reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Hej Dziewczyny!
Zazdroszcze Wam tego, że możecie jeść, ja muszę się zmuszać,
co prawda mam jakieś dziwne zachcianki, ale to, że mam ochotę na jakąś zupę, którą moja kochana troskliwa Mama od razu na drugi dzień mi zrobi, nie znaczy, że jutro będę miała na nią ochotę :(
ogólnie to nic mi nie smakuje, jadłabym tylko lody :p hihi, no ale ile można! jeden dziennie wystarczy,

co do zbliżeń, to ja też jakoś panikuję i chyba do zakończenia I trymestru nic z tego! za to mam erotyczne sny z moim Narzeczonym :))) hihi

odnośnie snów, podobno kobiety w ciąży mają intensywne sny i pamiętają co im się śniło,
z takich "Wiejskich" przypowieści, to podobno jak się śnią okrągłe rzeczy to będzie dziewczynka, jak podłóżne chłopczyk :) przedwczoraj śnił mi się okrągły tort, dzisiaj pomarańcze i kiwi, ciekawe :):):) co myślicie?:p

Nie czytam jak piszecie o porodzie, bo zaczynam panikować!:) Ja panikuje przy zwykłym pobieraniu krwi :) mam jeszcze trochę czasu, żeby się oswoić z tym wszystkim, chciałabym rodzić SN :)
A co myślicie o porodzie w wodzie?

Też miewam takie dni że musze zmuszac sie do jedzenia.
Co do porodu tez staram sie nie mysleć. Moja dobra koleżanka miala porod w wodzie z tym że ostatni etap i tak na lózku szpitalnym, ale byla bardzo zadowolona, bo ponoc ja to odprezyło.
Mojej siostrze nie sniły sie okragłe rzeczy, ale od razu przysniło sie że bedzie to dziewczynka i sie sprawdzilo :))

rybka,ja też, a jak usłyszałam o narkozie to mi się oczy zaświeciły:) Ja mam takie fobie ,że non stop mdleję przy pobieraniu krwi lub u dentysty.( krew zazwyczaj pobierają mi na leżąco) Stara baba a tak panikuje...ale nie jestem w stanie tego przezwyciężyć..

u mnie zblizenia jak byly przed ciaza, tak samo sa teraz. owszem nie zawsze mam ochote, ale to chyba kazda tak nieraz ma :)

Tak poza tym to mam ochote odpoczac, skonczylam sprzatac mieszkanko i jeszcze zupke robie teraz, bo wczesniej nie zdazylam. Zupa brokulowa-crem. Uwielbiam takie zupeczki :):)

u mnie zblizenia jak byly przed ciaza, tak samo sa teraz. owszem nie zawsze mam ochote, ale to chyba kazda tak nieraz ma :)

Tak poza tym to mam ochote odpoczac, skonczylam sprzatac mieszkanko i jeszcze zupke robie teraz, bo wczesniej nie zdazylam. Zupa brokulowa-crem. Uwielbiam takie zupeczki :):)
Jak mowicie o jedzeniu to mi znow buuurczy w żolądku masakra, chyba jednak bede musiala cos podgryść ;)

reklama
Naja no tak tez zrobię, ale sie obawiam że jak tak będę ciągle jeść to sie szybko okragła zrobie, a ja przecież do szuplych raczej kobiet należe, ahh, no nic trza cos siegnąc na malą przegryzkę ;)) czego sie nie robi dla fasolki :))

Do góry