reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A ja marudze.. :) hehe... alez jestem wstretna.
ja na szczescie całą noc przespałam:) i w sumie tylko troszke głowa mnie boli bo sie nie wyspałam
Zjadlam z rana banana i nawet nie mam nudności :) hehe wiec poranek mam spokojny

reklama
Oj :) hehe...
ja na szczescie mam ten komfort ze mieszkam z Ojcem i jego nażeczoną. I to ona najczęsciej gotuje... wiec omijają mnie takie przeżycia :)
Chociaz chyba zaraz pojde sobie pomidorówke podgrzeje :)

Ja jak co dzień wstałam 7.15 tak budzi się moja Wiki dla niej to obojętne czy idzie do przedszkola czy nie. Mówie jej, że chociaż w sobotę mogłaby trochę dłużej pospać - to nie.

Dziewczyny a czy wy też jesteście teraz bardziej zakręcone? bo ja to ostatnio na maxa. O wszystkim zapominam, muszę wszystko zapisywać na kartce a i tak jak zapiszę to zapominam ją wziąć.... a zawsze taka poukładana byłam.... To chyba z tego chronicznego zmęczenia...
Ja też tak mam, myślałam że tylko coś ze mną nie tak. M się śmieje i mówi że w tej ciąży jestem jakaś taka "opóźniona"

właśnie,śniadanko trzeba zjeść. Ostatnio króluje u mnie ser biały z dżemem:)

ja wstałam o 11-stej :) i na śniadanko też królowały kanapeczki z biłay serem i dzemem truskawowym :)

A zaraz II śniadanko- herbatka i resztki chałwowego sernika-wyszedł pyszny....zaraz wam wrzuce przepis bo pamietm ze prosiłyscie :)

Ostatnia edycja:
Z tym zapominaniem,opóźnieniem w myśleniu i ogólnym rozkojarzeniem to normalka w ciąży. Po prostu wszystkie siły organizmu są skierowane tylko na dzieci w brzuszku. Ja mam dokładnie tak samo,czego dałam ostarnio dowód tu na forum:):). Ale coz taki urok:)-mnie to nawet bawi,bo ja tez zawsze taka poukładana i w ogóle a tu??? i tez sie karteczkami na lodowce ratuje bo inaczej to....

reklama
Witajcie Dziewczyny!

Gdzieś ciezko mi sie ogarnąć po pobyćie w Polsce. Przyjechała do mnie mama i nie mam kiedy sobie na kąpa siąść :(:(.

U mnie wszystko oki, czuje się już dużo lepiej niż 2-3tyg. temu... Mdłości mi już prawie mineły, tylko od czasu do czasu mnie dopadną. Nie moge się oczekać lutowego USG (21lutego mam) i wogóle już bym chciała czuć ruchy :tak: Eh... pewnie Wy też czekacie z niecierpliwościa !!!!!!
Czekam własnie na gości (szwagier ma z żonka i dzieciaczkami przyjechać) znowu pewnie dzień trzasnie nie wiadomo kiedy:/

Pozdrawiam Was serdecznie !!! :tak:

Do góry