reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

gabiczek ja w pierwszej ciąży schudłam 5 kg w tych pierwszych tygodniach. Także nie martw się na pewno jest wszystko dobrze. Każdy organizm jest inny.
devi owszem kupił mi K tą poduszkę tylko zapomniał przelewu zrobić i nie mam jej jeszcze. Ale wczoraj przelał mi więc w weekend ją w sklepie kupię

Ja po śniadanku - jajecznica na boczku mniam. K pojechał małego do przedszkola zaprowadzić, a ja czekam na panów którzy przyjadą szafę montować.
jupi2.gif

6 wczoraj w totka nie wygrałam, ale mam 3 więc przynajmniej za kupon się zwróci
upup.gif

No i mimo kiepskiej pogody humor mnie nie opuszcza, może już tak zostanie
yahoo.gif

To miłego dnia

reklama
hih Oli jaki masz świetny humorek;) hihh super oby tak dalej;)

ja tez na samym poczatku schudłam parę kilo a teraz waga stoi w miejscu;) nawet na wizycie śmiał się lekarz ze mu marudziłam ze nie mam jeszcze brzusia;)

zaniepokojona wagą jestm ja :) u mnie 5 kg do przodu .... więc spokojnie przytyję ok 20 kg ;) to norma u mnie ale dzieci tez rodzę dobrze ponad 4 kg :-)
gabiczek nie martw się wagą może tobie nie jest pisane przytyć 20 tylko 10 kg:) zdążysz nażekać na ból kręgosłupa jeszcze :))

za tydzień urodzinki to może też dostanę taką podusię :rofl2:

moja babcia mówi że ja sama wyglądam jak dziecko a nie jak kobieta w ciąży

f2w33e3k08f2nw5d.png

Devi no pewnie masz racje;) ja właśnie wcinam drugie śniadanko.. bułeczkę z nutella;)) hihiih a na obiad dziś chyba będę mieć spagetti..;) bo jakoś wymyślać mi się dzid nie chce;)

Gabina Wszystkiego Najlepszego;):)

reklama
ja lubie gotowac ale wymyslanie "co bedzie na obiad" to dla mnie koszmar....i pewnie dzis skonczymy obiadkiem na miescie
bułeczka z nutella...tez idac dzis do pracy kupilam świeza buleczke i nutelle:) ale jeszcze ich nie zjadałm bo kolezanka przyniosła wielke ciasto z kremem...srednio mam na nie ochote ale nie lubie odmawiac, a ona sie tak zawsze cieszy jak cos moze przyniesc :)

Do góry