reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

:-) ciekawe kogo nosimy w brzuchu !:-) Mi mama i teściowa mówią że syn :-) a reszta że córka. Ja mam przeczucia że syn ale to pewnie dlatego że córkę już mam ;-)

reklama
Oli.b ale sie rozczarujemy jak beda synusie;) ahahahahah

My już przy pierwszym mieliśmy tak, że lekarze mówili cały czas że córka. Potem pod koniec poszłam na 4d i lekarz mówi że syn. I cały film mamy nagrany jak ja cały czas pytam :"Ale jak to syn?? Na pewno syn??? itd :-D ciekawe jak ja synuniowi pokażę kiedyś ten film :eek:

rybkaaa u mnie wszyscy od początku mówią ze córeczka będzie i ja tez tak czuje od samego początku ze to dziewczynka tylko mój M mowi ze syn bedzie i koniec;) pewnie za niedługo się okaże kto ma racje;)

Oli.b no pewnie szok musieliście przeżyć... tu juz naszykowani na coreczke a tu niespodzianka mały synus w brzuszku mieszkał;) no ebdziesz musiala jakos sie wytlumaczyc synowi jak bedziesz mu pokazywac ten filmik;)

hahaha nieźle Oli to moja koleżanka z pracy mi opowiadała że cały czas mówili jej że będzie syn i jak przynieśli jej po porodzie córkę to ona w jeden wielki ryk że dziecko jej podmienili :)

ja pamiętam jak moja ciotka była w ciąży z bliźniakami no i cała ciąże lekarz mówił jej ze będą 2 dziewczynki ...wiec oni szczęśliwi bo syna starszego juz mieli:) a tu przyszedł czas porodu i robią usg no i wychodzi ze dwie dziewczynki jak nic..;) a tu ciotka przy cesarce patrzy a lekarz wyciąga syna i mówi gratulacje pierwszy syn a ciotka myśli sobie ze trojaczki są skoro dwie dziewczyny maja być a tu syn wychodzi pierwszy a po chwili lekarz wyciaga dziewczynkę a moja ciotka mu mówi nie ma jeszcze jednej??. i lekarz w śmiech.;)potem oczywiscie mieli zawirowanie z imieniem dla małego;)

Oli, rozbawilas mnie z tym filmem :-D

Ja od poczatku czulam, ze syn, choc nie ukrywam, ze chcialabym dziewczynke. Wokol wszyscy obstawiaja syna. No i na ostatnim usg pani powiedziala, ze na 70% syn. Jak bedzie dziewczynka to bedzie niezla niespodzianka!

reklama
a ja nie mma zadnych preczuc a ze to pierwsze dziecko to jestem wstanie przezyc kazda plec ;)
Przepis na sernik wrzuce Wam później, robiłam go pierwszy raz...wieczorem sprobuje czy wart grzechu :)

Ja po porannej wizycie i usg...patrz odpwoiedni watek
ale czuje jakis niedosyt i pierwszy raz zaluje ze chodze na nfz...jakos mi za krotko, za malo :( a nastepne usg dopiero za 2 miesiace :(

Do góry