reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

MONIEK- no faktycznie -Ty masz 5 t.c. dzis a mi jutro "wybije":))
to bedzie moja pierwsza ciąża na forum..na pewno bedzie nam milej i razniej-wsparcie jest na wage zlota!!:)

ja z objawów mam wodnistą bezbarwną wydzieline-czasem tak poleci ,ze biegne do wc bo myle ze to @ ,ale nie ,wkladka czysta...troche czuje piersi-takie delikatne mrowienie i brak @ bo po wtorkowym niewielkim plamieniu nie ma śladu...poza tym apetyt mam slaby i to tyle..

reklama
W takim razie ja sie nie odzywam bo młodsza jestem heh:) każdą z nas czeka 30,40 itd wiec spoko dziewczyny:)

mama Witam ciebie i tu ;) Bardzo się ciesze ze w koncu jest fasoleczka ;DDD
Ja na wizyte sie umówie jutro a tu bierz się za robienie suwaczków ;))))

Kurcze nie było mnie chwile (drzemke sobie zrobiłam :) ) a tu tak sie rozpisało !!!! Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie :):) Super że jest Nas coraz więcej ! Ciesze się ze jestem na tym forum - bardzo mi pomagacie dziewczyny :tak: ...

Jeśli chodzi o bóle brzuch jak na @ to ja w 4 tyg ok 5 tez je mialam i tez strasznie sie balam :( ale mineły więc i wam miną !!! Teraz za to mam czasem bóle jejnika prawgo ale czytałam ze to niby tez normalne... bede jeszcze gadala z moim kekarzem !!

KURCZE DIZEWCZYNY MAM STRACHA JAK NIE WIEM, ALE PRZECIEZ MUSI BYC DOBRZE NIE... ?! juz pragne USG, i pragne zobaczyc i usłyszec bijące serduszko naszego maleństwa !!!

MUSIA- heeloo i tu;-)ja zrobie suwaczek jak bede po usg tak sobie postanowilam-nie zeby nie zapeszac ,ale dlatego,ze we wrzesniu wyszedl mi test o czulosci 10 pozytywny i na drugi dzień zrobilam suwaczek a w kolejnym dniu test 25 juz ciazy nie potwierdzil,beta tez nie,wiec...poczekam-co prawda teraz wszystkie testy ktore robilam(8 czy 9) od tamtego czwartku wyszly pozytywnie,ale wole poczekac-boli pozniej usuwanie suwaczka:-:)baffled::sorry2:

NADZIEJA- ja tez mam stracha czy na usg bedzie widoczna fasolka i serduszko...nie ma bata musimy przetrwac te poczatkowe tygodnie oczekiwania na usg.a teraz podaje Ci czekoladke-dobra na stres:tak::-D

mama no rozumiem. Ja sie nie moglam powstrzymac hihi ;D Ale jak robiłas 8 testów to mysle ze ciaza jest ;) A na kiedy masz wizyte?

Dziewczyny ja trochę z innej beczki tak sobie poczytała o toksomoplazmozie robiłyście może badania przed albo w trakcie ciąży??? wiecie to groźny wirus i troche się przeraziłam bo jadłam surowe przetwory których nie powinnam bo mogło to tam być... chyba w pn jak będę robić badania zrobie też na to.. bo to prv badanie nie jest refundowane;/ a ona podobno ma wplyw na poronienia;/wiecie nie hce tu nikogo straszyc tylko podzielić sie swoimi watpliwościami i strachem..

MUSIA- na 14 grudnia na ....7.40 rano ;/;/;/nie wiem jak dojade w tą zimnice i ślizgawice-mam do Poznania 23 km..niby niewiele ,ale w ta pogode.....

a Ty kiedy sie umawiasz????

ja chcialam tak w 6 ,7 tyg isc i jak pojde to bedzie 6 t. i 3 d. ciąży to pecherzyk ciazowy musi juz byc w macicy...

reklama
SAGAA- ja robilam to badania ,ale przed zajsciem w ciąże z Zuza bo wlasnie bylam po poronieniu i gin zasugerowal zrobic na toxo i cytomegalowirus,ale wyniki byly ok.teraz przygotowując sie do tej ciąży zrobilam porządek w zebach,zrobilam prl i morfologie.

Do góry