reklama
ja też już jestem ;-) ale ja zanim odpalę koputer muszę zjeść sniadanie bo inaczej burczenie w brzuchu nie pozwala mi się skupiać na BB :-)
ale dziś piękna sobota u nas ! tak pięknego słonecznego dnia nie było tu od dawna !
ale dziś piękna sobota u nas ! tak pięknego słonecznego dnia nie było tu od dawna !
a85
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Witam się i ja po krótkiej przerwie ))
Opisałam moją wczorajszą wizytę na odpowiednim wątku. Dziś jestem szczęśliwsza!
Najprawdopodobniej będę miała synka więc w moim przypadku wszystkie zabobony się nie sprawdziły po nocach śniły mi się okrągłe rzeczy, a powinny podłużne haha jem na słodko, czipsy i fast foody odpadają, ale przeczucie miałam dobre ) mój dalej niedowierza )najważniejsze, że Dzieciątko jest zdrowe i wszystko jest dobrze!!!!)))
Dzisiaj wychodzę wkońcu z domu jadę się edukować z rana, a później spotkanie z koleżanką ))
Co do wagi, to nie zauważyłam po sobie, żebym coś przytyła, a jeszcze nie kupiłam dobrej wagi Mam tylko tą o której kiedyś pisałam, która pokazuje cały czas 52kg, haha wchodzę na nią tylko tak dla pocieszenia ))
moim jedynym dotychczasowym, nieśmiałym zakupem dla Dzieciątka były różowe rajtuzki, biedny Tomasz będzie chodził w różowych gatkach )))
Szczerze bym chciała tak luźno móc sobie pomarzyć co bym zjadła, bo ja tylko marzę o tym, że bym nie zjadła dalej nie wchodzi mi nic!!!!
Miłego dnia :****
Witam się i ja po krótkiej przerwie ))
Opisałam moją wczorajszą wizytę na odpowiednim wątku. Dziś jestem szczęśliwsza!
Najprawdopodobniej będę miała synka więc w moim przypadku wszystkie zabobony się nie sprawdziły po nocach śniły mi się okrągłe rzeczy, a powinny podłużne haha jem na słodko, czipsy i fast foody odpadają, ale przeczucie miałam dobre ) mój dalej niedowierza )najważniejsze, że Dzieciątko jest zdrowe i wszystko jest dobrze!!!!)))
Dzisiaj wychodzę wkońcu z domu jadę się edukować z rana, a później spotkanie z koleżanką ))
Co do wagi, to nie zauważyłam po sobie, żebym coś przytyła, a jeszcze nie kupiłam dobrej wagi Mam tylko tą o której kiedyś pisałam, która pokazuje cały czas 52kg, haha wchodzę na nią tylko tak dla pocieszenia ))
moim jedynym dotychczasowym, nieśmiałym zakupem dla Dzieciątka były różowe rajtuzki, biedny Tomasz będzie chodził w różowych gatkach )))
Szczerze bym chciała tak luźno móc sobie pomarzyć co bym zjadła, bo ja tylko marzę o tym, że bym nie zjadła dalej nie wchodzi mi nic!!!!
Miłego dnia :****
edyta.editt
a85 ale Ty biedna jesteś z tym jedzeniem.Co do rajstopek-to wiesz-można podarować komuś innemu
Oli moja Córa zawsze śpi do 8-9:00 rano,ale zasypia o 22:00.
Ja już posprzątałam w domciu-zostało mi tylko mycie podłóg,ale to dopiero popołudniu jak Królowa pójdzie spać.
Obiadek muszę zrobić choc chęci brak .
Oli moja Córa zawsze śpi do 8-9:00 rano,ale zasypia o 22:00.
Ja już posprzątałam w domciu-zostało mi tylko mycie podłóg,ale to dopiero popołudniu jak Królowa pójdzie spać.
Obiadek muszę zrobić choc chęci brak .
rybkaaa3
Witam i ja:-)
Czy którejś z Was lekarz wypatrzył córcię;-)? Bo jak na razie to same chłopaki się szykują (chyba że coś przeoczyłam)
Oli.B mam do Ciebie pytanie:-) czy Twój mały mężczyzna załatwia się już do nocnika?:-)
a85 super ,że wszystko ok!
Czy którejś z Was lekarz wypatrzył córcię;-)? Bo jak na razie to same chłopaki się szykują (chyba że coś przeoczyłam)
Oli.B mam do Ciebie pytanie:-) czy Twój mały mężczyzna załatwia się już do nocnika?:-)
a85 super ,że wszystko ok!
kasica88
witam i ja was juz popołudniem
Niebyło mnie teraz cały tydzień i w zyciu nienadrobie tych zaległości, troche tylko czytałam.
U mnie w porządku, jeszcze nie czuje ruchów i troche mnie to martwi.
W sumie czuje sie dobrze tylko podbrzusze mnie troche boli jak zaduzo chodze, przewaznie w pracy, wiec korzystam jak tylko moge usiaść.
Niebyło mnie teraz cały tydzień i w zyciu nienadrobie tych zaległości, troche tylko czytałam.
U mnie w porządku, jeszcze nie czuje ruchów i troche mnie to martwi.
W sumie czuje sie dobrze tylko podbrzusze mnie troche boli jak zaduzo chodze, przewaznie w pracy, wiec korzystam jak tylko moge usiaść.
Oli.B
Oli.B mam do Ciebie pytanie:-) czy Twój mały mężczyzna załatwia się już do nocnika?:-)!
rybka no właśnie tu mamy problem bo on nawet nie chce spojrzeć na nocnik kupiłam mu nawet taką nakładkę na sedes z zik zakiem bo to jego ulubiona postać z bajki i też nie chce siąść :-(. Chciałabym go do porodu oduczyć pieluch, ale nie wiem czy mi się to uda. U nas do tego jest problem, bo on nie chce dać sobie zmienić pieluchy. Dopiero jak jest już wszystko zasikane.
Wiecie chyba chłopaka łatwiej wypatrzeć tak wcześnie. Z dziewczynkami często są pomyłki na początku.
biedroneczka1980
Witam
Juz poludniowo ), od rana porzadki w domu robilam i az sie przy tym zmachałam
Za oknem piękne sloneczko, a mezuś zajał sie obiadem i ja odpoczywam
a85 ja sie strasznie cieszę że u Ciebie wszystko wyszlo dobrze:-), rajstopki rzeczywiscie możesz komuś podarować, lub odsprzedać
Juz poludniowo ), od rana porzadki w domu robilam i az sie przy tym zmachałam
Za oknem piękne sloneczko, a mezuś zajał sie obiadem i ja odpoczywam
a85 ja sie strasznie cieszę że u Ciebie wszystko wyszlo dobrze:-), rajstopki rzeczywiscie możesz komuś podarować, lub odsprzedać
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
Witam wszystkie brzuchatki..u nas dzisiaj fajna i nawet ciepla pogoda,takze po obiadku pewnie jakis spacerek bedzie..:-)
P mi na sniadanko zrobil nalesniczki,nie przepadam za nimi na sniadanie,no ale checi byly teraz cos tam na obiadek pichci ..
za 4 dni mamy wizytke,wyznacza nam date USG i pewnie juz sie dowiemy czy chlopczyk czy dziewuszka,zamieszkuje brzuszek.
a85 super,ze u Ciebie wszystko wporzadku . :-)
P mi na sniadanko zrobil nalesniczki,nie przepadam za nimi na sniadanie,no ale checi byly teraz cos tam na obiadek pichci ..
za 4 dni mamy wizytke,wyznacza nam date USG i pewnie juz sie dowiemy czy chlopczyk czy dziewuszka,zamieszkuje brzuszek.
a85 super,ze u Ciebie wszystko wporzadku . :-)
reklama
Witam sie i ja kochane brzuchatki u mnie dzis słonko od rana swieci i cieplutko takze posprzatałam i wietrze mieszkanko a potem morze jakiś spacerek po lesie)
a85 Gratuluje dobrych wieści i bardzo sie ciesze ze wszytko jest wporzadku z Małym
a85 Gratuluje dobrych wieści i bardzo sie ciesze ze wszytko jest wporzadku z Małym