reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ooooo...kąpiel...mmmm..ale zazdroszcze:). My niestety mamy tylko prysznic. Z drugiej strony to moze lepiej,bo ja przez ta zakrzepice i ogólnie kłopoty z krązeniem ma zakaz takich kapieli,a jak wanny by była to by tak mnie korciło....ale i taak wam zazdroszcze.

A ja dzis smutna jestem,bo J. wczoraj udało sie wreszcie wynajac w tym Frankfurcie mieszkanie,no i jakoś tak zdałam sobie sprawe ,ze juz tak niewiele czasu z nami bedzie. Ahhh i nawet bilet juz kupił na 24 lutego( akurat cena była super niska to skorzystał...). no dołek jak nic u mnie!jak sobie pomysle ,że nie bedzie widział jak mi brzuch rośnie i w ogóle....no niby bedzie przylatywał co miesiąc,dwa,ale to nie to samo! dobrze,ze skype jest.ale to znowu nie to samo co face to face kontakt...i juz mam to w głowie jak teraz teściowie całą swoją nadopiekuńczosć przeleja z J na mnie ,bo ja bede pod reką...bede musiała sie opedzać jak od much!!
wrrr!! ale sie pozaliłam:). Dobrze,że Was mam Sierpnióweczki:)

Bidulko kochana - 3maj się dzielnie i żal się ile tylko potrzebujesz :) przyjmiemy wszystko :)

reklama
Witam!!!
Oli ja też chce wiosne:-) i to najlepiej już bo ta ponurość i szarość mnie dobija:wściekła/y:
u mnie dziś nudno i bez żadnych rewelacji, w pracy pustki i nie mam co robić ...
Jutro wizyta i lekki stresik zaczyna się pojawiać co to usg nam powie....:baffled:
Kapiel relaksacyjna w piance też to kocham;-)ale ostatnio jakoś brak sił wpadam do łazienki na śpiąco szybko, szybko i do łóżka .. jakoś wieczory sennie na mnie działają;/
Zaczynam się rozglądąć za spodniami ciążowymi bo moje dzinsy zaczynają mnie uwierać:szok: tamtą ciąże przechodziłam całą w spodniach i spódniczkach sprzed ciąży ... jaki to był komfort a teraz normalnie rosnę w oczach i zaczynam się z tym jakoś źle czuć, że taka wielka się robie:zawstydzona/y: no ale coż jedzonko i spanko to moi przyjaciele:-D dziś na kolacje sałatka owocowa i tyle... czas się pohamować...
zmykam miłego popłudnia wam życzę

natt przykro mi:( Pamiętaj,że po to tu tez jesteśmy,żebyś się mogła pożalić. Ale zobaczysz,że szybko zleci i juz niedługo będziecie razem:) ( bo dobrze pamiętam,że ty też się tam przeprowadzisz ,prawda:)?

Hej!

Melduję się na stanowisku.
U mnie dzisiaj taka wichura,że głowę obrywa,a ja jak na złość musiałam iść po małe zakupy.
Na razie wymiotów zero,chociaż zawsze z rana jak się obudzę mam ten odruch i muszę iść do WC w razie czego. Apetyt nie za wielki,ale na pewno zaczęłam więcej skubać.
Wizyta USG 16 lutego w dzień urodzin mojego taty. Ciekawe czy już będę mogła wrócić do pracy.
Czytałam coś o kremach pisałyście na rozstępy? już się smarujecie? :-) ja jakaś niedoinformowana jestem :-)
Pozdrowionka

aga_irlandia - pojawiasz się i znikasz :) odezwij się później jak znajdziesz chwilkę czasu :)

Taycia miło cię widzieć ja mam urodziny 16 lutego :)))

Jeśli chodzi o kremy to ja w końcu zaopatrzyłam sie w Fissan ale jak już wcześniej pisałam na ulotce znalazłam info żeby używać od około 4 miesiąca i teraz już nie wiem czy używać czy nie?

aga_irlandia - pojawiasz się i znikasz :) odezwij się później jak znajdziesz chwilkę czasu :)

Taycia miło cię widzieć ja mam urodziny 16 lutego :)))

Oooo :-) jak słodko :-) wodniki są kochane.. moja mama i mój tata mają ten znak zodiaku :-):-)
Malgosiu - Ty coś pisałaś o kremie co kupiłaś w aptece... to na rozstępy? używasz już?

Odpowiedziałaś zanim napisałam :-) no właśnie.. ja mam jeszcze mały brzuszek.. nie wiem czy sens jest już smarować :-)

reklama
Do góry