reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

czytam czytam.. a mój P to musi być od czasu do czasu postawiony do pionu bo inaczej to by nic nie robił ... troche słowek i działa, chodzi jak w zegarku....:-D
wiecie co siedzę w pracy przyjmuje klientów i stwierdzam, że ludzie mnie drażnia i najlepiej by było jakby nikt tu nie przychodził ... maskara

mam tak samo.. i ze stawianiem do pionu i z Klientami.. ja siedze pod telefonem.. i szlag mnie trafia już na dźwięk dzwonka :wściekła/y: nie wiem ile wytrzymam w tej pracy..psychicznie , bo fizycznie daje rade na razie..

Ja mam wrazenie, ze w zaladku mam stado piranii! Co zjem to jestem glodna. Ale to nie jest zwykly glod, to jest jakis szal, w brzuchu mi burczy, skurcze nie z tej ziemi, slinotok a jak nie zjem w ciagu 10 min to wymioty niczym. Trawie wszystko z predkoscia swiatla a juz nie mam ani sily ani ochoty jesc. I martwie sie waga i zebami!

Czy wy tez tak macie?

ja też tak mam, choć jestem 2 tyg za Tobą.. :no:

a z innej beczki, czy to jest normalne, że mam już problemy z siusianiem?
Budzę się w nocy, idę.. a tam po malusim strumyczku przez 3 godziny.. ma tak juz któras?

reklama
Cześć dziewczynki. A ja właśnie wcinam śniadanko w pracy . Coś ostatnio nie mam czasu tu popisać w pracy młyn a jak już jestem w domu to jedyne na co mam ochotę to łóżeczko :)

hej,

ja jak zwykle ma bieżąco się wypowiem, bo nie dam rady nadrobić :no:.

Ja od kilku dni mam takie trawienie szybkie. co 2 h głodowy skręt......aż mi się cyferki zamazują na kompie :-D no i muszę coś zjeść, bo mam głodowy odruch wymiotny.

Co do siku Marcelina - na początku ciązy też wstawałam w nocy na siku......teraz juz się uspokoiło. Nie wiem może to taki pierwszy szok dla pęcherza, że coś go zaczyna uciskać a potem się przyzwyczaji i już tak nie reaguje :eek:.

Dziś mam gina o 18 i usg genetyczne. Postaram się odezwać wieczorkiem.
Badania odebrałam wczoraj wszystko ok tylko hemoglobina 12,5 a norma dolna to 12. A to dopiero II trymestr się zaczyna. Chyba czeka mnie herbatka z pokrzyw i sok jednodniowy buraczkowy Marwit, bo póki co na żelazo się nie pokuszę......

Witam;) jak tam sie dziewczyny czujecie?;) bo ja nawet dobrze;) hih tylko troszkę denerwuje mnie to ze maleństwo rano nie da mi pospać tylko z rana muszę zaglądnąć do lodówki a nie mogę pospać dłuzej ;phihih bom głodna;p a kolo godziny 11 chce mi się spać i odsypani rano;)

Biedroneczka superowe te ciuszki ciążowe;) akurat w tym roku mamy dwa weselicha to możne się na coś podobnego załapie;):)

Miłego dnia dziewczyny:))

witam z rana ;)

Ja dzisiaj miałam pobudkę już o 5:30 :szok: Myślałam że uduszę moje dziecko. I do tego nie zasnęła już później, więc ja też nie. Tyle tylko dobrze że mogłam poleżeć w łóżku a nie musiałam wstawać i bawić się z nią.

Jestem już po śniadanku i tak myślę że chyba dzisiaj zrobię sobie wolne od szkoły, bo muszę odespać tą wczesną pobudkę.

Jeśli chodzi o ciuszki z Happy Mum to miałam je w pierwszej ciązy. Zawiodłam się na jednej sukience (zamawiałam z neta). Na zdjęciu wyglądała bardzo elegancko a w rzeczywistości aż tak fajna nie była. Spodnie natomiast były super i inne bluzki też. Niestety teraz tych ciuchów wogóle nie użyję, bo to były ubrania zimowe :-(

Miłego dnia kobietki ;)

Witam z rana moje cięzaróweczki :)
karolap5 to może razem będziemy szukać "ciążowej kreacji" bo ja mam komunię siostry w ostatni weekend maja a tydzień wcześniej chrzciny mojego chrześniaka.. i też wypadałoby ubrać coś eleganckiego. Ja tam myślę że nie będzie aż tak źle, jest dużo firm produkującyhc fajne ciążowe ciuszki ;)

22 maja i ja mam komunie chrzesnicy wiec będziemy miały co pokonsultować. Poptarzyłam na ten sklep internetowy Happy Mum, u nas we Wro jest on w jednej galarei wiec moge sobie na żywo podejrzec ich sukienki.

Dziś mam gina o 18 i usg genetyczne. Postaram się odezwać wieczorkiem.
Badania odebrałam wczoraj wszystko ok tylko hemoglobina 12,5 a norma dolna to 12. A to dopiero II trymestr się zaczyna. Chyba czeka mnie herbatka z pokrzyw i sok jednodniowy buraczkowy Marwit, bo póki co na żelazo się nie pokuszę......

JJ- daj znac szybciutko po wizycie :)

Pisałyście o jedzonku....heheh u nas temat rzeka :) Ja musze jesc co 3 godziny, po trzech godzinach w sekunde zaczyna mnie mdlic i robic mi sie słabo wiec juz z zegarkiem w reku cos podjadam zeby unikanac takich nie przyjemnych akcji :/

część dziewczynki-co do jedzonka to u mnie ciągle bez zmian-jem jak koń,leżę w łóżku i mam tu cały arsenał:-D:mandarynki,jabłka, sucharki,jogury,wode itp.:szok:.Codziennie tak to sobie tu wszystko ustawiam abym miała to pod ręką i nie musiała co chwila biegać do lodówki.Nie mam jakiś zachcianek,tak prawdę mówiąc to sama nie wiem co mi się chce jeść,ale muszę co kolwiek zjeść co kilka minut,bo robi mi się nie dobrze jak nie zjem-MASAKRA!!!!
Jeśli chodzi o siusianie Marcelinaa -to tak jeszcze 2 tyg.temu miałam podobnie taki mały strumyczek dosłownie na raty teraz pod koniec 12 tyg. trochę się zmienia ,robię prawie normalnie,ale wstaje raz w nocy codziennie.To chyba normalne z tym sikiem:-)-bo mam przyjaciółkę ,która kończy teraz 5 miesiąc ciąży,mieszka w Irlandii i siedzimy codziennie na skypie i gadamy m.i.o ciąży i tez tak miała.
JJ-daj znać kochana jak tam po badaniach genetycznych ,jak to wszystko wyglądało-trzymamy kciuki:-)

reklama
Do góry