reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny powiedzcie mi wy tez macie od samego początku przeczucie co do płci maluszka? bo ja od kiedy dowiedziałam się o ciąży mam przeczucie ze to będzie dziewczynka;)nie nakręcam się na córcie ale jakieś takie dziwne przeczucie mnie prześladuje;)oczywiście mąż mówi ze sobie wmawiam bo będzie syn jego zdaniem:) hahaha

reklama
Monila, ja w poprzedniej ciąży od początku wiedziałam, że będzie córcia i się nie pomyliłam:-)
A w obecnej, na początku miałam przeczucia że chłopiec, a teraz już nic nie wiem..;-)

Dziewczyny powiedzcie mi wy tez macie od samego początku przeczucie co do płci maluszka? bo ja od kiedy dowiedziałam się o ciąży mam przeczucie ze to będzie dziewczynka;)nie nakręcam się na córcie ale jakieś takie dziwne przeczucie mnie prześladuje;)oczywiście mąż mówi ze sobie wmawiam bo będzie syn jego zdaniem:) hahaha

Ja czuję się okropnie i wyglądam strasznie ,więc uważam,że to będzie dziewczynka... po cichu chciałabym dziewczynkę. Mąż chciał chłopaka,a ostatnio coś mu się zmieniło i ciągle mówi,że Nas kocha dziewczynki :-D

Moja siostra tez miała przeczucie że urodzi sie dziewczynka, nawet jej sie śnilo że siatkarką zostanie hehehe. No rzeczywiście na swiat przyszła dziewczyka. Ja narazie nie mam przeczucia, choć moj mąż tez twierdzi twardo że ma byc chlopak. Bo według niego pierwszy zawsze powinien byc chlopiec, a potem dziewczynka. Niby starszy brat zaopiekuje się siostrą itp. ;))

w poprzedniej ciazy od poczatku bylam pewna, ze to dziewczynka, i tak bylo

teraz chcialabym druga dziewczynke, ale czuje sie tak rewelacyjnie, ze wszyscy mowia, ze to chlopak bedzie

u mnie przeczucie bardziej stawia na chlopca :) a moj A. to juz wogole nie zna okreslenia dziewczynka, on obstawia Kubusia i koniec :)

Hej!
Można się przyłączyć?

Podczytuję Was od dawna, ale jakoś nie miałam odwagi ;) Forum podczytuję od ponad roku... tylko z tą rejestracją jakoś się ociągałam.

Co do przeczuć, to nie mam żadnych. Co więcej ... postanowiłam sobie, że nie chcę znać płci dziecka aż do porodu... ciekawe jak długo wytrzymam :-D

reklama
szuszu u mnie 9 tydzień i 4 dzień :) Ja sama nie wiem jak długo mi się uda wytrzymać w moim postanowieniu. Obstawiam, że pierwsze usg, na którym już będzie widać co i jak, to jeszcze dam radę, ale nie wiem jak z kolejnymi ;)

Muszę wstawić sobie suwak w podpisie... tylko najpierw muszę dojść do tego jak to zrobić ;)

Ostatnia edycja:
Do góry