reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witajcie kochane, ja wczoraj byłam w pracy12godz i byłam padnieta.
Miałam teraz trzy dni do pracy i tylko dzis wolne i potem znowu.
Nie wiem jak długo jeszcze poracuje bo strasznie odczuwam zmęczenie.
Ale nie wiem co potem bedzie, ciężko bedzie z jednej wypłaty żyć i jeszcze sie zaczynać zaopatrywać w rzeczy dla malucha.
Kiepsko to widze. Dobra to na tyle tak jakos smunto mi sie zaczoł dzień, ale bedzie może lepiej po obiadku pojdziemy na spacer a potem do znajomych jedziemy.

Pozdrawionka dla was i miłej niedzieli:-D

reklama
Witam sie i ciesze sie, ze sporo nas ma dobry poranek. Ja jeszcze w lozeczku, czekam na sniadanie, bo M. dopiero wstal.

Na dzis w planach mam obiad na miescie ze znajomymi i ciesze sie jak dziecko. Po dwoch miesiacach w lozku, wszystkie male przyjemnosci odkrywam na nowo!

Milego dnia dziewczyny!

Kasica88 kochana usmiechnij sie :))bo jak ty jestes smutna to malenstwo tez..;) no i jak odczuwasz zmęczenie to może warto juz pomyśleć o pójściu na L-4 ?? to na pewno dobrze zrobi Tobie i maleństwu;)

Malgoo no to super jak robisz dzis wypad ze znajomymi na miasto;) tzn ze wracasz do ''Żywych" hihi;):) miłego dnia dziewczyny;)

monila raczej bede musiała sie zwolnic bo pracuje na umowe zlecenie i jak cos to na bezrobotne choć i tak nie dostane zasiłku, bo ostatnio sie dowiadywałam. Szkoda gadac. Ale koniec smutasów mam wolny dzien bedzie dobrze.

Ja na przeziębienie bralam syrop dla ciężarnych, nazywa się *spam* (wyciąg z czosnku, porzeczki i czegoś tam jeszcze). Mam wrażenie, że pomógł. No a przynajmniej miałam czyste sumienie, że próbowałam zadziałać.

mam nadzieje ze chociaż rozbawiłam :-)

haha:) spoko, przeżyję:)
kasica a nie możesz się jakoś dogadać z pracodawcą ,żeby cię zatrudnił na umowę? Nawet możesz mu zaproponować,że oddasz mu za zus za ten pierwszy miesiąc ( bo z tego co wiem to po miesiącu od zatrudnienia możesz iść na zwolnienie)

reklama
Meggi u mnie w pracy wie mój szef, a ten główny to nie, i pytałam sie kiedy beda jakieś przyjęcia bo była bym zainteresowana,
a on że dopiero jak sie skączy przebudowa sklepu którego ochraniamy. podobno ma sie skączyć w marcu wiec jeszcze chyba poczekam.
Ale w tej mojej firmie coś załatwić to jest masakra.
Musze pogadac z moim szefem i sie go spytać czy coś może już wie.

Do góry