu ciąży, że na 60-70% będę miała dziewczynkę. W piątek szykuje mi się kolejna wizyta tym razem u mojego lekarza prowadzącego i ciekawa jestem co on mi powie. Nieźle bym się uśmiała, jak by mi powiedział, że będzie chłopiec, bo już nie wiedziałabym który ma racje ;-) Ale najważniejsze, żeby zdrowa dzidzia mi się urodziła jak i nam wszystkim :-)

witajcie dziewczyny, mam prośbę o pomoc w wypełnieniu ankiety dla mojej koleżanki, która pisze magisterkę, ankieta jest dla kobiet w ciąży, oto link:>>klik>>ankieta
z góry dzięki za pomoc,
rzadko tu zaglądam do Was, bo dużo pracuję i mam małą córeczkę, która pochłania cały wolny czas,
w sierpniu pojawi się Nr 2 (mam nadzieję, że też dziewczynka, ale zobaczymy, jak każdej mamie-najważniejsze, by było zdrowe maleństwo...)
pozdrawiam i trzymam kciuki za Was i Wasze maluszki ;-)
miłych snów

Witam :-)

Już pewnie większość śpi, ja spałam od 20 do 24. :-) Ciekawe co ja będę robić w nocy ?!
Zaraz sobie coś zjem :-) poczytam trochę

Petunia tak mi wpadło w oko, że sami chłopcy :-) ale powoli dziewczynki już się pojawiają. Ja jeszcze nie wiem co się u mnie kryje :-)
Oli.B dziękuje za odp w sprawie nocnika ;-) mojej zdarzy się że, usiądzie i zrobi siusiu. Jeszcze jedno pytanie:-) Prowadzasz go do przedszkola/żłobka codziennie? Moja mała ma mały kontakt z dziećmi, jest zimno, wychodzimy na krótko na dwór i tak się zastanawiam nad jakimś przedszkolem/ żłobkiem dwa razy w tyg

Marcelina super filmy! :-)

Ostatnia edycja:
Ja nadal obolala,jak się to nie skończy utne sobie ta głowę ;) ale nie ma tragedi .
Malinowa "........ Zimny oklad przywarl mi już na stałe do czoła ..haha
Dzięki za wszystkie rady.
Co do płci dziecka to obstawiamy chłopaka .u nas w obu rodzinach standardowo pierwsze dzieci wszystkie chłopaki ,wiec mój tata mówi że jak będzie dziewczynka to i tak będzie chłopak ...wiec już postanowione haha

Hejka dziewczynki w WALENTYNKI!!!!!:-).
JA ZARAZ ZMYKAM DO GINA NA WIZYTĘ .W środę jadę z mężulkiem do Szczecina,bo ma kontrolną wizytę u lekarza i znależliśmy przez netasuper wielgachną hurtownię ,która również prowadzi sprzedaż detaliczną z art.dziecięcymi jest tam dosłownie wszystko od skarpeteczek ,przez wózki do mebli.Chyba ma z 2 piętra.Dzwoniłam już tam i mają te poduchy rogale po 80zł.więc jedziemy zakupić:-)
Faktycznie u nas na bb.to przewaga chłpaczków :-D,ale dziewuszki pewnie też się zaraz wysypią:tak:.Ja dziś zagadam z ginem czy zrobi mi usg aby potwierdzić czy to napewno w moim brzuszku siedzi sobie "boy".Jak zwykle mam stresa przed wizytą ,czy to już tak zawsze będzie ?????:szok:

reklama
Witam witam w Walentynki;) mal-gosie a juz sie martwilam o ciebie...:) ja juz po sniadanku..;)

LANA trzymamy kciuki za wizyte;)

Do góry