reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Marcellina ale masz czadowe sny:-) a co do pryszczy to mam w nich całą twarz brr

nooo, czyli nie tylko ja odkrywam na nowo uroki dojrzewania hahahahaha

Co do poduszki.. to nie zrobiła zazbytniej uwagi na moim mężu.. każdym razie, nie na tyle, żeby i mi jak Oli dobroczynnie ją kupił ;) ale nie jestem zdziwiona bo ten mój typ tak ma.. i tak se ją kupie haha
aaaaaaale.. tak źle aż to chyba nie mam.. bo - i tu se muszę zrobić datę kółko na kalendarzu- wrócił do domu z moimi ukochanymi lodami carte dor jogurtowymi !!! toć to szok !!

Skończyłam je wsuwać, całe 0,5 litra mega przyjemności, byłam też już na nocym spacerze z psiskami..a teraz czuje, że już mnie wyrko woła, więc trzymajcie się Ciężarówki, dla mnie się dzień skończył :)

reklama
ja mam oliwke J&J w zelu i już tylo czekam az sie skończy...dla mnie ona sie cieżko rozmasrowuje, nawet na mokro :/ Jakos nie dla mnie ta pozycja.

Oli- ale masz dobrego meża z ta poducha:) Ja tez sobie taka kupie ale pozniej bo poki co sie spie jak zawsze i w kazdej pozycji :)

a żeby Wam zrobic smaka to w piekarniku piecze mi sie pieknie pachnacy sernik chałowoy :)

Pozdrawiam i lece odpoczac bo jutro z ranca usg :)

Devi proszę wklej przepis na ten sernik w wątku kulinarnym bo bardzo mnie zainteresował :-)
co do oliwki ja wolę tą w żelu szczególnie za zapach !
krostek hmm skąd ja to znam ... na twarzy jest luzz ale na plecach mi się pojawiły jak nigdy w życiu ani jednego tam nie bylo :-(
i cięszę się, że się to na tym wątku wyjaśniła moja kolejna "przypadłość" ciążowa - mega dziwne, zakręcone sny to u mnie też nowość ;-)

Witam:)
Wizyta opisana w odpowiednim wątku:) Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków:) Ja trzymam za dzisiejsze wizyty:)

Co do snów, to też mam jakieś dziwne. Ostatnio śniło mi się,że mój M. zrzucił mnie ze schodów:)
Musia ja osobiście wolę oliwkę w płynie, ta w kremie jak dla mnie jest za ciężka. Ale jak widać ile osób tyle opinii więc może warto samej się przekonać:)

Cześć Dziewczyny!
Ja miałam zawsze poryte sny,także kompletnie nic mnie nie dziwi :))
za to mialam wczoraj zakrecony dzień :) poszłam taka zmęczona z koleżanka do sklepu,ze aż zgubilam moja ulubiona czapke z ulubionymi rekawiczkami w środku,nawet nie wiem kiedy!I teraz muszę chodzić w czapce w moim nieulubionym kolorze,a rekawiczek nie mam!Teściowa urzekla mi czapke,aż ja zgubilam! Dzień wcześniej była u mojej Mamy i powiedziała jej,ze ma mi wyrzucić tą "zmechacona czapke" czarownica?:p
jutro mam badania,boje się,ale musi być dobrze!dam znać po :))
muszę pokazać poduche mojemu :)
a widzialyscie rajstopki w lidlu które bedą na promocji od poniedziałku?jakie slodziuchy :) to będzie chyba Moj pierwszy zakup :))
pozdrawiam i miłego dnia dla Wszystkich :*

devi kochana wrzuć przepis na ten serniczek bo mnie aż skręciło i ślina poszła :-)

No kochany ten mój K, zapytał w sobotę czy w ciuchy się mieszczę czy jedziemy już coś kupić :-D. Pod tym względem naprawdę nie mogę narzekać. Ostatnio przyszedł z pracy przyniósł piękną bluzę dla naszego synka, a nowej dzidzi kupił sukienkę :-D śmieję się, że jak się urodzi Filip to bardzo twarzowo będzie wyglądał.

No a ja mam syfy wszędzie i opryszczka na buzi :wściekła/y:

Witam sie i ja z rana:) a85 nie martw sie wszytko bedzie dobrze;)trzymam kciuki;) ja tez ostatnio mam jakieś dziwne sny..;/ po których przebudzam się w nocy i nie potrafię dalej spać... moj M był wczoraj u tesciow no i okazało sie ze tesciowa kupila dzidzi butelke rozek i jeszcze cos ja mowie mojemu m zeby ona sie tak nie rozpędzała bo ja tez chce kupić coś maleństwu..;) no coz ale tak to teraz będzie wyglądać bo to bedzie pierwszy wnuk moich teściów a teściowa zawsze miała świra na punkcie dzieci.;) wiecie co dziewczyny prześladuje mnie jakieś dziwne przeczucie ze jakbym kiedyś zostawiła dzidzie z teściowa choć na chwilkę (czego nie zamierzam robic ale rozne sa sytuacje) to strasznie się boje ze potem nie będzie chciała mi oddać mojego maleństwa..;(az płakac mi sie chce jak o tym mysle..;( ehh wy tez macie takie schizy???

Monila faktycznie masz schizy :) ale nie martw się teściowa odda ci dziecko :)

Ale się najadłam ostatnio cały czas mam ochotę na tosty z pieczarkami i serem pychota :)

reklama
Witam sie rowniez... mnie tam normalne sny sie snia na szczescie ale to moze dlatego ze tyle spie - ja praktycznie jestem w pozycji lezacej od 16-17 do 7 rano... wieczorem nie jestem w stanie nic zrobic...
teraz zmykam na badania - mam zrobic magnez, zelazo i potas... nie bede na czczo bo bylam taka glodna ale tym badaniom to chyba nie przeszkadza....
co do poduchy to nie uzywalam jej w pierwszej ciazy a teraz zobaczymy...

Do góry