reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Edyta mój synek wstał przed siódmą, kochaną masz tą córcię, że Ci daje w weekend pospać. W weekndy zawsze mniej piszemy i mało jest rannych ptaszków :-)

reklama
ja też już jestem ;-) ale ja zanim odpalę koputer muszę zjeść sniadanie bo inaczej burczenie w brzuchu nie pozwala mi się skupiać na BB :-)
ale dziś piękna sobota u nas ! tak pięknego słonecznego dnia nie było tu od dawna !

Cześć Dziewczyny!:)
Witam się i ja po krótkiej przerwie :)))
Opisałam moją wczorajszą wizytę na odpowiednim wątku. Dziś jestem szczęśliwsza!:)

Najprawdopodobniej będę miała synka :) więc w moim przypadku wszystkie zabobony się nie sprawdziły :) po nocach śniły mi się okrągłe rzeczy, a powinny podłużne haha :) jem na słodko, czipsy i fast foody odpadają, ale przeczucie miałam dobre :)) mój dalej niedowierza :))najważniejsze, że Dzieciątko jest zdrowe i wszystko jest dobrze!!!!:))))

Dzisiaj wychodzę wkońcu z domu :) jadę się edukować z rana, a później spotkanie z koleżanką :)))

Co do wagi, to nie zauważyłam po sobie, żebym coś przytyła, a jeszcze nie kupiłam dobrej wagi :) Mam tylko tą o której kiedyś pisałam, która pokazuje cały czas 52kg, haha wchodzę na nią tylko tak dla pocieszenia :)))

moim jedynym dotychczasowym, nieśmiałym zakupem dla Dzieciątka były różowe rajtuzki, biedny Tomasz będzie chodził w różowych gatkach :))))

Szczerze bym chciała tak luźno móc sobie pomarzyć co bym zjadła, bo ja tylko marzę o tym, że bym nie zjadła :( dalej nie wchodzi mi nic!!!!

Miłego dnia :****

a85 ale Ty biedna jesteś z tym jedzeniem.Co do rajstopek-to wiesz-można podarować komuś innemu:-D
Oli
moja Córa zawsze śpi do 8-9:00 rano,ale zasypia o 22:00.
Ja już posprzątałam w domciu-zostało mi tylko mycie podłóg,ale to dopiero popołudniu jak Królowa pójdzie spać.
Obiadek muszę zrobić choc chęci brak .

Witam i ja:-)

Czy którejś z Was lekarz wypatrzył córcię;-)? Bo jak na razie to same chłopaki się szykują (chyba że coś przeoczyłam)

Oli.B mam do Ciebie pytanie:-) czy Twój mały mężczyzna załatwia się już do nocnika?:-)

a85 super ,że wszystko ok!

witam i ja was juz popołudniem

Niebyło mnie teraz cały tydzień i w zyciu nienadrobie tych zaległości, troche tylko czytałam.
U mnie w porządku, jeszcze nie czuje ruchów i troche mnie to martwi.
W sumie czuje sie dobrze tylko podbrzusze mnie troche boli jak zaduzo chodze, przewaznie w pracy, wiec korzystam jak tylko moge usiaść.

Oli.B mam do Ciebie pytanie:-) czy Twój mały mężczyzna załatwia się już do nocnika?:-)!

rybka no właśnie tu mamy problem bo on nawet nie chce spojrzeć na nocnik :wściekła/y: kupiłam mu nawet taką nakładkę na sedes z zik zakiem bo to jego ulubiona postać z bajki i też nie chce siąść :-(. Chciałabym go do porodu oduczyć pieluch, ale nie wiem czy mi się to uda. U nas do tego jest problem, bo on nie chce dać sobie zmienić pieluchy. Dopiero jak jest już wszystko zasikane.

Wiecie chyba chłopaka łatwiej wypatrzeć tak wcześnie. Z dziewczynkami często są pomyłki na początku.

Witam
Juz poludniowo ;)), od rana porzadki w domu robilam i az sie przy tym zmachałam:tak:
Za oknem piękne sloneczko, a mezuś zajał sie obiadem i ja odpoczywam
a85 ja sie strasznie cieszę że u Ciebie wszystko wyszlo dobrze:-), rajstopki rzeczywiscie możesz komuś podarować, lub odsprzedać

Witam wszystkie brzuchatki..u nas dzisiaj fajna i nawet ciepla pogoda,takze po obiadku pewnie jakis spacerek bedzie..:-)
P mi na sniadanko zrobil nalesniczki,nie przepadam za nimi na sniadanie,no ale checi byly:tak: teraz cos tam na obiadek pichci ..
za 4 dni mamy wizytke,wyznacza nam date USG i pewnie juz sie dowiemy czy chlopczyk czy dziewuszka,zamieszkuje brzuszek.

a85 super,ze u Ciebie wszystko wporzadku . :-)

reklama
Witam sie i ja kochane brzuchatki;) u mnie dzis słonko od rana swieci i cieplutko;) takze posprzatałam i wietrze mieszkanko;) a potem morze jakiś spacerek po lesie;))

a85 Gratuluje dobrych wieści;) i bardzo sie ciesze ze wszytko jest wporzadku z Małym;)

Do góry