reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hEJ DZIEWCZYNY;-)
Ja tez mam sny takie ze hej ;/
co do poduchy jak pokazalam mezowi stwierdzil: Człowiek pochodzi od małpy wcześnie nie było udziwnień i ludzie jakoś żyli i sobie radzili a ja zaczynam wydziwiać;-( Wiec mówie ze wcześniej nikt nie wpadł żeby ten okres umilić kobiecie i żeby się nie męczyła a mam problem ze spaniem na boku i podkładam aktualnie koce;/
Nawet nie pomogl argument że Tobie Oli Twój K kupił...Ehh i tak stwierdzilam ze pogadam z mama poprosze zeby mnie wsparła;-)

reklama
saguś współczuję Ci, co za egoista :wściekła/y:
Ja na szczęście nie mam takiego problemu, mówię trzeba to kupić i słyszę: "Dobrze kochanie"

Oli.B no to szczesciara z Ciebie ja czasami musze prosic i prosic..;p hihi moj m to jakis skąpi grosz;p zawsze mu tak mowie;p hahaha

Monila to współczuję ja mam podobnie jak Oli zawsze słyszę że oczywiście a jak np stoję przed szafą i marudzę że nie mam w co się ubrać to słyszę, że przecież miałam jechać do sklepu i coś sobie kupić :)

hahahahah ładnie poryty sen :))) hihi
ja pokaże dzisiaj mojemu, z reszta zaraz mu napisze i zobaczymy co on na to :)) czasami mi kupuje to co chce :) najczęściej jak nakrzyczy i się podlizuje :) ja mam nerwusa :)) ale kochany ten Moj Nerwus :))
Moim Dzieciaczkiem będzie mogła się opiekować tylko Mamcia,Tesciowa ma niedaleko wiec będzie mogła ją odwiedzać :)))

Ja w weekend jak bede nogla stanac na nogi to lece po poduche. I po staniki, bo cycki mi sie juz w nic nie mieszcz, no i moze jakiegos ciuszka ciazowego. Kurcze, nigdy by mi nie przyszlo do glowy, zeby M o cos pytac. Mowie, jedziemy do sklepu po poduche a on pyta, o ktorej....

Cos czuje, ze zaczne do domu powoli znosic ciuszki dla malenstwa. Ostatnio takie slodziutkie Pumy widzialam, mniejsze od kciuka. Chcialam kupic a nawet nie wiedzialam, ze jestem wciazy.

ehh no ja w ostateczności jestem skazana na teściowa..;( bo z matka nie utrzymuje wogole kontaktu ...mam swoje powody i nic tego nie zmieni....zrobiła coś czgeo się nie wybacza nigdy...

ojj ja mam pełno takich słodkich bucików z umbro nike adidas super a najbardziej podobają mi się takie różowiutkie baletki;) jak zniosę to do domu od teściów to wam pokaze;) ojj dziewczyny ja sie chyab nakreciłam na ta coreczke;)

reklama
Do góry