reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Czesc dziewczyny jak tam sie czujecie?? jak wam noc mineła? ja czuje sie dobrze;) tylko wstałam jakas taka obolała...nie mam pojecia czemu...zaraz musze sie brac za sprzatanie ..:):) ja tez nie moge sie doczekac pierwszych ruchow maluszka...;) ciekawe kiedy je poczuje;) ...pozdrawiam i buziaczki miłego dnia;)

reklama
moniek ja mam cały czas 37 w ciąży temperatura zawsze jest podwyższona także nie martw się wszystko jest ok.

Ja czułam ruchy ok 14 tyg :-) tak jakby mi motyl latał, ale jestem bardzo szczupła wręcz chuda i to pewnie dlatego tak wcześnie. Później normalnie widziałam np piętę jak wystawała przez brzuch :-), ale fajne uczucie

Ja jestem przeziębiona, wyszło mi to mycie okien :wściekła/y: cholera jasna czasem te moje pomysły są faktycznie durne :confused:

oli biedaczko jedna no to teraz musisz weekend spędzić w ciepłym łóżeczku i kurować się żeby cie jeszcze bardziej nie wzięło...trzymaj sie cieplutko;)

He dziewczyny, mam do Was pytanki i mam nadzieję, że mnie uspokoicie. Wczoraj miałam gorszy dzień. Strasznie wymiotowałam, ale raczej cos mi zaszkodziło bo wcześniej mi sie to nie zdarzyło. Zmierzyłam sobie temperature i mialam 37,1 stopni, dzisiaj to samo. Powiedzcie mi czy mam sie niepokoić, czy taka temperatura jest normalna w ciązy/ Wczesniej sobie nie mierzyłam wiec nie wiem jaka miałam. Martwię się tym.
To calkiem normalna temperatura. W pierwszych tyg. ciazy temperatura może wynosić troche ponad 37, to jest zwiazane ze zmianami hormonalnymi w organiźmie, a przede wszystrkim z podwyższonym poziomem progesteronu.

Oli.B to kuruj sie w lóżeczku, by cie bardziej nie wzieło

monila dzięki kochana, ale widzisz nie mam takiej możliwości. Mąż egoista (kolejny jak widać) śpi, a ja musiałam wstać zająć się synuniem

ehhh ci faceci.... to jak on wstanie to ty szybko wskocz do łózka i nie wychodź z niego;) ahah wtedy nie będzie miał wyjścia będzie musiał się zając małym;) ojj dziewczyny ja lecę sprzątać a potem relaksować się w wannie;):)

A moj kochany mąż zrobil mi dzisiaj sniadanie do lózka. Jestem pełna podziwu, bo rano wstał by iść po świeże bułki do sklepu :)
Stwierdzilam, że po wczorajszym dniu sprzatania, dziś odpoczywam :))

biedroneczka nie dołuj mnie, jeszcze dziś przyjeżdżają dzieci z poprzedniego małżeństwa więc trójką się będę musiała zajmować, ech i tyle z mojego leżenia

reklama
Do góry