reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witajcie kochane, ja wczoraj byłam w pracy12godz i byłam padnieta.
Miałam teraz trzy dni do pracy i tylko dzis wolne i potem znowu.
Nie wiem jak długo jeszcze poracuje bo strasznie odczuwam zmęczenie.
Ale nie wiem co potem bedzie, ciężko bedzie z jednej wypłaty żyć i jeszcze sie zaczynać zaopatrywać w rzeczy dla malucha.
Kiepsko to widze. Dobra to na tyle tak jakos smunto mi sie zaczoł dzień, ale bedzie może lepiej po obiadku pojdziemy na spacer a potem do znajomych jedziemy.

Pozdrawionka dla was i miłej niedzieli:-D

reklama
Witam sie i ciesze sie, ze sporo nas ma dobry poranek. Ja jeszcze w lozeczku, czekam na sniadanie, bo M. dopiero wstal.

Na dzis w planach mam obiad na miescie ze znajomymi i ciesze sie jak dziecko. Po dwoch miesiacach w lozku, wszystkie male przyjemnosci odkrywam na nowo!

Milego dnia dziewczyny!

Kasica88 kochana usmiechnij sie :))bo jak ty jestes smutna to malenstwo tez..;) no i jak odczuwasz zmęczenie to może warto juz pomyśleć o pójściu na L-4 ?? to na pewno dobrze zrobi Tobie i maleństwu;)

Malgoo no to super jak robisz dzis wypad ze znajomymi na miasto;) tzn ze wracasz do ''Żywych" hihi;):) miłego dnia dziewczyny;)

monila raczej bede musiała sie zwolnic bo pracuje na umowe zlecenie i jak cos to na bezrobotne choć i tak nie dostane zasiłku, bo ostatnio sie dowiadywałam. Szkoda gadac. Ale koniec smutasów mam wolny dzien bedzie dobrze.

Ja na przeziębienie bralam syrop dla ciężarnych, nazywa się *spam* (wyciąg z czosnku, porzeczki i czegoś tam jeszcze). Mam wrażenie, że pomógł. No a przynajmniej miałam czyste sumienie, że próbowałam zadziałać.

mam nadzieje ze chociaż rozbawiłam :-)

haha:) spoko, przeżyję:)
kasica a nie możesz się jakoś dogadać z pracodawcą ,żeby cię zatrudnił na umowę? Nawet możesz mu zaproponować,że oddasz mu za zus za ten pierwszy miesiąc ( bo z tego co wiem to po miesiącu od zatrudnienia możesz iść na zwolnienie)

reklama
Meggi u mnie w pracy wie mój szef, a ten główny to nie, i pytałam sie kiedy beda jakieś przyjęcia bo była bym zainteresowana,
a on że dopiero jak sie skączy przebudowa sklepu którego ochraniamy. podobno ma sie skączyć w marcu wiec jeszcze chyba poczekam.
Ale w tej mojej firmie coś załatwić to jest masakra.
Musze pogadac z moim szefem i sie go spytać czy coś może już wie.

Do góry