reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej dziewczyny

ja jakos nie w sosie od wczoraj jestem....
nie mialam weny pisac, ale podczytalam co tam skrobalyscie...

co do seksu to wam powiem ze sie strasznie boje, zapobiegam wszystkim rzeczom ktore moglyby miec wplyw na poronienie, oczywiscie wiem ze jak ma sie to stac to i tak sie stanie, ale przynajmniej ja bede miala poczucie ze nie zrobilam niczego co mogloby zaszkodzic...
tym bardziej gin mi zakazal jak narazie wspolzyc....
ale radzimy sobie w inny sposob hehe, nie mozemy zapominac w tym wszystkim o naszych mezczyznach... ja wiem ze to my sie meczymy, chodzimy z brzuchem itd , ale nasi faceci nie musze rowniez cierpiec za nas :)) to moje zdanie :)
takze my jakos ten problem rozwiazujemy a mąż moj nie narzeka heheh :)
chociaz powiem szczerze ze jakby sie domagal albo mial pretensje o brak seksu to chyba w ryj by dostał że w takiej sytuacji jakies roszczenia ma hehehe

podejrzewam ze jak kiedys bede w drugiej ciąży to juz nie bede taka zeschizowana :))

Oli.B proponuję wysłać męża z dzieciakami na plac zabaw a ty się kuruj:) W tym czasie musimy myśleć o sobie i swoich dzieciątkach:)

Kurcze mam schiza co to się dzieje z nami sierpnióweczkami... Za dużo tych strat. I zamiast się cieszyć każdym kolejnym usg to coraz bardziej się boimy... Ja się strasznie boję tego usg genetycznego a to jeszcze prawie 2 tyg czekania:( Mam nadzieję,że szczęśliwie dotrwamy do II trymestru i później będzie już z górki:)

Dzieki dziewczyny, że mnie uspokoiłyście odnośnie tej temperatury.Poczułam ulgę.
Oli B też miałam ogromny ból gardła. Zrób sobie inhalację z szałwi. Nie wierzyłam, ze takie sposoby moga zadziałac ale jednak działają. Tamtum verde tez miałam ale starałam sie jednak nienadurzywać. No i łóżeczko obowiązkowo.
Ale ponury dzień !!!

Dzieki dziewczyny, że mnie uspokoiłyście odnośnie tej temperatury.Poczułam ulgę.
Oli B też miałam ogromny ból gardła. Zrób sobie inhalację z szałwi. Nie wierzyłam, ze takie sposoby moga zadziałac ale jednak działają. Tamtum verde tez miałam ale starałam sie jednak nienadurzywać. No i łóżeczko obowiązkowo.
Ale ponury dzień !!!

http://www.suwaczki.com/

Tantum verde mozna bezpiecznie stosować w ciązy :)), lekarze u nas na oddziale polecaja go pacjentkom, a i ja jako połozna stwierdzam że z wszystkich leków na gardlo on jest bezpieczny. a jeśli juz szałwia to na gardło to raczej nie inhalacja a płukanie gardla naparem z szalwi

O biedroneczka1980 jesteś położną! :-) fajnie!

Pod jednym wzgledem fajnie, ale jak sie usilnie staraliśmy o maleństwo, i gdy straciłam rok temu aniolka to bycie w pracy na oddziale z cieżarnymi, było dla mnie normalnie cierpieniem, bo widziałam jak inne kobiety cieszą sie maleństwami, a ja nie moge mieć swojego. Ale jakos to czlowiek przetrwał i mam nadzieje że teraz spokojnie dotrwam do końca ciazy :))

reklama
Do góry