reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Kurcze jakieś 1,5-2 h temu zjadlam cała miskę sałatki owocowej z kiwi, mandarynek i dużego jogurtu naturalnego i czuje że znów robie sie głodna. Masakra:szok:

reklama
ja dzisiaj piekłam z mamą chrust:) i jadłam taki cieplutki:) a teraz mnie mdli... to juz jest obżarstwo!!!
Mam straszną ochotę na pomarańcze ale niestety nagle dostaję po nich wysypkę:(

ja miałam narkozę już 2 razy w życiu i nic mi się nie działo. Wiadomo,że osłabienie jest ,ale żadnych innych objawów nie miałam.
Ja to w ogóle jestem taki cykor do operacji ,że najbardziej to bym chciała ,żeby mnie uśpili i obudzili za tydzień jak już się podgoję:) Nie wyobrażam sobie szczerze mówiąc porodu....

Drapanie w gardle owszem, chciałam odkrztusić- i zrobiłam to, ale nigdy więcej!!! później się powstrzymywałam :-) nie wymiotowałam.

Hej Dziewczyny!
Zazdroszcze Wam tego, że możecie jeść, ja muszę się zmuszać,
co prawda mam jakieś dziwne zachcianki, ale to, że mam ochotę na jakąś zupę, którą moja kochana troskliwa Mama od razu na drugi dzień mi zrobi, nie znaczy, że jutro będę miała na nią ochotę :(
ogólnie to nic mi nie smakuje, jadłabym tylko lody :p hihi, no ale ile można! jeden dziennie wystarczy,

co do zbliżeń, to ja też jakoś panikuję i chyba do zakończenia I trymestru nic z tego! za to mam erotyczne sny z moim Narzeczonym :))) hihi

odnośnie snów, podobno kobiety w ciąży mają intensywne sny i pamiętają co im się śniło,
z takich "Wiejskich" przypowieści, to podobno jak się śnią okrągłe rzeczy to będzie dziewczynka, jak podłóżne chłopczyk :) przedwczoraj śnił mi się okrągły tort, dzisiaj pomarańcze i kiwi, ciekawe :):):) co myślicie?:p

Nie czytam jak piszecie o porodzie, bo zaczynam panikować!:) Ja panikuje przy zwykłym pobieraniu krwi :) mam jeszcze trochę czasu, żeby się oswoić z tym wszystkim, chciałabym rodzić SN :)
A co myślicie o porodzie w wodzie?

reklama
Do góry