reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
no dokładnie maggie i pewnie tak panikować będziemy już do samego końca. Wiesz ja mojemu mężowi codziennie zadaję pytanie czy wszystko bedzię ok dosłownie jak mantrę :-)

Lana - witamy w sierpnióweczkach ( odezwała się ta,która ma termin na początku września :-D:-D:-D). Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwo :-)
Asia_milk - to też słyszałam,że Słowacy jeżdzą do Polski. Robisz studia w Pl? ja też robiłam,ale zrezygnowałam,gdy dowiedziałam się o fasolce,a teraz nawet i dobrze,bo i tak nie mogłabym lecieć na egzaminy ( I rok,więc dużo nie straciłam)
cześć Maggie :-) jak tam zdrówko ?:-)

cześć Taycia:) u mnie ok:) schizuję jak zawsze ale taka moja natura:) Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę sklepów Primark, Monsoon , Next.. W Irlandii pewnie też są. Pamiętam jak mieszkałam w Londynie to jak leciałam do Polski to cała moja walizka była wypełniona ciuszkami dla mojej siostrzenicy:)

O tak :-D ja ciągle to robię, bo ubrania taniocha ( szczególnie w Primarku :p po irlandzku nazwanym Penney's) i dodatkowo dobre jakościowo i wielki wybór,dlatego też kusi kusi do kupienia ubranek,ale ja jeszcze poczekam... przesądna jestem jak cholera i na pewno poczekam do końca I trymestru... póki co kupuję ubranka dla siostrzeńców -żeby nie było :-D:-D

Ja chyba zwariuje! niech juz bedzie ta 15,to przyjdzie moja mama do Natki a ja...do G I N A!!! Kurka chyba tylko w ciąży kobieta tak chetnie odwiedza tego typu specjaliste;-). Ale fakt faktem,siedze jak na szpilkach. No i L4 dostanę:):):) i za chwile kaska z zus bedzie:):). Na wychowawaczym lipa bo sie nic nie dostaje...ale od dzis sie to u mnie zmieni-juuupiiii:):)

Maggie - ooo to szybko rośnie dzidzia :-) oby tak dalej... mi też gino powiedziała,że za 2 tygodnie gdy przyjdę na USG może się wszystko zmienić,więc mam nadzieję,że maleństwo będzie zdrowo rosło... każda z Was już praktycznie przekroczyła 8,a ja ciągle w tyle :-D
Natt - podoba mi się ta opieka państwa nad ciężarnymi... u Nas w Irl. niestety takie czegoś nie ma.. nie jesteś w stanie pracować w ciąży to pozostaje Ci tylko pójście na zasiłek dla bezrobotnych ... i tyle... dlatego ja mam nadzieję,że dzidzia dobrze się zagnieździ i wrócę po 2 tyg. do pracy...

no słyszałam że w IRL masakra jeśli chodzi o lekarzy.
Natt to powodzenia i daj znać po wizycie. Może jakieś zdjęcie wkleisz jeszcze nie ma zdjęcia USG bliźniaków :-)

reklama
mal-gosia - wklejam ten wlasnie, sprobuje jeszce raz po wizycie juz na spokojnie.

Taycia- dokladnie co do opieki tutak, mnie splawili jak zadzwonilam ze sie martwie o te plamienia, cakle szczescie mamy tutak polskich ginekologow... studia tez zostawilam ponad rok temu, zrobilam tutaj szkole kosmetyczna a do polski jade tylko na male dodatkowe kursy-szkolenia zeby moze troszke popracowac z domu jak bede czula sie na silach:-)

Do góry