reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ooooo...kąpiel...mmmm..ale zazdroszcze:). My niestety mamy tylko prysznic. Z drugiej strony to moze lepiej,bo ja przez ta zakrzepice i ogólnie kłopoty z krązeniem ma zakaz takich kapieli,a jak wanny by była to by tak mnie korciło....ale i taak wam zazdroszcze.

A ja dzis smutna jestem,bo J. wczoraj udało sie wreszcie wynajac w tym Frankfurcie mieszkanie,no i jakoś tak zdałam sobie sprawe ,ze juz tak niewiele czasu z nami bedzie. Ahhh i nawet bilet juz kupił na 24 lutego( akurat cena była super niska to skorzystał...). no dołek jak nic u mnie!jak sobie pomysle ,że nie bedzie widział jak mi brzuch rośnie i w ogóle....no niby bedzie przylatywał co miesiąc,dwa,ale to nie to samo! dobrze,ze skype jest.ale to znowu nie to samo co face to face kontakt...i juz mam to w głowie jak teraz teściowie całą swoją nadopiekuńczosć przeleja z J na mnie ,bo ja bede pod reką...bede musiała sie opedzać jak od much!!
wrrr!! ale sie pozaliłam:). Dobrze,że Was mam Sierpnióweczki:)

Bidulko kochana - 3maj się dzielnie i żal się ile tylko potrzebujesz :) przyjmiemy wszystko :)

reklama
Witam!!!
Oli ja też chce wiosne:-) i to najlepiej już bo ta ponurość i szarość mnie dobija:wściekła/y:
u mnie dziś nudno i bez żadnych rewelacji, w pracy pustki i nie mam co robić ...
Jutro wizyta i lekki stresik zaczyna się pojawiać co to usg nam powie....:baffled:
Kapiel relaksacyjna w piance też to kocham;-)ale ostatnio jakoś brak sił wpadam do łazienki na śpiąco szybko, szybko i do łóżka .. jakoś wieczory sennie na mnie działają;/
Zaczynam się rozglądąć za spodniami ciążowymi bo moje dzinsy zaczynają mnie uwierać:szok: tamtą ciąże przechodziłam całą w spodniach i spódniczkach sprzed ciąży ... jaki to był komfort a teraz normalnie rosnę w oczach i zaczynam się z tym jakoś źle czuć, że taka wielka się robie:zawstydzona/y: no ale coż jedzonko i spanko to moi przyjaciele:-D dziś na kolacje sałatka owocowa i tyle... czas się pohamować...
zmykam miłego popłudnia wam życzę

natt przykro mi:( Pamiętaj,że po to tu tez jesteśmy,żebyś się mogła pożalić. Ale zobaczysz,że szybko zleci i juz niedługo będziecie razem:) ( bo dobrze pamiętam,że ty też się tam przeprowadzisz ,prawda:)?

Hej!

Melduję się na stanowisku.
U mnie dzisiaj taka wichura,że głowę obrywa,a ja jak na złość musiałam iść po małe zakupy.
Na razie wymiotów zero,chociaż zawsze z rana jak się obudzę mam ten odruch i muszę iść do WC w razie czego. Apetyt nie za wielki,ale na pewno zaczęłam więcej skubać.
Wizyta USG 16 lutego w dzień urodzin mojego taty. Ciekawe czy już będę mogła wrócić do pracy.
Czytałam coś o kremach pisałyście na rozstępy? już się smarujecie? :-) ja jakaś niedoinformowana jestem :-)
Pozdrowionka

aga_irlandia - pojawiasz się i znikasz :) odezwij się później jak znajdziesz chwilkę czasu :)

Taycia miło cię widzieć ja mam urodziny 16 lutego :)))

Jeśli chodzi o kremy to ja w końcu zaopatrzyłam sie w Fissan ale jak już wcześniej pisałam na ulotce znalazłam info żeby używać od około 4 miesiąca i teraz już nie wiem czy używać czy nie?

aga_irlandia - pojawiasz się i znikasz :) odezwij się później jak znajdziesz chwilkę czasu :)

Taycia miło cię widzieć ja mam urodziny 16 lutego :)))

Oooo :-) jak słodko :-) wodniki są kochane.. moja mama i mój tata mają ten znak zodiaku :-):-)
Malgosiu - Ty coś pisałaś o kremie co kupiłaś w aptece... to na rozstępy? używasz już?

Odpowiedziałaś zanim napisałam :-) no właśnie.. ja mam jeszcze mały brzuszek.. nie wiem czy sens jest już smarować :-)

reklama
Do góry