Hej!
Po środowej kontroli potwierdziły się moje spostrzeżenia co do główki Mani. Rośnie pięknie, lekarze byli w szoku, że mamy taki postęp. Mamy prawie ideał z początkowej różnicy między przekątnymi główki 0,9cm zeszliśmy do 0,1
Kask nosimy jeszcze miesiąc, raczej ostatni miesiąc. Mówię raczej, bo przy tych pogodach Mania więcej kasku nie nosi niż nosi i czekam na ochłodzenie, aby kontynuować ciągłe noszenie. Niestety przy temp. 36'C w cieniu nie da rady mieć tego ustrojstwa na głowie.
Do Krakowa jechałyśmy w tym okropnym skwarze, na klimie. No i praktycznie od 12- 19.30 odejmując pobyt u lekarza i odwiedziny na wystawie
The Human Body - wystawa spędziłyśmy w aucie co podejrzewam poskutkowała wymiotami po przyjeździe. Mania wymiotowała non stop praktycznie, o 21. 00 trafiliśmy na pogotowie i w efekcie do szpitala- dostała kroplówkę i wymioty ustały, w piątek nas wypisali. Czyli jednorazowy incydent dobrze, że nie rota. Pewnie pogoda dała się we znaki.
Co do wystawy dziewczyny to jak macie okazję to polecam, fajne doznanie, fajnie przedstawione i opisane eksponaty. Na stronie dowiecie się więcej.
Igor WOŁA SIKU!!! Jeeeeee ;D w końcu!!! W sumie od wtorku pięknie sam woła i kupkę i siku, do sklepów czy w dalszą- 2h podróż też bez pampka. Jak ma potrzebę to wychodzimy ze sklepu, załatwia się i wracamy. Oby tak zostało. Jedynie dziś 2 wpadki, ale zwalam to na straszne ochłodzenie u nas dziś 17"C, a Igor w krótkich spodenkach i bluzeczce na dworze- D. twierdził, że jest ciepło, a ja odsypiałam nocki szpitalne. No i po 10 min od przyjścia z dworu popuścił.
Ogólnie nie chcę zapeszyć, ale wyciszył się chłopak. D. jak był z nim sam to myślała, że mu dziecko podmienili taki był grzeczny. Wierszyki, rymowanki opanowuje w mig. Potrafi m.in. MYJU, MYJU JA SIĘ MYJĘ całą i WPADŁA GRUSZKA DO FARTUSZKA też całą wyrecytować. Mówi wszystko, składa zdania. Jestem z niego dumna
Z D, z racji zaistniałej sytuacji szpitalnej ok, a ja odstawiłam tabletki anty, bo byłam po pierwszym opakowaniu i takie miałam nerwy, że szok. Już kiedyś rezygnowałam z tabletek, bo sama ze sobą nie mogłam wytrzymać i teraz to samo. Muszę się wyciszyć, bo większość haj ja prowokowałam i to wiem
Pflaume super, że po bilansie takie dobre wieści macie. My idziemy w tym tygodniu. I zdjęcia Kasi chyba dawno nie wstawiałaś pokąż tą trzylatkę.
taycia wow Szymon imponujący wzrost ma. Kto u Was wysoki?
sagaa super, że się powoli układa! Oby tak dalej. Pokaż nam Wiktorka.