reklama
edyta.editt
Fanka BB :)
Witajcie,szybciutko przeczytałam co napisałyście-ja tam mam na plusie 5 kg-ale to za sprawą,że jem jak opętana...bo mdłości ciągle atakowały.
Po raz trzeci jestem przeziębiana-nie mam siły już,bo spać nie mogę i do tego wiem,że wyjdzie mi opryszczka od zmęczenia.Wszyscy w domu chorzy-Teście,mąż...ale jestem na Nich zła,bo chodzą i kichają,żeby to choć nos zakrywali.
Po raz trzeci jestem przeziębiana-nie mam siły już,bo spać nie mogę i do tego wiem,że wyjdzie mi opryszczka od zmęczenia.Wszyscy w domu chorzy-Teście,mąż...ale jestem na Nich zła,bo chodzą i kichają,żeby to choć nos zakrywali.
Dziewczynki,kochane czytam was codziennie uważnie( jak zwykle piszecie jak z karabinu maszynowego;-)-ale to fajnie,że tyle mamy sobie do powiedzenia
). Mam teraz troszke bardziej napiety grafik,bo J. juz lada chwila wylatuje i usimy dopiąć wszystkie sparwy. Wybaczcie mi wiec,ze nie jestem az tak aktywna jak Wy pod względem pisania,ale po prostu nie daję rady chwilowo...Od tego tempa od dwoch dni na wieczór pobolewa mnie podbrzusze,takze jak tylko mam mozliwość to sie pakuje na kanape i leże,żeby moim Bąbelkom dać troche wytchnienia...
Ślę buziaki i do potem
Ślę buziaki i do potem
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
dzieki LANA!!!

moze zdaze obejrzec teraz, kurcze zaraz znow do pracy musze...
GABINIA powodzenia!
dziewczynki a kiedy jest tlusty czwartek?, sorry tu za granica nikt nie wie o co lotto a w kazdym roku inaczej chyba wypada? ma ktos sprawdzony domowy sposob na super faworki? baaaaaardzo prosilabym....
OLI teraz masz 3, to nastepnym i w 6 trafisz! gratki!!!!
NATT nie stresuj sie i odpoczywaj kochana!

GABINIA powodzenia!
dziewczynki a kiedy jest tlusty czwartek?, sorry tu za granica nikt nie wie o co lotto a w kazdym roku inaczej chyba wypada? ma ktos sprawdzony domowy sposob na super faworki? baaaaaardzo prosilabym....

OLI teraz masz 3, to nastepnym i w 6 trafisz! gratki!!!!
NATT nie stresuj sie i odpoczywaj kochana!