reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie dziewczyny
Witam ewe i aluśkę dołączajcie dołączajcie, niech nas będzie coraz więcej :)
Ostatnio rzadko piszę bo czuję się koszmarnie, choć i tak od niedzieli jest nieco lepiej, ale mdłości mam prawie non stop. Choć z tego co czytam to nie jestem sama....mam nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie przejdzie wszystko.

szuszu dzięki, chyba juz się odnalazłam :)

Tonya współczuję, mam to samo, w każdej ciąży tak miałam, z utęsknieniem czekam na kolejne tygodnie, tylko dlaczego ten czas tak wolno mija :dry:

no właśnie Tonya myślałam wczoraj o Tobie,że coś się nie pojawiałaś. I zjawiłaś się wczoraj:) Ja się tak cieszę,że mi te mdłości przeszły...

witam nowe sierpnióweczki:)

U mnie nie ma opcji i ma być Kubuś. mój M. nie dopuszcza innej możliwości:) Więc mu mówię, że co sobie zrobił to ma:)

szuszu dzięki, chyba juz się odnalazłam :)

Tonya współczuję, mam to samo, w każdej ciąży tak miałam, z utęsknieniem czekam na kolejne tygodnie, tylko dlaczego ten czas tak wolno mija :dry:

Na początku sie wydaje że czas wolno mija, a jak juz zacznie zasuwać, to sie bedzie chciało wracać do czasów z brzuszkiem ;))

A ja po dziwnej kolacji: jogurt naturalny i szynka heehhehe, calkiem dobre zestawienie;-)

U mnie samopoczucie dzis super, tym bardziej, ze wolne mialam i poleniuchowalam troche :)
Teraz wcinam kukurydze z puszki - uwielbiam, a najbardziej taka swieza, pychotka! :)

My z B. cały czas twierdzimy ze bedzie Nadia od czasu planowania :) i wlasciwie wiele rzeczy sie zgadza (czas poczecia, to ze czuje sie i wygladam koszmarnie) tylko na slodkie mnie nie ciagnie narazie. A poza tym jest calkiem inaczej niz w poprzedniej ciazy no a wtedy byl chlopak.

reklama
Hej!

Dziewczyny czy wy też tak macie, że w ciągu dnia brzucha nic, a wieczorem wywala? Normalnie ja mam jak balon. I ciągle te bóle żołądka, obrzydliwy smak w ustach:-( O rany, masakra...

Ewa, też chciałabym dziewczynkę - Igę albo Polę:tak: I dokładnie czuję się też koszmarnie.
Biedroneczka jogurt naturalny z szynką jest jak najbardziej ok:tak::tak::-)

I nie wiem, co jeszcze, pozdrawiam was serdecznie.

Do góry