reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
natt i sagaa bardzo Wam współczuję, jednak te nasze drugie połowy w czasie ciąży są nam bardzo potrzebni i ważne żeby byli blisko. Chyba przestanę narzekać, że mój wraca z pracy dopiero po 19...bo przy waszych sytuacjach to pryszcz. A jutro wyjeżdża na trzydniowe szkolenie i już za nim tęsknię....

maggie saga współczuję a ja podobnie jak tonya denerwowałam się ze mój M wraca po 19 czasem nie doceniamy tego co mamy :)

NATT nie zalamuj sie, czas szybko leci i dacie sobie rade! my bedziemy z Toba i w gorszych chwilach bedziemy Cie wspierac (oby takich jak najmniej)

tym ktore sa przeziebione duzo zdrowka

a te emotikony to fajowskie, usmialam sie!

no i przylaczam sie do apelu OLI WIOSNA MOZE NADEJSC!!!!!!!!!!

babeczki bylam dzis u fryzjera razem z corcia, jej fryzjerka podciela wloski a mi podciela i przefarbowalo z odrostowo platynowych na ciemny braz...coz musze sie do siebie przyzwyczaic ale przynajmniej wygladam na czlowieka he he..

susumali no to duuuża zmiana:) Ja też tak kiedyś przefarbowałam i dobrze się czułam. Tyle,że ja od zawsze mam problem z przetłuszczaniem się włosów i niestety ten brąz był dla mnie 'za zdrowy' i czasami musiałam myć głowę 2 razy dziennie. Więc musiałam wrócić do wysuszania blondem:)

hej dziewczynki :-) ostatnio tak mi narobiłyście smaka na pomidorówke, ze dzis zrobiłam cały duży gar gęstej pomidorówki :-)
nie wiem jak u Was - u mnie nadal podjadam lody - tym razem sorbet gruszkowy hmm pychota ... ale jakoś dziwnie nie mam ochoty na inne słodycze a przed ciąża codziennie coś musiałam wszamać co miało albo karmel albo czekoladę ;-)
co do farbowania - ja mam bardzo zbliżony kolor do naturalnego więc ja się wstrzymam , ale rozumiem dziewczyny które farbują bo przez pół życia robiłam sobie na głowie najjaśniejszy z mega blondów i włosy musiałam farbować co 3-4 tyg bo tak szybko rosną mi włosy a z odrostami aż wstyd było mi wychodzić, ale teraz mam to w nosie bo jestem w ciąży od 3 miesiecy nie farbowałam włosów no ale też mam ciemny blond na głowie.
co do smarowania ja używam od niedawna oliwki dla kobiet w ciąży też zalecany od 4 miesiąca ale ja zaczęłam wcześniej.

i też chce już wiosnę , chodzić bez czapki , szalika, rękawiczek i przestać się obawiać przeziębienia... i zobaczyć pierwsze kwiatki, motylki i biedronki :-) no ale na wszystko przyjdzie czas i pora !

Heloł!

Zazdroszczę wam, że macie czas na bb na bieżąco. Ja nie wyrabiam, hehehe...Zanim nadrobię wasze pisanie, to mija i mija, a później i tak zapominam co miałam napisać.

Natt, wszystko się ułoży. Czas szybko zleci i będziecie razem. Wiem, że łatwo mi mówić, ale bądź dzielna:tak:
Sagga, ty także :tak:

Co do malowania, no ja mam właśnie blond i już autostradę na czubku. Jutro muszę sobie te odrosty umalować.

Agulalula,
ja podjadam czasem lody. Ale dziś kupiłam - sorbet truskawkowy i bakaliowe grycana, za którymi przepadam.
Susumali, zmiana faktycznie z platyny na brąz. Ja zrobiłam w lipcu odwrotnie z brązu na blond, ale beżowy, hehehe...

I nie wiem co jeszcze. Idę ogarnąć mój domowy tajfun - kolacja, kąpiel i spanko.
Ciao laseczki minibyebye1.gif

reklama
natt i sagaa bardzo Wam współczuję, jednak te nasze drugie połowy w czasie ciąży są nam bardzo potrzebni i ważne żeby byli blisko. Chyba przestanę narzekać, że mój wraca z pracy dopiero po 19...bo przy waszych sytuacjach to pryszcz. A jutro wyjeżdża na trzydniowe szkolenie i już za nim tęsknię....

to prawda fajnie by bylo zeby nasze drugie polowki byly blisko, ale nie masz tak zle kochana bo go masz wieczorami w domu, mozesz sie przytulic
ja mojego meza mam co 2 tyg na 3 dni (od czwartku wieczorem do niedizeli wieczorem), taka ma prace
co do kremow na rozstepy ja czytalam w watku mamy maj 2011- kosmetyki w czasie i po ciazy i ciekawe rzeczy wyczytalam -polecam

Do góry