reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja też się na razie wstrzymuje :-)
A jak to z badaniem krwi? Mama mówiła mi,że w Pl robi się co miesiąc. Tutaj mi moja polska lekarka nic nie wspominała,że będzie następne pobieranie krwi. Jak to powinno wyglądać? Ja się naprawdę w tych rzeczach kręce :-)

reklama
Mój lekarz zlecił mi na początek wszystkie szczegółowe badania toxo, cytomegalię itd. a teraz już tylko raz na miesiąc będzie morfologia (by sprawdzić czy nie ma anemii) i mocz (chodzi i bakterie ) na wyspach różnie to bywa ale moja koleżanka miała w IRL robioną morfologię i mocz jak się nie mylę co 2 miesiące.

taycia ja mam teraz przed wizyta zrobić morfologię, mocz i toxo. Ostatnio na wizycie byłam miesiąc temu. I chyba te badania się najczęściej powtarza.

A kremik też już używam:)

Dziękuję Kochane :-)
Może u mnie się ruszy jak wreszcie założą mi kartę ciąży,bo ciągle nie mam. Wiem,że po ginekologu - od razu umówię się do tej mojej lekarki i mam nadzieję,że znowu zleci mi badania krwi ( póki co wyników nawet mi nie dała do ręki ,wymieniając tylko,że glukoza i tarczyca są ok) no i moczu,którego nie wzięła w ogóle... grrr...jak ja kocham lekarzy z powołania :--D:-D

Hahaha... no to tych badań troszkę jest :-):-):-) ja już bym chciała zobaczyć co tam słychać u tego mojego małego szkraba.... :-)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki :-)
P.S właśnie zjadłam dużą paczkę bekonowych chipsów... sama.... szok :-):-D

Nic dziewczynki ja idę już do domku - mam dzisiaj księdza nawet nie wiem czy teraz to daje się pieniądze czy nie a jak tak to ile ?
Pozdrawiam odezwę się wieczorkiem :)

witam Was dziewczyny hejka.gif
Ja dzis meczacy dzien mialam zaczelismy remont pokoiku dla naszego malenstwa biegalam za lampa dywanem wieszakiem na ubrania na hol i w ogole po 100 innych rzeczy, ogolnie od wczoraj mam dola..
Natt moj maz ma taka prace ze w tyg "widzimy" sie w lozku albo sie mijamy dzis siedzial caly dzien na zaladunku (jeszcze nie wrocil), w nocy jedzie w trase i zobacze go w sobote wieczorem i brak faceta mnie dobija, nie wspominajac ze teraz jakos "przyjaciolki" zapomnialy o mnie i jakos nikt sie nie kwapi zeby sie spotykac, wiec i ja odpuszczam....rozumiem Cie ale jakbym nie mogla widziec go przez miesiac zglupialabym wiem ze to Cie nie pociesza... smutek.gif jestem z Toba;*
Taycia ja tez juz bym chcaial mojego szkraba zobaczyc....

sagaa mój M pracuje ostatnio po 12-14 godzin i widzimy się tylko w łożku. Tyle,że jak przychodzi to pada w 5 min więc nawet nie zdążymy pogadać:( Ja ostatnio piszę sobie na kartce co mu powiedzieć bo jak mam tylko 15 minut wieczorem to o połowie rzeczy zapominam. Ale przynajmniej jest się do kogo przytulić w nocy:)
Koleżanki pracują oczywiście w tygodniu więc też ciężko się spotkać. A u mojej siostry ostatnio grypa panuje więc tez mam szlaban na odwiedziny:(
Dobrze chociaż ,że mamy to BB:)

reklama
Do góry