reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Mal-gosia - tak Kochana.. PORAŻKA!!!! :-) tak jak Ania_milk mówi,że dobrze,że są polscy lekarze pod ręką.
Ania_milk - rozumiem :-) ja też kilka kursów zrobiłam,ale na dzień dzisiejszy brak ochoty na jakąkolwiek naukę... :-) póki co leżę i leżę i burczy mi w brzuchu... czekam aż Mąż przyjedzie i zrobi mi mizerię, bo chodzi za mną od tygodnia :-)

mi też gino powiedziała,że za 2 tygodnie gdy przyjdę na USG może się wszystko zmienić,więc mam nadzieję,że maleństwo będzie zdrowo rosło... każda z Was już praktycznie przekroczyła 8,a ja ciągle w tyle :-D
..
hehe ja jeszcze nie przekroczylam 8 tyg wiec mozesz sie nie martwic ze w tyle jestes ;-)

taycia -mizeria??? fajna zachcianka :-) oj bidulo nie wiedziałam że musisz cały czas leżeć :-( ale nic to to tylko 2 tyg a później już wszystko będzie ok.

Ja chyba zwariuje! niech juz bedzie ta 15,to przyjdzie moja mama do Natki a ja...do G I N A!!! Kurka chyba tylko w ciąży kobieta tak chetnie odwiedza tego typu specjaliste;-). Ale fakt faktem,siedze jak na szpilkach. No i L4 dostanę:):):) i za chwile kaska z zus bedzie:):). Na wychowawaczym lipa bo sie nic nie dostaje...ale od dzis sie to u mnie zmieni-juuupiiii:):)

to prawda wczesniej chodzilam do ginka kiedy ptrzebowalam tabletek lub jak cos sie dzialo czyli zadko bo co to za przyjemnosc, a teraz juz licze godz do wizyty - mam jutro o 13 i to 1 wizyta na kase bo wszeniej bylam prywatnie zeby od razu usg zrobic bo tu u mnie na kase nie ma w gabinecie usg i czasami musisz tydz czekac na usg

Mal -gosia : mam nadzieję,że dwa tygodnie ,a nie całą ciążę... :/ modlę się,żeby wszystko było dobrze... nawet Mąż nie chce się do mnie bliżej zbliżać,bo możemy zrobić krzywdę fasolce :-D:-D:-D
karolap5 - ooo witam witam, chociaż moja fasolka jest troszkę młodsza niż na suwaczku ( suwaczek zrobiony przed wizytą u gino)

karolap5 - ooo witam witam, chociaż moja fasolka jest troszkę młodsza niż na suwaczku ( suwaczek zrobiony przed wizytą u gino)

łi tam czy mlodsza czy nie wazne ze jak to masz w opisie przy suwaczku czekasz na nia z utesnieniem, ja suwaczek zrobilam poprostu od daty ostatniej miesiaczki tak ak dostalam " przepis " i tym sie sugeruje

a jak sie czujesz? jakies objawy?
lece na male zakupy na obiad bo zglodnialam pozniej tu zajrze papa

reklama
Do góry