reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja tak jak napisałam wcześniej od wczoraj nie jedna a dwie kwasu, no i zapomniałam zapytać o wapń czy mogę bo zęby mi się sypią:( mam nadzieję że w aptece mi doradzą czy mogę bo strasznie się boje o moje uzębienie biorąc pod uwagę jak w ciąży zniszczyły się mojej mamie i mojej siostrze....to tyle.

reklama
hello :):)

Jeśli chodzi o kwas foliowy to powinno ( tak zalecal moj gin) sie go brac nawet 3miesiace przed staraniem się o dzidziusia. Ja zaczełam brac miesiac przed staraniami. I z tego co wiem to najwazniejsze zeby go braz przez pierwszy trymestr ciąży ! Jeśli chodzi o witaminiki dla ciężarówek to ja biore Falvit i zaczełam je brać jak tylko zobaczyłam 2kreseczki :) i jes się bierze przez cała ciąże oraz póżniej jak się karmi piersią :) To wszystko wiem od mojeg ginka i tak robie :) ...

Ja właśnie się umówiłam z moim lekarzem i dopiero na 21grudnia !!! Masakra mam nadzieje ze mi szybko i bezproblemowo zleci :) Bo przecież musi być dobrze !!!!!!!!!!:)

Hej dziewczyny :)
Ja dzisiaj w domku leze bo brzuch mnie od rana boli tak okresowo, wziełam nospe ale dalej tak samo a w dodatku mi niedobrze, dzwoniłam do lekarza no ale nic konkretnego mi nie powiedział:( nie bede tak smęcic
Witam nowe dziewczyny:)

AGnes Kochana mnie tez przed chwila wziął ból ale na szczęście minął ...leż spokojnie i odpoczywaj odpręż się i mysl o czymś przyjemnym:)

Siedź ja właśnie w pracy sobie zwaluje sniega pada a musiłabym wyjśc na miasto na chwile a jakos brak natchnienia. Kiedy masz Agnes nastpna wizyte???

czesc babki;-)
ja tydzien temu w czw.zrobilam tet i II potem w piatek i tez II ....ale w sobote krwawienie jak na @-wiec myslalam,ze po wszystkim,ale nie mialam zadnych boli,"tylko" krwawienie(a w 9t.c. poronilam pierwsza ciaze i wiem jak to jest) a ndz.krwawienia przezlo w plamienie a w poniedzialek juz nie bylo sladu wiec test i slabe II kreski,potem test we wtorek i srode i czwartek i za kazdym razem II kreski-dzis zrobilam też i bardzo mocne II krechy:tak::-Dwiec dociera do mnie ,ze chyba sie udalo:tak:
ostatni @ mialam 30 pazdziernika-termin wychodzi mi na 4 sierpnia:-pja jestem z 27 lipca,syn z 30 lipca,corka z31 sierpnia i znowu "letnie"dziecko;-):-D:-Dtylko mąż wiosenny bo z kwietnia:rofl2:

wizyte u gina mam 14 grudnia to bedzie 6,5 tyg.ciąży wiec mam nadzieje,ze potwierdzi!!!!

iczywiscie obawy jak u kazdej z Was...dzwonilam do gina powiedzialam jak to wygladalo i zalecil lutke dowcipnie 1 ran i 2 na noc i tak robie..kiedy moge to leże.walczylismy o tą dzidzie 10 miesięcy:sorry2:mam nadzieje,ze latem nasza rodzinka bedzie w komplecie:tak:

a tymczasem pozdrawiam wszystkie mamuski i mam nadzieje,ze milo nam tu bedzie Sierpnióweczki:-D:-D:-D

reklama
Do góry