reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
aniu tak ciezko cos nawet napisac. strasznie przykro :(:(:( na pewno nie takich wiadomosci oczekiwaliscie, ale musicie sie podniesc i jakos zyc dalej, Dacie rade! Tu u nas zawsze mozesz liczyc na wsparcie... Trzmaj sie Aniu w tych trudnych chwilach...

aniu, kochana teraz musicie byc razem, wiem, ze to bedzie okropna noc i pewnie jeszcze wiele kolejnych ale nie traccie wiary.

Aniu tulę Cie mocno i płaczę razem z Tobą :((((((( Trzymaj się kochana, wielu sił potrzebujesz na najbliższy czas....oj jakby to pieknie było gdyby takie historie się nie działy.....

Aniu, bardzo mi przykro..brakuje mi słów..Trzymaj się dzielnie i jak będziesz chciała porozmawiać to się nie krępuj..
ostatnio strasznie dużo tych przykrych wiadomości..:-(

dziekuje Wam bardzo za cieple slowa - jestescie kochane.... mam nadzieje ze kazdy nastepny dzien pozwoli bardziej sie z tym pogodzic bo watpie zeby zapomniec. wiem ze dzieja sie rzeczy na ktore nie mamy wplywu i ktos tam gdzies tam to tak poukladal ale i tak to strasznie boli.

reklama
Do góry