reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia - ale moim zdaniem jeśli płaciłaś składki ubezpieczeniowe w Polsce to nie powinnaś tego traktować w kategorii okradania. Oczywiście nic na siłę, więc wszystko zależy od Ciebie :-).

devi naprawdę można espumisan o jak fajnie

reklama
Mal-gosiu - ja nigdy nie pracowałam w Polsce. Wyjechałam mając 19 lat i 100 euro w kieszeni,więc nawet nie wiem czy by mi się należalo,a nawet jeśli to nie chciałabym ich brać,bo przecież nie ma mnie w kraju i może komuś bardziej przydadzą mi się te pieniądze niż mi :-)

Dziewczyny az niesamowite ile mamy wspolnego.

- Sny jak najbardziej pokrecne, wliczjac to trojkaty :szok:, osoby zmarle i inne dziwactwa. Nascie snow na noc i o zgrozo wszystkie pamietam!

o tak sny to tez mam kosmiczne - zaczynajac os polany w pieknym sloncu a na niej ja z moim mężem uprawiamy dziki seks, po gwałt przez bezdomnego, czasy kiedy kobiety nosily kiecki i parasoleczki a ja bylam mezatka ale nie kochalam meza tylko raz w tyg przychodzil ukochany na seksik, i nawet zdarzalo mi sie miec fantazje erotyczne z moim mezem ech czego mysmy nie robili... ogolnie mowiac ciagle mam ochote na seks i ciagle sni mi sie seks!!!! szok

dzis w nocy ucieklam od mojego męża do drugirgo pokoju, nie mogłam zasnać bo tak chrapal
polozylam sie na drugim lozeczku i sie poryczlam ze nie moge sie do niego poprzytulac- 2 tyg sie nie widzielismy ale inaczej bym nie zasnela, i tu mamy objawy ciazy- nadwrazliwosc

a ja nie mam żadnego przeczucia. Mój M. chce syna, ja chyba troszkę bardziej córkę... Zobaczymy...

jesli o nas chodzi to moj mąż chcialby coreczke ( ma 5 braci), ja osobiscie najbardziej pragne tego by bylo zdrowe, ale w glebi duszy tak po cichu tez bym chciala corke, bardziej dlatego zeby moj kochany byl w pelni szczesliwy :-)

My mamy jedno współne konto ale że P. wiecej zarabia to wieksze wydatki konsultujemy razem choc on zwykle mi na wszytsko pozowla to raczej ja sie stopuje czy napewno warto wydac kase na to czy na tamto :p

u nas sytuacja jest taka, ze maz caly czas w delegacji ( co 2gi weekend jest w domu) wiec ja zajmuje sie finansami, mamy wspolne konto, mąż wiecej zarabia ale to ja oplacam wszystkie rachunki itp ja kontroluje nasza kase i czesto maz sie pyta jak tam stoimy czy mozemy zaszalec itp, czasami - chodz zadko- zdarza sie ze musze mu przyciac pazurki podczas wydawania pieniedzy :-D

hej,

dawno mnie nie było ale mam taki zapindal w pracy, że szok. Mam do skończenia coś czego się podjęłam i chce to zrobic do końca marca pókim jeszcze zwinna i gibka :-D. Wracam kilka razy w tygodniu wieczorem i nie mam czasu na BB :baffled:.

Mam nadzieję, że u Was wsio ok. Podczytam może trochę w weekend.

Jak są nowe mamuski to witam serdecznie :tak:.

U mnie jakoś się kula. Właśnie złapałam się dziś na tym, że starciłam rachubę, w którym jestem tygodniu....zaraz sobie suwaczek podejrzę hehehe.
Mam może z wieczora kilo na plusie. Brzucha nadal niet. Śmigam w swoich dzinsach i to z paskiem.

Ostatnio pytałam was o sny i z tego co poczytałam w ostatnich postach to nie jestem sama :-D:-D:-D

pozdrawiam

Dziewczyny a czy wy też jesteście teraz bardziej zakręcone? bo ja to ostatnio na maxa. O wszystkim zapominam, muszę wszystko zapisywać na kartce a i tak jak zapiszę to zapominam ją wziąć.... a zawsze taka poukładana byłam.... To chyba z tego chronicznego zmęczenia...

maggie-ja mam to samo. Potrafie wyjsc do kuchni i jak juz tam jestem to zapominam co mam zrobić...
Non stop mam wpadki słowne jakbym w ogole nie myslala o ty co mówie... :) hehehe
Kompletnie o wszystkim zapominam.
A dzisiaj weekend możnaby sobie dłużej pospać. a jak sie obudzilam o 7.40 tak juz nie moge spać :)

reklama
czesc,ja właśnie też cierpię dzisiaj na bezsenność:) Obudziłam się o 2 jak mój M przyszedł z pracy i nie mogłam zasnąć do 4. a o 7.30 znów pobudka:(

Do góry