reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
ania-mik83-bardzo Wam współczuję ,wiem co czujesz ,sama równy rok temu przeszłam przez to samo i usłyszałam to samo co ty od kilku lekarzy.Staraliśmy się z mężem kilka lat o drugie dziecko i jak wkońcu się udało to po kilku tygodniach taki cios.Bardzo to przeżyliśmy.Pamiętaj Aniu zawsze po burzy wychodzi słoneczko.Musicie być silni i mieć w sobie oparcie-to bardzo ważne.Wierzcie w to ,że następnym razem będzie dobrze.Pozdrawiam Was i łącze się z Wami w bólu.

Asiacur-z tym brzuchem to ja mam tak samo rano ledwo zaokrąglony a po południu i wieczorem to jak 5 miesiąc ciąży:-D taki balonik:-).Fakt ,że jem jak mały konik, ciągle coś przegryzam -apetyt mam na maxa-dobrze,że jestem chudzina to mogę sobie pozwolić:-).Całe szczęście,że odeszły mi mdłości i czuję się teraz bardzo dobrze.Zobaczymy co powie dziś mój gin ,bo o 14 mam wizytę-trzymajcie kciuki.

LANA trzymam mocno:) Daj znać po wizycie:)

Ja dzisiaj mam wolne i mam zamiar zrobić generalne porządki:) Zobaczymy co z tego wyjdzie bo jak na razie zajadam śniadanko w łóżku i oglądam ddtvn:) I chęci też jakoś brak:) Ale postanowienie jest:)

Martwię się o Kamilę:(

reklama
mal-gosia-kochana jasne,że napiszę wam zaraz po powrocie jak było u ginka.Marcelinaa-ja proponuję to samo co mal-gosia dla własnego spokoju zadzwoń do gina-prawdopodobnie to nic takiego ale lepiej dowiedzieć się wszystkiego od specjalisty.

Do góry