reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
no dokładnie maggie i pewnie tak panikować będziemy już do samego końca. Wiesz ja mojemu mężowi codziennie zadaję pytanie czy wszystko bedzię ok dosłownie jak mantrę :-)

Lana - witamy w sierpnióweczkach ( odezwała się ta,która ma termin na początku września :-D:-D:-D). Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwo :-)
Asia_milk - to też słyszałam,że Słowacy jeżdzą do Polski. Robisz studia w Pl? ja też robiłam,ale zrezygnowałam,gdy dowiedziałam się o fasolce,a teraz nawet i dobrze,bo i tak nie mogłabym lecieć na egzaminy ( I rok,więc dużo nie straciłam)
cześć Maggie :-) jak tam zdrówko ?:-)

cześć Taycia:) u mnie ok:) schizuję jak zawsze ale taka moja natura:) Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę sklepów Primark, Monsoon , Next.. W Irlandii pewnie też są. Pamiętam jak mieszkałam w Londynie to jak leciałam do Polski to cała moja walizka była wypełniona ciuszkami dla mojej siostrzenicy:)

O tak :-D ja ciągle to robię, bo ubrania taniocha ( szczególnie w Primarku :p po irlandzku nazwanym Penney's) i dodatkowo dobre jakościowo i wielki wybór,dlatego też kusi kusi do kupienia ubranek,ale ja jeszcze poczekam... przesądna jestem jak cholera i na pewno poczekam do końca I trymestru... póki co kupuję ubranka dla siostrzeńców -żeby nie było :-D:-D

Ja chyba zwariuje! niech juz bedzie ta 15,to przyjdzie moja mama do Natki a ja...do G I N A!!! Kurka chyba tylko w ciąży kobieta tak chetnie odwiedza tego typu specjaliste;-). Ale fakt faktem,siedze jak na szpilkach. No i L4 dostanę:):):) i za chwile kaska z zus bedzie:):). Na wychowawaczym lipa bo sie nic nie dostaje...ale od dzis sie to u mnie zmieni-juuupiiii:):)

Maggie - ooo to szybko rośnie dzidzia :-) oby tak dalej... mi też gino powiedziała,że za 2 tygodnie gdy przyjdę na USG może się wszystko zmienić,więc mam nadzieję,że maleństwo będzie zdrowo rosło... każda z Was już praktycznie przekroczyła 8,a ja ciągle w tyle :-D
Natt - podoba mi się ta opieka państwa nad ciężarnymi... u Nas w Irl. niestety takie czegoś nie ma.. nie jesteś w stanie pracować w ciąży to pozostaje Ci tylko pójście na zasiłek dla bezrobotnych ... i tyle... dlatego ja mam nadzieję,że dzidzia dobrze się zagnieździ i wrócę po 2 tyg. do pracy...

no słyszałam że w IRL masakra jeśli chodzi o lekarzy.
Natt to powodzenia i daj znać po wizycie. Może jakieś zdjęcie wkleisz jeszcze nie ma zdjęcia USG bliźniaków :-)

reklama
mal-gosia - wklejam ten wlasnie, sprobuje jeszce raz po wizycie juz na spokojnie.

Taycia- dokladnie co do opieki tutak, mnie splawili jak zadzwonilam ze sie martwie o te plamienia, cakle szczescie mamy tutak polskich ginekologow... studia tez zostawilam ponad rok temu, zrobilam tutaj szkole kosmetyczna a do polski jade tylko na male dodatkowe kursy-szkolenia zeby moze troszke popracowac z domu jak bede czula sie na silach:-)

Do góry