reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

asiacur ja wieczorem mam masakrę. Bandzior jak w 6 miesiącu a rano płaska.. u mnie to przez zaparcia ,które mnie dręczą:( i nie pomagają activie, chleby wieloziarniste i wszystko co polecane:(

ania2101 witam Cie cieplutko:) Ciężko mi się wczuć w Twoją sytuację, więc ciężko o dobre rady. Skup się teraz na dzidzi bo ona jest najważniejsza, a stres jej nie pomoże. A jak Ci będzie źle to pisz:) Jest nas tu dużo i na pewno udzielimy Ci wsparcia:) Trzymaj się:)

reklama
Rodzicom powiedzialas? Musisz miec teraz czyjes wsparcie. Dasz sobie rade ale pomoc sie przyda. Jeszcze bedziesz dumna ze swojego dziecka i z tego ze dalas sobie rade. Oby się malenstwo zdrowo chowalo.

anna i pieknie postapilas ocalajac zycie SWOJEJ kruszynki. Poczuj sie dumna z tego, ze mozesz komus dac nowe zycie - to jest cos pieknego. Badz silna, bo pomimo mlodego wieku jak tylko bedziesz chciala to na pewno dasz rade! czy to z ojcem dzidzi czy bez niego z pewnoscia sobie poradzisz. zycze Ci powodzenia :)
a wsparcie np. rodzicow? mozesz na nie liczyc?

Jak narazie powiedziałam tylko tatcie i babci.
Babcia od razu zaczeła pisać o aborcji...co jest dla mnie po prostu wstretne i niegdy bym tego nie zrobiła.
Matce jeszcze nie powiedziałam.Boje sie.. Moja matka zaczeła ćpać i boje sie ze zrobi coś głupiego.. :/

anna i pieknie postapilas ocalajac zycie SWOJEJ kruszynki. Poczuj sie dumna z tego, ze mozesz komus dac nowe zycie - to jest cos pieknego. Badz silna, bo pomimo mlodego wieku jak tylko bedziesz chciala to na pewno dasz rade! czy to z ojcem dzidzi czy bez niego z pewnoscia sobie poradzisz. zycze Ci powodzenia :)
a wsparcie np. rodzicow? mozesz na nie liczyc?
Naja-napewno byłbyby łatwiej gdybym nie kochała tego kretyna. Jestem tak w niego zaptrzona ze szkoda słow.zawsze moglam na niego liczyć i dzieki niemu nie wpadłam w żadne złe towarzystwo i zachowywałam sie przyzwoicie. Był dla mnie wsparciem i tak naprawde nikogo tak bardzo jak jego nie kochałam. A tu o... Chce sie nagle wycowfać... myslelismy juz o wspolnym zyciu,wszystko było w porządku.
A dzisiaj jak wyobraziłam sobie zycie bez niego.to ze nie bede sie przy nim budzic i ze nigdy nie poczuje jego bliskosci...po prostu zalałam sie łzami...
Czuje ze dam sobie rade z dzieckiem,tylko boje sie byc sama i bez niego...

Wiem... ale szczerze mówiąc wątpie czy zmądrzeje...
ale mam taką nadzieje..dzisiaj duzo z nim na ten temat rozmawiałam.Pokazywałam mu filmiki USG na youtubie z tygodnia w którym jestem...
Czuje ze jak bedzie widział jak on rośnie,zobaczy jego bijące serduszko to z biegiem czasu i on je pokocha. Ale nadzieja matka głupich... :(

Daj mu czas, Ty tez go porzebowalas. A wiadomo faceci dluzej mysla:-) tylko niestety teraz musisz bardziej myslec o sobie i dziecku.

Witam kolezanki wieczorowa pora!

Ja jakos przetrwalam 6cio godzinne spotkanie w pracy, ciamkajac co chwile i mowiac z pelna buzia. Ale moje migdaly tak sie przyjely, ze po chwili wszyscy je zajadali :)

Ja sie juz zreszta od mdlosci uzaleznilam chyba. Jak ich nie czuje, to wpadam w panike i czekam az wroca. Macam sie po cyckach, czy mnie dalej bola, a jak laduje nad kibelkiem to sie jak glupia ciesze, ze objawy wrocily i dzidzia ok. Pokrecone:cool:

anna, bardzo gratuluje Ci decyzji! Ja trzymam kciuki za to, ze tata zmieni zdanie i pokocha to nowe zycie. Wiem, ze na moim M. usg i bicie serca zrobilo ogromne wrazenie i wtedy do niego wszystko dotarlo. Moze twoj chlopak potrzeboje takiego bodzca?

reklama
Do góry