reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Słuchajcie a możne to rok na chłopców-jak chodziłam w ciąży z Amką to także wszyscy mówili,ze sami chłopcy dookoła-tyle tylko,że w naszym"rejonie" były prawie same dziewczynki :-D.Teraz kogo nie spotkam to spodziewa się lub ma już Synusia.Obydwie moje siostry spodziewają się Synusiów-dwie koleżanki także-do tego także 4 znajome maja mieć Chłopców.

reklama
Witam :) Następna nowa będzie :) Już kiedyś pisałam w LIPCOWYCH MAMUSIACH , ale coś tam źle obliczyłam i jednak należe to tych sierpniowych :) Dużo się nie pomyliłam termin mam wg ostatniej miesiączki na 8.08 , a wg USG na 11.08 ;) Ahhh doczekać się nie mogę ;) W środę byłam u lekarza ;) Coś tam wypatrzył że chłopak będzie ;) Pozdrawiam Was bardzo ;) ;*

Czesc dziewczyny :)
Mi wypatrzyl dziewczynke :-):-) ale nie na 100 % niestety jeszcze.
Co do nocnika to ja czekalam do 2 urodzin. Wczesniej tez nawet usiasc nie chcial A po urodzinkach zaczelismy trening i za tydzien bylo opanowane. Teraz tylko na noc jeszcze nosi pieluche i na dluzsze spacery teraz jak zimno i nie da sie pod krzaczkiem :-D
A my dzis mamy wieczor walentynkowy :tak: Bo mlody u ojca wiec mamy wieczor dla siebie.
Milej soboty buziaki

Ewak no to super;) Zycze Ci aby to była zdrowa śliczna dziewczynka;)bo ślicznego syna juz masz;) hih noo i życzę udanego wieczorku walentynkowego:))

a u mnie właśnie królują dziewczynki w okolicy- ostatnio urodziły się dwie, jakoś na dniach ma się pojawić następna, kolejna na czerwiec, tylko jedni znajomi spodziewają sie chłopca :-) a my się doczekać nie możemy aż się dowiemy czy dziewczynka czy chłopiec!

agulala u nas tez w okolicy same dziewczynki się rodzą;) jak narazie tylko jeden chłopczyk;) hih my powinniśmy wiedzieć kto mieszka w brzuszku na następnej wizycie czyli 8 marca;) doczekać się nie mogę;)

reklama
hej, czytałam wcześniej, że są wśród nas właścicielki kolczyka w pępku, które wymieniły swoje dotychczasowe kolczyki na jakieś bardziej ciążolubne, możecie powiedzieć na jakie dokładnie?

Do góry