reklama
sagaa31
Fanka BB :)
Ja miałam wczoraj usg i na razie widać pęcherzyk a następna mam 16 grudnia ....czekam na info!!!13 grudnia dopiero i wtedy bede miała USG
Ja miałam wczoraj usg i na razie widać pęcherzyk a następna mam 16 grudnia ....czekam na info!!!
no to fajnie ze juz cos widac, ja musze sie jeszcze postresować
no ale mam nadzieje ze przed swiętami juz bedzie u Nas fasolki widac
mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGNESSSS- cześć;-)dzieki za gratki...musi byc dobrze -widze,ze Ty tez po przejsciach:-(ach jak to życie nas doswiadcza...a teraz piekna doswiadczenia ciąży przed nami-ciąży ktora skonczy sie szczesliwie porodem
SAGAA- witam i Ciebie...no ja tez nie moge uwierzyc ,ze nadal jestem w ciązy i dlatego dopiero po wizycie uwierze na 100%...
życze Wam kobietki cudnej,książkowo nudnej ciążyi sobie też;-)
SAGAA- witam i Ciebie...no ja tez nie moge uwierzyc ,ze nadal jestem w ciązy i dlatego dopiero po wizycie uwierze na 100%...
sagaa31
Ja tez grtuluję Mamo heh nom widze że też taki niedowiarek jak ja jesteś
Agnes owszem ale tylko pęcherzyk 16 dowiem sie czy zarodek jet i serduszko wtedy będę spokojna Chocć innej opcji nawet nie chce brac pod uwage i nie biorę
Więc postresujemy sie wspólnie heheh Ja też nam wszytskim zycze szczęśliych już nie 9 a 8 miesięcy i szczęśliwego rozwiązania
Agnes owszem ale tylko pęcherzyk 16 dowiem sie czy zarodek jet i serduszko wtedy będę spokojna Chocć innej opcji nawet nie chce brac pod uwage i nie biorę
Więc postresujemy sie wspólnie heheh Ja też nam wszytskim zycze szczęśliych już nie 9 a 8 miesięcy i szczęśliwego rozwiązania
AGNESSSS- cześć;-)dzieki za gratki...musi byc dobrze -widze,ze Ty tez po przejsciach:-(ach jak to życie nas doswiadcza...a teraz piekna doswiadczenia ciąży przed nami-ciąży ktora skonczy sie szczesliwie porodem
wierze własnie w to że tym razem bedzie dobrze musi być i tego sie trzymam
a jeszcze jutro mam urodzinki i humor mi sie psuje ehh
Ja tez grtuluję Mamo heh nom widze że też taki niedowiarek jak ja jesteś
to jeszcze sobie zyczmy zdrowych i duzych maluszków
ja chyba do USG zaczne odliczać
moniek83
reklama
Agness tez jestem grudniowa i nie przepadam za urodzinami swoimi jakoś....
ja to do 30 to jeszcze jakos urodzinki znosiłam ale za rok to juz bedzie masakra 40-stka,wtedy to sie załamie