reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny mam takie pytanko ... tylko kurcze nie śmiejcie się;p jutro ide na badania krwi no i moczu...no i mam mały problem bo jak ja mam oddac mocz z całej nocy skoro w nocy wstaje po 2 a czasami i 3 razy do łazienki siku bo nie wytrzymuje...

reklama
zadzwonie.. na razie to jest takie raz na jakiś czas.. że siedze siedze i nagle bez ostrzeżenia TRACH..potem znowu spokój..
we wtorek ide na badania a z wynikami do lekarza..

Marcelina ja tak miałam ok. 7 tyg. Takie 2-3 sekundowe kłucia i przeszło po paru dniach. Ja tak często miałam wcześniej w okolicach owulacji. I wtedy też ,gdybym nie była w ciąży to miałabym owulację. Ale jak to będzie się przedłużało to lepiej zadzwoń do lekarza...

Monila napewno ten z rana :)) ja tez chodzę po nocy do kibelka,ostatnio się smialam z Rodzicami,ze mamy nocne spotkania :) wstalam po 2 do kibelka, ja zawsze się trzaskam jak idę z jednym okiem otwartym, pies poszedł ze mną, tata tez wstal i mama i zrobiła się kolejka po 2 w przedpokoju :)))
ja jestem w pracy, u mnie już wiedza,ze jestem w ciąży i może nawet nie będę bezrobotna :)))

ANia bardzo mi przykro zgadzam sie z reszta z duzo tych zlych wiadomosci w tak krotkim czasie to straszne, nie wiem co mam napisac 3 maj sie ...;*

a85, cieszę się,że w pracy wszystko ok:) Ja też mam nową pracę od października. Tyle ,że moja szefowa w pierwszym tygodniu mnie ochrzaniła,dlaczego w moim wieku nie mam jeszcze dzieci i wciskała mi numer swojego ginekologa:) Więc luzik:)

reklama
Ania_mik bardzo mi przykro:-(, mocno tule, wiem co przezywasz, najważniejsze byś teraz nie byla sama.

Dziewczyny z tym moczem to wytarczy że rano po przynajmnie 3 h snie oddacie to nie ma problemu i tzw srodkowy strumień:tak:

Do góry