reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
taycia wszystkiego najlepszego dla Szymonka. Samych radosnych chwil i uśmiechu na twarzy! Weszłam tylko aby zdążyć z życzeniami, bo do południa przygotowania urodzinowe, bo my dziś po rodzinnej imprezie, jutro część druga z przyjaciółmi.

ja tak na szybciutko i tylko o sobie bo zaraz na pogrzeb jedziemy:
serduszko jest i żadnych śladów odklejenia ani krwiaków nie ma - w pierwszej ciąży miałam krwawienia w 7/8tc. Do mojego lekarza nie mogłam się dostać bo nie było terminów więc byłam u innego i jak na złość głowicę do dopochwowego miał złamaną więc umówił mnie telefonicznie na dyżyr do szpitala do ... mojego lekarza :D
Karolina ciagle pyta o dzidziusia zaglada mi pod bluzke , mowi do niego, glaszcze, caluje choc czasem ja ponosi i mnie pacnie za mocno, nawet smoczka oddala ! wiec od jakiegos tygodnia nie uzywamy juz w ogole nawet do zasypiania. Jak wrocila do sowjego zlobka wszytsko wraca do normy chetnie chodzi, znowu sika na nocnik nie zlosci sie tak nie krzyczy
Ja chyba wolalabym dziewczynke bo w razie jakichs problemow po porodzie babuszki sa silniejsze i maja wieksze szanse ale moj by chcial synka do kompletu (ja ofc tez nie mialabym nic przeciwko). Teraz zmykam na pogrzeb wujka K a potem jedziemy do Wawy robic remont wiec czeka mnie cieeeezki weekend

Flower, super że z Dzidzią wszystko ok :-) Karolinka to aniołek, Kasia to dopiero pokazuje "różki".... Już 2x w tygodniu nie m drzemki :baffled:

Karolaola - sto lat dla Igorka! urodziny.gif

Załączniki

• urodziny.gif
    urodziny.gif
    10,4 KB · Wyświetleń: 40
Musze napisac nowego posta,bo tam jakos mi nie wchodzi.

Pflaume - Szymon z eksytacji nie spal cale swoje urodziny. Dzisiaj tez bylo mu ciezko. Smiac mi sie chce,bo probujemy powoli przestawic Mikusia na jedna drzemke i jak pewnie sie nauczy to Szymek nie bedzie chodzil spac w ogole. Poki co Mikus nadal na 2.

Szymon najbardziej cieszyl sie z ............ balonow :-D

Jutro wyprawiamy Urodzinki z tortem i naszymi znajomymi,ktorzy wpadna na ciacho.

Flower
- super,ze ciaza rozwija sie prawidlowo i zadnych problemow nie ma. Oby tak do konca!

Taycia , super że urodzinki Szymusia się udały ;-) Nie długo przed Wami kolejna impreza :-)

Kasia już 2x w tym tygodniu nie miała drzemki i jak za pierwszym razem usnęła już o 18.45, tak wczoraj (za 2x) o 20.30... Skąd Ona bierze tyle energii, to ją nie wiem :O

sagaa jak po weselu? Wybawiliście się? Wiktorka brałaś? My idziemy końcem września, ale Igora wezmę jedynie na drugi dzień,a Mani w ogóle.

flower &&& oby tak do końca ciąży!

Pflaume jak drzemki Kasi? No i jak odpieluchowanie? U nas już drzemek brak. Igor na nogach od 8-9 do 19.30 sporadycznie jak np. podczas urodzin do 21, ale wtedy już sam chce iść spać. No i pieluchę pożegnaliśmy na dobre. Zakładamy tylko na noc. JUPIII:-D

taycia przeważnie dobrych kilka dni bez pampka dzieci zasikuja wszystko. U nas cały etap trwał ok 2,5 miesiąca. Jak dla mnie długo, ale nikt mi nie zagwarantował, że jak zacznę później to potrwa to krócej. Ale rozumiem, że nie masz kiedy się za to wziąć, bo pracujecie oboje, my byliśmy razem w domu więc było dużo łatwiej.

Chciałam powiedzieć, że głowa Mani już okrąglutka. Jak dla mnie kask już zbędny, ale nosimy dalej. A jutro do lekarza, bo na oczku ma jęczmień.

reklama
NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW!!
Karola po wesleu ok choc szlismy wszyscy i nie mialam z kim zostawic mlodego, malowalam panne mloda i jej familie do kosciola spoznilismy sie 15 min mlody zaraz po obiedzie chila isc na dwor i szukac koni < tak zapamietal na weselu mojego brata ze byly w maju> zostawilam go dziadkom bo ja jechalam zrealizwac niespodzianke dla mlodych strojac im pokoj an noc poslubna a moj maz na pogrzeb swojego kolegi z z poprzedniej pracy;/ wrocilismy prawie tak samo kolo 17 jechalismy mlodego zawiezc do naszych przyjaciol i bylo ok do czasu polozenia go do spania 21 tel za tel ze nie daja rady wiec w auto i po niego bo wiedzielismy ze bedzie sie budzil moze bysmy go tam zostawili ale ona jest w poczatku 2 ciazy mala ma poltorej roku i nie chcielismy ich nadwyrezac i spal w pokoju mlodych kolo 1 poszlam do niego bo mnie dzien wczesniej wziely zatoki niestety ;/ i leb mi pekal zaczal sie budzic marudzic wiec do domu, w sobote idziemy na wesele ale sami i mlodego zostawiamy tesciom. Ciesze sie ze Mani glowka juz w porzadeczku;-)

FLower super ze wsio ok spokojnych ponad 7 miesiecy Ci zycze a plec heh chcialam bardziej chlopca a teraz chyba jednak dziewuszka za mna zaczyna dreptac;Pale co by nie bylo i tak sie bedziesz cieszyc;-)

My juz zaczelismy staranka siedze tez na watku staraczeki tak sobie was dogladam;-)

Do góry