reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

zaczynam bać się tu wchodzić :sad::sad::sad::no2: a jeszcze mnie od wczoraj tak strasznie zarywa gwałtownie i nagle w lewym jajniku
Kłucie w boku nie musi być od razu zwiastunem czegoś złego, nie stresuj się. Może to byc bol zwiazany z rozrastaniem sie macicy i wiazadla które podtrzymuja ten miesien sie rozciagaja sprawiajac ból, albo rosnamacica może uciskac na jelita powodujac często kolki. Poza tym rośnie ciałko zolte w janiku co też niektore kobiety odczuwają

reklama
witam dziewczyny przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam ale poprostu nie mialam sily i tez nie bardzo wiedzialam co napisac...
niestety znow ta sama historia... serce przestalo bic.......
[*]
we wtorek mam zabieg, niewiem co powiedziec wam,niewiem co myslec jestem poprostu zalamana...:( tak bardzo pragnelam tego dziecka :( nic tylko plakac...
zajrze do was niedlugo potrzebuje troszke zasu by sie pozbierac

dzieki za zainteresowanie, dbajcie o siebie i fasolki caluje

kamilaedi-bardzo współczuję-to straszne i bardzo smutne:-(.Dziewczyny ja mam za 3 godż.wizyte u gina,muszę tam być godż.póltorej godż. wcześniej bo kolejki okropne i po tych strasznych wiadomościach mam takiego stracha :szok: że szok.

witam dziewczyny przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam ale poprostu nie mialam sily i tez nie bardzo wiedzialam co napisac...
niestety znow ta sama historia... serce przestalo bic.......
[*]
we wtorek mam zabieg, niewiem co powiedziec wam,niewiem co myslec jestem poprostu zalamana...:( tak bardzo pragnelam tego dziecka :( nic tylko plakac...
zajrze do was niedlugo potrzebuje troszke zasu by sie pozbierac

dzieki za zainteresowanie, dbajcie o siebie i fasolki caluje

Tak mi przykro :((. Trzymaj sie dzielnie, tule mocno
Wiem że Ci cieżko teraz, ale może wartbyłoby właśnie teraz zrobic różne badania by sprawdzic co było przyczyną, skoro trafia sie to drugi raz. Mocno jeszcze raz tulę, tak mi smutnoo
Sama zaczynam sie bać, bo jestem juz po dwóch stratach fasolek.

Kłucie w boku nie musi być od razu zwiastunem czegoś złego, nie stresuj się. Może to byc bol zwiazany z rozrastaniem sie macicy i wiazadla które podtrzymuja ten miesien sie rozciagaja sprawiajac ból, albo rosnamacica może uciskac na jelita powodujac często kolki. Poza tym rośnie ciałko zolte w janiku co też niektore kobiety odczuwają
biedroneczka ma rację
ania_mik, kamilaedi - bardzo mi przykro, brak mi słów, bardzo mocno was tule

reklama
Mnie dzis czeka wizyta u nefrologa i ewentualne skonsultowanie wydolności moich nerek, jak zdążę to mam jeszce do zrobienia badania na przeciwciala przeciwkardiolipinowe

Do góry