reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mama ja jutro sie umówie, ale chciałam bete wczesniej zrobic przed usg. A na usg to tez gdzies tak pojde w okolicach 6,7 tyg.

reklama
Kurde dziewczyny już nie wiem co mam myśleć.
pogodziłam się z tym że nie będę sierpnióweczką, bo robiłam 3 testy (tej samej firmy) i wyszły negatywne ale...
przestał mnie boleć brzuch tak na okres, czasami pobolewa mnie jajnik, i mam strasznie dużo śluzu takiego białego
więc może jest nadzieja... a może to tylko stres
Dziewczyny poradźcie coś:-(

MAGADA- ja robilam testy 3 firm ,ale pani w aptece powiedziala mi ,ze firma nie ma znaczenia-tylko mi chodzilo o to ,ze wszystkie wychodza pozytywnie i myslalam ,ze cos jest zafalszowane ,ale powiedziala mi,ze jak sa II to na 99% ciąża-pytanie czy sie utrzyma a jak wychodza z I kreską to moze byc ciąża ,ale test za wczesnie zrobiony i trzeba powtorzyc...

ja mleczny sluz mialam zawsze przed @ ,ale nie wim czy nie mialam go po hormonach bo ja rozne bralam -na regulacje cyklu,na stymulacje jajnikow....

ale za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& jesli Ci to nie daje spokoju to testuj jutro lub w ndz.

ja zrobilam tyle testow bo ciezko mi bylo uwierzyc ze w koncu sie udalo...

MUSIA- ja nie ide na bete...

MUSIA- bo 1 beta to za malo ,trzeba zrobic 2 żeby zobaczyc czy dobrze przyrasta a ja nie mam na to czasu za bardzo bo mam tu prywatne labo gdzie odsylaja probki do badania dalej i jak zrobilm raz bete to mialam wynik po 3 dniach-to znaczy jak robilam w poniedzialek to wynik byl w srode....zanim to wszystko ropobią o ja doczekam sie wizyty...

a do szpitala mam kawalek a w tą ślizgawice niek mnie nie wygoni do Poznania-testy mi wystarczą...:))

Witajcie dziewczynki :-D Pozwólcie, że sie przyłączę...Test zrobiłam dopiero wczoraj, nie ma takiej pieknej krechy jak musia05, ale jest :-) ostatnią @ miałam 29.10, do gin ide 14 grudnia.
Bardzo sie denerwuje, bo rok temu poroniłam i od tamtej pory staralismy się, jak dotąd bez efektów. W tym cyklu zrobiliśmy badania - mąż nasienia (ok), ja hormony (nie za specjalnie) i 14 gru zapisałam się na wizytę właśnie po to, aby zacząć działać konkretniej. A tu niespodzianka! Chociaż przyznam się, że bardzo liczyłam na ten listopad, bo rok temu też w listopadzie udało się zajść.
czoraj rozmawiałam z moją gin przez tel i kazała mi brać Duphaston i luteinę - mam nadzieję, że tym razem dotrwam do końca! Bety nie badam, bo nic mi to nie da - i tak nie mogę zrobić nic więcej niz brać te leki.
Mam nadzieję, że z Wami jakoś łatwiej będzie przejść to wszystko - bo jak na razie więcej u mnie strachu niż radości...

Ostatnia edycja:
kahaka witam cie tutaj i gratuluje II kreseczek ;)))) Ciesz sie ciaza, nie boj sie za bardzo (chociaz to zrozumiale). My cie tu wszystkie bedziemy wspierac ;)))

Lece dziewczyny bede po 22 ;**

reklama
Ja jak na razie zrobiłam tylko 1 test, bladą mam te krechę...aż się zaczęłam zastanawiać czy zwidow nie mam, heh...Jutro polecę po jeszcze jeden teścior i w niedziele nasikam - musze sie upewnić!;-)
SNC00492.jpg
Ale widzicie ją prawda? :-D Test robiont wczoraj, czyli w dniu @ albo dzien po terminie @.

Ostatnia edycja:
Do góry