reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tylko nie wiem juz co robić i jakich sposobów urzyć.
Dzisiaj zobaczył USG innych dzieci. Mnie dopiero zrobią 24stycznia..wiec jeszcze troche czasu...
Dzisiaj przeczytał jakie są objawy i jak rozwija sie dziecko w 8 tyg. Potem powiedziałam mu by zapisał sobie w tel date 29sierpień-ze to wtedy urodzi mu sie dziecko.A on ze nie bedzie nic zapisywał... .
Moze musze poczekać... i zobaczyc co czas pokaze. jezeli zobaczy swoje dziecko...to moze mu jakos wybije sie ten glupi pomysl z glowy zostawienia mnie..

reklama
Ania-mik - jejku, jak mi bardzo przykro :-( nawet nie wiem co mam Ci powiedzieć... nawet nie mam słów .... :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja nic juz nie wiem.... oni nie potrafia tego wyjasnic, wszystko bylo ok ale serduszko przestalo bic..... czuje jakby moje mialo przestac. robili usg ja sie pztrzylam na malenstwo a dopiero po mi powiedzieli ze serduszko przestalo bic. przez noc mam podjac decyzje w jaki sposob chce poronic plod - ja nawet sama nie chce tego jutra

Ależ Aniu, gdzie miałas to USG? może się pomylili? może pójdziesz do kogoś innego? aż mi się nie chce wierzyć,a łzy same napływają do oczu... NIEMOŻLIWE :-:)-:)no::shocked2:

no właśnie Tonya myślałam wczoraj o Tobie,że coś się nie pojawiałaś. I zjawiłaś się wczoraj:) Ja się tak cieszę,że mi te mdłości przeszły...

Dzięki maggie za pamięć :) Może mi też już niedługo przejdzie...

aniamika strasznie mi przykro :(((( kurcze, za duzo tych złych wiadomości dzisiaj i w ostatnim czasie....nic tylko płakać razem z wami dziewczyny :-(

Ostatnia edycja:
reklama
najpierw polski ginekolog - on stwierdzil brak bicia serca i prosto mnie skierowal do szpitala a tam drugie usg z dwoma lekarzami....... moj swiat sie zawalil, staralismy sie 1.5 roku o ta perelke i tak poprostu wszystko runelo.... moj chlopak zamknal sie w sobie i nie chce rozmawiac ja placze....

Do góry