reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie dziewczyny
Witam ewe i aluśkę dołączajcie dołączajcie, niech nas będzie coraz więcej :)
Ostatnio rzadko piszę bo czuję się koszmarnie, choć i tak od niedzieli jest nieco lepiej, ale mdłości mam prawie non stop. Choć z tego co czytam to nie jestem sama....mam nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie przejdzie wszystko.

szuszu dzięki, chyba juz się odnalazłam :)

Tonya współczuję, mam to samo, w każdej ciąży tak miałam, z utęsknieniem czekam na kolejne tygodnie, tylko dlaczego ten czas tak wolno mija :dry:

no właśnie Tonya myślałam wczoraj o Tobie,że coś się nie pojawiałaś. I zjawiłaś się wczoraj:) Ja się tak cieszę,że mi te mdłości przeszły...

witam nowe sierpnióweczki:)

U mnie nie ma opcji i ma być Kubuś. mój M. nie dopuszcza innej możliwości:) Więc mu mówię, że co sobie zrobił to ma:)

szuszu dzięki, chyba juz się odnalazłam :)

Tonya współczuję, mam to samo, w każdej ciąży tak miałam, z utęsknieniem czekam na kolejne tygodnie, tylko dlaczego ten czas tak wolno mija :dry:

Na początku sie wydaje że czas wolno mija, a jak juz zacznie zasuwać, to sie bedzie chciało wracać do czasów z brzuszkiem ;))

A ja po dziwnej kolacji: jogurt naturalny i szynka heehhehe, calkiem dobre zestawienie;-)

U mnie samopoczucie dzis super, tym bardziej, ze wolne mialam i poleniuchowalam troche :)
Teraz wcinam kukurydze z puszki - uwielbiam, a najbardziej taka swieza, pychotka! :)

My z B. cały czas twierdzimy ze bedzie Nadia od czasu planowania :) i wlasciwie wiele rzeczy sie zgadza (czas poczecia, to ze czuje sie i wygladam koszmarnie) tylko na slodkie mnie nie ciagnie narazie. A poza tym jest calkiem inaczej niz w poprzedniej ciazy no a wtedy byl chlopak.

reklama
Hej!

Dziewczyny czy wy też tak macie, że w ciągu dnia brzucha nic, a wieczorem wywala? Normalnie ja mam jak balon. I ciągle te bóle żołądka, obrzydliwy smak w ustach:-( O rany, masakra...

Ewa, też chciałabym dziewczynkę - Igę albo Polę:tak: I dokładnie czuję się też koszmarnie.
Biedroneczka jogurt naturalny z szynką jest jak najbardziej ok:tak::tak::-)

I nie wiem, co jeszcze, pozdrawiam was serdecznie.

Do góry