reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny o jakich ciuszkach piszecie?
Może założymy osobny temat?
Jestem teraz w pracy, ale w domu zapisałam już sobie pare linków do fajnych stron.. potrzebne mi będą niebawem spodnie... :szok:

reklama
Ja wstaję na siku jak na razie tylko raz w nocy. Próbuję czasem przetrzymać do rana, bo nie mam siły wstać, ale wtedy zasnąć nie mogę, więć tak czy siak jestem zmuszona.. Nawet nie chcę myśleć jak to będzie pod koniec ciązy, jak trzeba będzie wstać kilka razy w nocy. Będę w dzień chodzić nieprzytomna po takich nocnych wycieczkach do toalety :-)

Apropos jedzenia to ja mogę zjeść śniadanie dopiero jak zaprowadzę córkę do niani. Ale wstać musze ponad godzinę wcześniej. I właśnie często kręci mi się w głowie, albo czuję się słabo. No ale nie mam czasu na to żeby przygotować sobie śniadanie wcześniej.. Musiałabym je jeść chyba o 6:30. :-)

Marcelina piszemy o ciązowych ciuchach. Dobry pomysł z tym nowym tematem... ;)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja z rana
Na sniadanie jajecznica z grzankami z chlebka. Na zwykly chleb który jest np wczorajszy jakos nie mam ochoty, wiec jak zostaje pozostało mi go przygrzac ;). Ciekawe na ile starczy to jedzonko. Niestety gaz mi sie chyba skończył, bo nawet wody na herbte nie moge zagotować wrrr:wściekła/y:. No cóz bedę musiala zadzwonic po butlę.
Co do sukienek z Happy Mum to na moim przyjeciu weselnym siostra była w jednej i mnie sie bardzo podobała, była taka słodka i brzusio tez fajnie w niej wygladał.
Kurcze w sumie to za jakis czas zacznie pojawiać sie brzusio i tzra bedzie sie w jakieś ciuszki zaopatrzyc, jak narazie jedyna zmiana w mojej garderobie był biustonosz.:-D:-D

U mnie z siusianiem to jest tak ze przynajmniej 2 razy w nocy musze wstac:):) probowalam pare razy przetrzymac ale nie dalo sie;p hihih

biedroneczka 1980 dziekuje za stronke juz nawet na nia trafilam i kilka rzeczy mi sie spodobalo, ale dzis jak ogladalam z tego linka co wstawilas to zlalazlam jeszcze dwie bardzo ladne

Jeśli chodzi o ciuszki z Happy Mum to miałam je w pierwszej ciązy. Zawiodłam się na jednej sukience (zamawiałam z neta). Na zdjęciu wyglądała bardzo elegancko a w rzeczywistości aż tak fajna nie była.
Miłego dnia kobietki ;)
ka-Mila ja nie zamierzam zamawiac z neta- raz jak zobaczylam co kumpeli przyslali to masakra szmaty przyszly! i dlatego jestem przeciwnikiem zamawiania ciuchow z neta tym bardziej ze nie mam wymioarow modelki ale raczej niestandardowe- a jak jeszcze przyjdzie brzuszek( ciazowy- bo taki inny to ja juz mam i to spory, jak sie wyprostuje to juz wygladam na 5 miesiac hehe) to juz w ogole, dlatego cce poszukac jakiegos fajnego wzoru i pojsc do krawcowej :o)

reklama
Co do ciuszków z netu to różnie bywa. Ja kilka razy kupowalam z angielskich sklepów, ale to byly akurat normalne nie ciazowe ciuszki i byłam zadowolona, ale tu trza bylo patrzeć na to z jakiego jest wszystko materiału. Brałam przede wszystkim bawelnę i może dlatego.

Do góry