reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

:-) ciekawe kogo nosimy w brzuchu !:-) Mi mama i teściowa mówią że syn :-) a reszta że córka. Ja mam przeczucia że syn ale to pewnie dlatego że córkę już mam ;-)

reklama
Oli.b ale sie rozczarujemy jak beda synusie;) ahahahahah

My już przy pierwszym mieliśmy tak, że lekarze mówili cały czas że córka. Potem pod koniec poszłam na 4d i lekarz mówi że syn. I cały film mamy nagrany jak ja cały czas pytam :"Ale jak to syn?? Na pewno syn??? itd :-D ciekawe jak ja synuniowi pokażę kiedyś ten film :eek:

rybkaaa u mnie wszyscy od początku mówią ze córeczka będzie i ja tez tak czuje od samego początku ze to dziewczynka tylko mój M mowi ze syn bedzie i koniec;) pewnie za niedługo się okaże kto ma racje;)

Oli.b no pewnie szok musieliście przeżyć... tu juz naszykowani na coreczke a tu niespodzianka mały synus w brzuszku mieszkał;) no ebdziesz musiala jakos sie wytlumaczyc synowi jak bedziesz mu pokazywac ten filmik;)

hahaha nieźle Oli to moja koleżanka z pracy mi opowiadała że cały czas mówili jej że będzie syn i jak przynieśli jej po porodzie córkę to ona w jeden wielki ryk że dziecko jej podmienili :)

ja pamiętam jak moja ciotka była w ciąży z bliźniakami no i cała ciąże lekarz mówił jej ze będą 2 dziewczynki ...wiec oni szczęśliwi bo syna starszego juz mieli:) a tu przyszedł czas porodu i robią usg no i wychodzi ze dwie dziewczynki jak nic..;) a tu ciotka przy cesarce patrzy a lekarz wyciąga syna i mówi gratulacje pierwszy syn a ciotka myśli sobie ze trojaczki są skoro dwie dziewczyny maja być a tu syn wychodzi pierwszy a po chwili lekarz wyciaga dziewczynkę a moja ciotka mu mówi nie ma jeszcze jednej??. i lekarz w śmiech.;)potem oczywiscie mieli zawirowanie z imieniem dla małego;)

Oli, rozbawilas mnie z tym filmem :-D

Ja od poczatku czulam, ze syn, choc nie ukrywam, ze chcialabym dziewczynke. Wokol wszyscy obstawiaja syna. No i na ostatnim usg pani powiedziala, ze na 70% syn. Jak bedzie dziewczynka to bedzie niezla niespodzianka!

reklama
a ja nie mma zadnych preczuc a ze to pierwsze dziecko to jestem wstanie przezyc kazda plec ;)
Przepis na sernik wrzuce Wam później, robiłam go pierwszy raz...wieczorem sprobuje czy wart grzechu :)

Ja po porannej wizycie i usg...patrz odpwoiedni watek
ale czuje jakis niedosyt i pierwszy raz zaluje ze chodze na nfz...jakos mi za krotko, za malo :( a nastepne usg dopiero za 2 miesiace :(

Do góry