reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ale Wam zazdroszczę, że Wy w domu.. ja się męczę w pracy.. zero mobilizacji do działania.. i jeszcze tak szaro na dworze.. chmurzyska wstrętne się napatoczyły.. wrr..

LANA - mnie juz też czeka robienie odrostów.. czekam na moją mamę.. ma do mnie przyjechac w następnym tygodniu więc skorzystam z tej okazji i poproszę o nałożenie jakiegoś kolorku.. żel też bym sobie chętnie nałożyła bo paznokcie jakieś takie niepomalowane.. tylko że ja żel nakładam sobie sama, nie mam żadnego kursu i denerwuję się bo po dwóch tygodniach podchodzi powietrzem.. masz jakąś radę na to?

EDYTA - mój synek jak choruje to tylko na anginę.. chorował w styczniu.. a teraz znowu jest na antybiotyku.. jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy u nas też nie trzeba będzie migdałków usuwać... a wolałabym nie..

dobra.. wracam do pracy.. może się zmobilizuje jakoś..
a może prześlecie mi trochę słonka? ;)

Altaya-jesli chodzi o żelik to ja równiez sama sobie robiłam zawsze tipsy teraz żeluję naturalne ,ale jeśli ci sie zapowietrzają to albo żelik niezbyt dobrej jakości ,albo nie odkwaszasz pazurków.Po kolei : najpierw przecierasz pazurki blokiem polerskim ,przecierasz cleanerem aby odtłuścić płytkę i nakładasz primer to taki odkwaszacz w buteleczce jak lakier do paznokci płynny jak woda ale strasznie śmierdzący :-(dotykasz tylko delikatnie prawie suchym pędzelkiem. Primer jest do tego aby żelik lepiej się trzymał.Gdy przeschnie primer nakładasz żelik ale dokładnie również delikatnie pod końcówkę paznokcia aby końcówka i boki sie nie zapowietrzały-mam nadzieję ,że trochę pomogłam.

reklama
hej
u mie dzis tez słoneczko- od razu mam lepszy humor]
ja chyba dzis bojde do baru mlecznego na obiadek ( moj ulubiony - ziemniaczki, brokuly, kotlet jajeczny i kompocik mniam)
wczoraj cale popoludnie do wieczora meczyly mnie mdlości- nawet na noc wzielam sobie miske do pokoju bo balam sie ze jakby co to nie zdaze do lazienki
sorki ze ja z takimi tematami w porze obiadowej :zawstydzona/y:
no i druga rzecz mnie martw- dzis juz 3 razy blam w kibelku - mam nadzieje ze to tylko przejsciowe ze to nie akas biegunka:no:

mieszkam na parterze ale mam z bloku takie strome zejscie wiec nie wiem jak to z wozkiem bedzie, heh jeszcze nie myslalam o takich rzeczach

biedroneczko jestem z Gdyni - to jak myslisz dasz rade? ;-)

karolap5 Gdynia piekne miasto fakt mam tam niezly kawalek ;)) Kilka razy tam bylam (kiedys laatem na zlocie zaglowców) i zawsze uwielbialam spacery brzegiem morza:-)
No nic a ja sie szykuje, bo dzis maż zabiera mnie na obied, jupii dzis nie gotuje :-D:-D

altaya ja też w pracy właśnie robię sobie małą przerwę na herbatkę (ja ostatnio uwielbiam pu-erh cytrynową )

hej dziewczyny!!!
dołączam do grona pracujących :-(
altaya ja też jestem z lubuskiego;-)
mal-gosia pisałas cos ostatnio o tym czy powiedziałysmy juz w pracy - to w moim przypadku jest tak, ze nikt nic w pracy jeszcze nie wiem nawet koleżanka:-D tak jakoś wyszło a po drugie nie mam jakoś ochoty na mówienie choć zamierzam to zrobić w przyszlym tygodniu jesli uda mi się spotkać z szefem:-D w końcu musze bo planuje od marca l4:laugh2:
dobra kobietki zmykam zrobić sobie herbatke i biore sie do pracy!!
miłego popłudnia

karolap5 Gdynia piekne miasto fakt mam tam niezly kawalek ;)) Kilka razy tam bylam (kiedys laatem na zlocie zaglowców) i zawsze uwielbialam spacery brzegiem morza:-)
No nic a ja sie szykuje, bo dzis maż zabiera mnie na obied, jupii dzis nie gotuje :-D:-D
ja juz obiadku- bylm w barze mlecznym niedaleko mojego domku, pychotka i taniocha :-)
biedroneczka to jak tylko zrobi sie cieplo zapraszam do Gdyni pospacerujemy razem nad morzem;-)
pod moim domem jest sklep dla niemowlakow- ceny producenta, zajrzalam tam dzis bo musze cos kupic dla kuzynki synka, bo w sob jedziemy do niej(Filipek ma 4 miesiace), kurcze jak tam tanio, juz wiem gdzie bede sie zaopatrywac w ciuchy dla malenstwa- na poczatku i... byc moze wlasnie znalazlam tez lozeczko ,wozek i wiele wiele innych rzeczy :-)

altaya moja Amka to już z 4 antybiotyki wzięła od listopada i dwa razy półantybiotyk.Ja nie mam już siły na te choróbska-do tego jak idzie do przedszkola to po 3-5 dni jest już chora.

Wyobraźcie sobie,ze tak się wściekłam przy robieniu obiadu,że aż się popłakałam-oj pierwszy raz bez żadnego powodu.

hej.
Mimo że nie odzywam się za często to staram się byc na bieżąco na forum. Oczywiści o ile to możliwe przy pracy zawodowej, sesji -zaliczonej:rofl2:, dwulatku, który chce się nacieszyć chwilą z mamą oraz swoim M, który też ma swoje potrzeby;-)
Piszę bo jutro mam wizytę u lekarza i badania prenatalne. Do tej pory jakoś się tego nie bałam ale czym bliżej wizyty tym bardziej sie czegos obawiam tym bardziej, że mam torbiel na lewym jajniku a ostatnio to mi caczyna chyba ona boleć.
Postaram się jutro odezwać:-p

reklama
Do góry