reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Czesc dziewczyny jak tam sie czujecie?? jak wam noc mineła? ja czuje sie dobrze;) tylko wstałam jakas taka obolała...nie mam pojecia czemu...zaraz musze sie brac za sprzatanie ..:):) ja tez nie moge sie doczekac pierwszych ruchow maluszka...;) ciekawe kiedy je poczuje;) ...pozdrawiam i buziaczki miłego dnia;)

reklama
moniek ja mam cały czas 37 w ciąży temperatura zawsze jest podwyższona także nie martw się wszystko jest ok.

Ja czułam ruchy ok 14 tyg :-) tak jakby mi motyl latał, ale jestem bardzo szczupła wręcz chuda i to pewnie dlatego tak wcześnie. Później normalnie widziałam np piętę jak wystawała przez brzuch :-), ale fajne uczucie

Ja jestem przeziębiona, wyszło mi to mycie okien :wściekła/y: cholera jasna czasem te moje pomysły są faktycznie durne :confused:

oli biedaczko jedna no to teraz musisz weekend spędzić w ciepłym łóżeczku i kurować się żeby cie jeszcze bardziej nie wzięło...trzymaj sie cieplutko;)

He dziewczyny, mam do Was pytanki i mam nadzieję, że mnie uspokoicie. Wczoraj miałam gorszy dzień. Strasznie wymiotowałam, ale raczej cos mi zaszkodziło bo wcześniej mi sie to nie zdarzyło. Zmierzyłam sobie temperature i mialam 37,1 stopni, dzisiaj to samo. Powiedzcie mi czy mam sie niepokoić, czy taka temperatura jest normalna w ciązy/ Wczesniej sobie nie mierzyłam wiec nie wiem jaka miałam. Martwię się tym.
To calkiem normalna temperatura. W pierwszych tyg. ciazy temperatura może wynosić troche ponad 37, to jest zwiazane ze zmianami hormonalnymi w organiźmie, a przede wszystrkim z podwyższonym poziomem progesteronu.

Oli.B to kuruj sie w lóżeczku, by cie bardziej nie wzieło

monila dzięki kochana, ale widzisz nie mam takiej możliwości. Mąż egoista (kolejny jak widać) śpi, a ja musiałam wstać zająć się synuniem

ehhh ci faceci.... to jak on wstanie to ty szybko wskocz do łózka i nie wychodź z niego;) ahah wtedy nie będzie miał wyjścia będzie musiał się zając małym;) ojj dziewczyny ja lecę sprzątać a potem relaksować się w wannie;):)

A moj kochany mąż zrobil mi dzisiaj sniadanie do lózka. Jestem pełna podziwu, bo rano wstał by iść po świeże bułki do sklepu :)
Stwierdzilam, że po wczorajszym dniu sprzatania, dziś odpoczywam :))

biedroneczka nie dołuj mnie, jeszcze dziś przyjeżdżają dzieci z poprzedniego małżeństwa więc trójką się będę musiała zajmować, ech i tyle z mojego leżenia

reklama
Do góry